Elite Bags EB14.005 Fit's Diabetes Etui
Elite Bags EB14.005 Fit's Diabetes Etui
Elite Bags EB14.005 Fit's Diabetes Etui
Elite Bags EB14.005 Fit's Diabetes Etui
Elite Bags EB14.005 Fit's Diabetes Etui
Elite Bags EB14.005 Fit's Diabetes Etui
Elite Bags EB14.005 Fit's Diabetes Etui
Elite Bags EB14.005 Fit's Diabetes Etui

Elite Bags EB14.005 Fit's Diabetes Etui

EB14.005
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 42,28
Inclusief BTW
€ 34,94

Elite Bags diabetes schoudertas EB14.005 voor het opbergen van uw diabetes accessoires. Uw insuline, insulinepen, glucosetestrips en lancetten veilig en handig opgeborgen. Neem de diabetes tas voor een compacte opslag mee op vakantie of werk. Afmeting 11 x 14 x 20 cm. Geleverd inclusief schouderband.

 

Elite Bags Diabetes schoudertas kopen? Stijlvol en praktisch je diabetesbenodigdheden bij de hand

Waarom Elite Bags?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en functionele diabetes schoudertas, dan is Elite Bags de ideale keuze. Elite Bags is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in medische tassen en accessoires van uitstekende kwaliteit. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd vanwege hun vakmanschap, duurzaamheid en aandacht voor detail. Elite Bags begrijpt de unieke behoeften van mensen met diabetes en heeft daarom een diabetes schoudertas ontwikkeld die aan al je verwachtingen voldoet. Hun tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en je diabetesbenodigdheden veilig en georganiseerd houden. Bovendien biedt Elite Bags een breed scala aan stijlvolle ontwerpen, zodat je een tas kunt kiezen die zowel praktisch als modieus is.

Waarvoor gebruik ik een diabetes schoudertas?

Een diabetes schoudertas is een essentieel accessoire voor mensen met diabetes. Hier zijn enkele redenen waarom je een diabetes schoudertas zou moeten gebruiken: Handig en draagbaar: Met een diabetes schoudertas heb je al je diabetesbenodigdheden altijd bij de hand. Je kunt je bloedglucosemeter, insulinepennen, teststrips, lancetten en andere benodigdheden veilig en georganiseerd meenemen. Of je nu naar je werk gaat, op reis bent of gewoon onderweg bent, je hebt alles binnen handbereik. Veilige opslag: Een diabetes schoudertas biedt een veilige en beschermende opslag voor je diabetesbenodigdheden. Speciale compartimenten en vakken houden alles op zijn plaats en voorkomen schade of verlies. Dit geeft je gemoedsrust, wetende dat je benodigdheden veilig zijn opgeborgen. Stijlvol design: Elite Bags diabetes schoudertassen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren, zodat je een tas kunt kiezen die past bij je persoonlijke stijl. Je kunt er modieus uitzien terwijl je je diabetesbenodigdheden bij je draagt. Organisatie: Een diabetes schoudertas helpt je om georganiseerd te blijven. Met meerdere vakken en compartimenten kun je je spullen netjes ordenen en gemakkelijk terugvinden wanneer je ze nodig hebt. Dit bespaart kostbare tijd en zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor je diabetesbeheer. Kortom, een diabetes schoudertas van Elite Bags is een praktisch en stijlvol accessoire voor mensen met diabetes. Het biedt gemak, veiligheid en organisatie voor al je diabetesbenodigdheden.

Bestel nu je Elite Bags Diabetes schoudertas en ervaar het gemak

Wil je je diabetesbenodigdheden op een stijlvolle en praktische manier bij je dragen? Bestel nu je Elite Bags Diabetes schoudertas en ervaar het gemak en de kwaliteit van dit hoogwaardige product. Met een Elite Bags Diabetes schoudertas heb je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je Elite Bags Diabetes schoudertas voor een zorgeloos diabetesbeheer.

Elite Bags Diabetische schoudertas.

Isotherme schoudertas ontworpen voor het meenemen van alle essentiële items om diabetes tijdens reizen of vakanties te behandelen. Dankzij de interne indeling kan de gebruiker de meetinstrumenten (glucometer, teststrips, naalden) evenals de insulinepennen en zelfs zijn / haar persoonlijke bezittingen gemakkelijk plaatsen en lokaliseren, omdat de tas een speciale ruimte heeft voor elk van deze items.

  • Voorzakken voor persoonlijke bezittingen
  • Ritstrekkers voor een gemakkelijke opening
  • Elastische band voor insulinepen
  • Transparante zak voor glucometer
  • 2 platte zakken voor antiseptische doekjes
  • 2 gaaszakken voor naalden en teststrips
  • Binnenzak voor koude gel en insuline
  • Schouder riem
  • Transparante zak voor glucometer
  • Gewicht: 2,00 kg
  • Afmeting: 11 x 14 x 20 cm
Kleur
Zwart
Fabrikant
Elite Bags
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks
119 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: