Graveer uw stethoscoop

Graveer uw stethoscoop

Wanneer u besluit om een ​​Littmann-stethoscoop te kopen, koopt u een instrument van hoge kwaliteit dat u vele jaren met plezier zult gebruiken.

We maken een mooie lasergravure op uw stethoscoop in onze eigen ontwerpstudio.

Dit betekent niet de vertraging in de levering van uw stethoscoop! Omdat we onze eigen Fiber Laser-machine in het magazijn hebben, kunnen we deze gravure meteen maken en is de levering van uw stethoscoop net zo snel als gewoonlijk.

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw stethoscoop en bescherm uw investering met onze lasergravuredienst. Graveren maakt je stethoscoop uniek!

Graveren biedt uw stethoscoop een uniek ID en beschermt het tegen diefstal of verlies.

Graveren kan een geweldig idee zijn om een ​​cadeau te maken! Personaliseer een stethoscoop voor een persoon aan wie je het gaat geven. Denk aan volledige naam, of naam en datum van afstuderen, of een andere speciale gelegenheid.

We graveren de stethoscoop die uw gravure permanent maakt voor de levensduur van de stethoscoop.

Het is bijna onmogelijk om een ​​lasergravure te verwijderen. Onze gravures zullen niet wegslijten na langdurig gebruik en zijn gegarandeerd voor de levensduur van de stethoscoop.

Onze gravures worden in eigen beheer uitgevoerd, waardoor we bestellingen die op dezelfde dag van 13.30 uur op maandag t / m vrijdag geplaatst zijn, kunnen verzenden!

We kunnen een grote verscheidenheid aan symbolen graveren!

LET OP: Gegraveerde producten ZIJN NIET retourneerbaar en / of inwisselbaar, tenzij er een fout is gemaakt door ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor typefouten van klanten, DOUBLE CONTROLEER uw tekst op gravering voor spelfouten. Het graveerproces heeft geen invloed op de garantie op uw stethoscoop.

geplaatst op 14-12-2018 door Gezond-Centrum Laatste Nieuws 0 4397

Laat een reactie achterLaat een antwoord achter

Je moet ingelogd een reactie plaatsen.

Blog archieven

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Vergelijk 0
Vorige
Volgende

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa