Welch Allyn 3.5 V Otoscope Kopstuk incl. Specula LED

Welch Allyn 3.5 V Otoscope Kopstuk incl. Specula LED

WA.25020-L
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 217,74
Inclusief BTW
€ 179,95

 

Upgrade je diagnostische gereedschap met de Welch Allyn 25020-L LED otoscoopkop

Ontdek de toekomst van otoscopie met de Welch Allyn 25020-L LED otoscoopkop, een essentiële upgrade voor elke medische professional die streeft naar precisie en efficiëntie. Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt deze otoscoopkop een helderder en witter beeld dan ooit tevoren, waardoor je een ongeëvenaarde kijkervaring krijgt tijdens het onderzoeken van patiënten.

De groothoeklens van de otoscoopkop is speciaal ontworpen om instrumentatie onder vergroting mogelijk te maken, wat de bruikbaarheid en veelzijdigheid tijdens het onderzoek verbetert. Bovendien beschikt deze otoscoopkop over een verzegeld systeem voor pneumatische otoscopie, waarmee je een nauwkeurige diagnose van otitis media kunt stellen, een essentiële functie voor elke medische praktijk.

Compatibel met alle Welch Allyn 3,5V-stroombronnen, biedt de 25020-L LED otoscoopkop flexibiliteit en gemak voor medische professionals. De inclusie van een poort voor pneumatische otoscopie versterkt verder de functionaliteit van dit instrument, waardoor het een onmisbaar onderdeel wordt van je diagnostische uitrusting.

Maak de overstap naar de Welch Allyn 25020-L LED otoscoopkop en ervaar hoe moderne technologie de kwaliteit van patiëntenzorg kan verhogen.

Voordelen van de Welch Allyn 25020-L LED otoscoopkop

  • Verbeterde verlichting: Levert 30% witter en intenser licht voor betere en snellere onderzoeken.
  • Glasvezel lichtopbrengst: Brengt koel licht naar het distale uiteinde, waardoor onderzoek van het trommelvlies mogelijk is zonder zichtbaarheid of reflecties te beperken.
  • Groothoeklens: Maakt instrumentatie onder vergroting mogelijk voor een gedetailleerder zicht.
  • Verzegeld systeem: Beschikbaar voor pneumatische otoscopie, wat een nauwkeurige diagnose van otitis media mogelijk maakt.

Waarom Welch Allyn?

Welch Allyn staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de medische technologie. Door te kiezen voor de Welch Allyn 25020-L LED otoscoopkop, kies je voor een instrument van een merk dat al decennialang het vertrouwen geniet van gezondheidszorgprofessionals over de hele wereld. Welch Allyn-producten zijn ontworpen om de patiëntenzorg te verbeteren, met een focus op innovatie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Investeer in een Welch Allyn otoscoopkop en ervaar de zekerheid van werken met topkwaliteit medische instrumenten.

Dit product wordt geleverd zonder handvat. Kijk bij onze gerelateerde producten voor de bijbehorende handvaten voor de Welch Allyn 25020-L.

Productspecificaties Welch Allyn 25020-L Macroview LED otoscoopkop

  • Welch Allyn artikelnummer: 25020-L
  • Kleur: Zwart
  • Voltage: 3,5 V
  • Soort verlichting: LED
Soort verlichting
LED
Voltage
3.5v
Kleur
Zwart
Fabrikant
Welch Allyn
Garantie
3 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks
47 Items

Bijbehorende producten