Hechtpleister 500 x 2,5 cm 1ST

Hechtpleister 500 x 2,5 cm 1ST

050.0140
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 0,73
Inclusief BTW
€ 0,67
Met dit hechtpleister kunt gemakkelijk allerlei drukverbanden, dekverbanden en gaasjes vastgezet .........

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
100 € 0,66 € 7,30
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 0,73
100 € 0,07 € 0,66
 

Hechtpleister - sterke en gevoelige oplossing voor verbanden

Betrouwbare hechting met de sensitive hechtpleister van Sanaplast

Als het gaat om het veilig vastzetten van verbanden, windsels en gaasjes, is de Hechtpleister de ideale keuze. Deze hechtpleister is zowel sterk als gevoelig, waardoor het een uitstekende oplossing is voor diverse medische en EHBO-toepassingen.

Wanneer je op zoek bent naar een hechtpleister die betrouwbare hechting biedt zonder de huid te irriteren, is de Hechtpleister Sensitive jouw partner in zorg. Met zijn zachte en huidvriendelijke eigenschappen is deze hechtpleister geschikt voor gebruik op gevoelige huidtypes. Het zorgt voor een veilige en comfortabele fixatie van verbanden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over irritatie.

Waarvoor wordt een sensitive hechtpleister gebruikt?

Of het nu gaat om kleine wondverzorging of het stevig vastzetten van gaasjes na een medische procedure, de Hechtpleister 500 x 2,5 cm  staat voor je klaar. Deze veelzijdige hechtpleister is geschikt voor zowel thuisgebruik als professionele medische omgevingen. Met zijn royale lengte van 500 cm en een breedte van 2,5 cm biedt deze hechtpleister voldoende ruimte om verbanden en gaasjes stevig op hun plaats te houden.

De Hechtpleister 500 x 2,5 cm is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Met zijn sterke kleefkracht zorgt hij voor langdurige fixatie, terwijl het verwijderen pijnloos en comfortabel verloopt. Dit maakt de hechtpleister ideaal voor situaties waarin betrouwbaarheid en zachtheid van cruciaal belang zijn.

Hechtpleister van hoge kwaliteit

Kies voor de Hechtpleister 500 x 2,5 cm en verzeker jezelf van hoogwaardige hechting en zorg. Of je nu verbanden vastzet voor dagelijkse wondverzorging of professionele medische behandelingen, deze hechtpleister biedt de juiste balans tussen kracht en gevoeligheid. Bestel vandaag nog en geniet van de geruststellende werking van de Hechtpleister Sensitive!

Specificaties

  • Lengte: 5 meter
  • Breedte: 2,5 cm
  • Latexvrij
  • Verpakt in een gripzak
  • Gericht op gevoelige huid

Huisartsenpraktijk, fysiotherapeut, medisch professional of regelmatige gebruiker? Profiteer dan van onze staffelprijzen & kortingen.

 

Fabrikant
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4671 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: