• Nieuw
MoliCare Skin Massage gel 200 ml

MoliCare Skin Massage gel 200 ml

HT.9950183
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,78
Inclusief BTW
€ 3,95

 

MoliCare Skin Massage Gel: Ontspanning voor vermoeide spieren

Heb je behoefte aan verlichting van gespannen spieren? MoliCare Skin Massage Gel 200 ml biedt de ideale oplossing voor het kalmeren en ontspannen van spierspanning, vooral bij bedlegerige personen. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid flexibiliteit en het vermogen om vocht vast te houden, wat kan leiden tot jeuk en irritaties. Deze massagegel helpt niet alleen de spieren te ontspannen, maar verzorgt ook de huid intensief.

MoliCare Skin massage gel is verrijkt met voedende ingrediënten zoals amandelolie, vitamine E, panthenol en creatine. Deze rijke water-in-olie emulsies hydrateren en voeden de huid, waardoor ze soepeler en gezonder aanvoelt. De gel kalmeert en ontspant gespannen spieren, wat essentieel is voor het comfort en welzijn van oudere cliënten.

Gebruik MoliCare Skin Massage Gel dagelijks voor een ontspannende massage die niet alleen de spieren verlicht, maar ook bijdraagt aan een gezonde en gehydrateerde huid. Ervaar de ultieme verzorging en ontspanning met MoliCare Skin Massage Gel.

Voordelen van MoliCare Skin massage gel 200ml

Ontdek de voordelen van MoliCare Skin Massage Gel, speciaal ontworpen om gespannen spieren te masseren en de spierspanning van bedlegerige personen te kalmeren en te ontspannen.

  • Kalmeert en ontspant gespannen spieren: De massagegel biedt een zachte en effectieve massage om gespannen spieren te ontlasten en te ontspannen.
  • Geurneutraliserend: Helpt onaangename geuren te neutraliseren, waardoor een frisse en aangename geur achterblijft na de massage.
  • Voedt en beschermt de huid: Bevat voedende ingrediënten zoals essentiële vetzuren, aminozuren, creatine en amandelolie, die de huid voeden en beschermen.
  • Verhoogt het comfort van bedlegerige personen: Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij bedlegerige personen om hun spieren te ontspannen en hun algehele comfort te verbeteren.

Toepassingen van MoliCare Skin massage gel:

MoliCare Skin Massage Gel is ideaal voor verschillende toepassingen, zoals:

  • Massage van gespannen spieren bij bedlegerige personen.
  • Ontspannende massage voor algemeen welzijn en comfort.
  • Gebruik in zorginstellingen en thuiszorgomgevingen.

Hoe te gebruiken:

  1. Breng een kleine hoeveelheid MoliCare Skin Massage Gel aan op de handen.
  2. Masseer de gel zachtjes in op de gespannen spieren of op de gewenste gebieden.
  3. Herhaal indien nodig voor een langdurig ontspannend effect.
  4. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen.
  5. Raadpleeg een zorgprofessional voordat u de massage

Productspecificaties MoliCare Skin massage gel 200 ml

  • Merk: Hartmann
  • Artikelnummer Hartmann: 9950183
  • Inhoud: 200 ml
5000 Items