Elite Bags EM13.001 Light Rood
Elite Bags EM13.001 Light Rood
Elite Bags EM13.001 Light Rood
Elite Bags EM13.001 Light Rood
Elite Bags EM13.001 Light Rood
Elite Bags EM13.001 Light Rood

Elite Bags EHBO tas EM13.001 light rood

EM13.001
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 67,69
Inclusief BTW
€ 55,94

 

Elite Bags EM13.001 kopen? De ideale EHBO tas voor EHBO-BHV'ers op school en werk

Ben je op zoek naar een hoogwaardige EHBO tas die perfect geschikt is voor EHBO-BHV'ers op school en op het werk?  De Elite Bags EM13.001 is de ultieme keuze voor jouw EHBO-behoeften. Deze speciaal ontworpen tas biedt niet alleen alle ruimte die je nodig hebt voor essentiële medische benodigdheden, maar ook de duurzaamheid en het gemak waar Elite Bags om bekend staat.

Waarom kiezen voor Elite Bags?

Elite Bags is een toonaangevende naam als het gaat om hoogwaardige medische draagtassen, en de Elite Bags EM13.001 is geen uitzondering. Hier zijn enkele redenen waarom deze tas de beste keuze is voor EHBO-BHV'ers:

  • Ruime opslag: De Elite Bags tas biedt voldoende ruimte om al je EHBO-benodigdheden georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden. Geen gedoe meer met rondslingerende items - alles heeft zijn eigen plek.

  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgvuldig vakmanschap, is de Elite Bag EM13.001 gebouwd om lang mee te gaan. Het kan de uitdagingen van dagelijkse EHBO-situaties met gemak aan.

  • Handig ontwerp: Het slimme ontwerp van de tas zorgt ervoor dat je snel kunt vinden wat je nodig hebt, zelfs tijdens stressvolle situaties. Geen tijd verspild aan zoeken, waardoor je sneller kunt handelen.

  • Comfortabel dragen: Met verstelbare en gewatteerde schouderbanden is deze tas comfortabel om te dragen, zelfs als je onderweg bent of langere tijd EHBO-hulp biedt.

Waarom de Elite Bags EM13.001?

Deze specifieke EHBO tas is ontworpen met EHBO-BHV'ers in gedachten. Of je nu een professional bent of een verantwoordelijke collega op je werk of school, de Elite Bags EM13.001 biedt alles wat je nodig hebt:

  • Specifieke compartimenten: De tas is ontworpen met specifieke compartimenten voor verschillende EHBO-benodigdheden, waardoor je georganiseerd blijft en snel kunt reageren.

  • Gemakkelijk te identificeren: Met het duidelijke "EHBO" label en het Elite Bags logo is de tas gemakkelijk te herkennen, zelfs in stressvolle situaties.

  • Veelzijdigheid: Of je nu op school, op het werk of ergens anders bent, de Elite Bags EM13.001 past perfect bij verschillende omgevingen en EHBO-scenario's

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en goed georganiseerde EHBO tas, is de Elite Bags EM13.001 de ultieme keuze. Met zijn speciale ontwerp en handige functies, ben je altijd voorbereid op elke EHBO-situatie. Wacht niet langer - investeer in de Elite Bags EHBO draagtas en wees de held die snel en effectief kan handelen wanneer dat nodig is. Koop jouw Elite Bag vandaag nog en zorg ervoor dat je altijd klaar bent om te helpen!

Praktische en lichte noodtas met twee instelbare binnenscheiders en een rekvak in de klep om de organisatie van het sanitaire materiaal te vergemakkelijken.

Het heeft ook drie externe vakken, waarvan twee doorschijnend zijn en een aan de voorkant is intern onderverdeeld en met elastische rubberen banden.

Specificaties Elite Bags EM13.001 

  • Hoge weerstand ritsen
  • Reflecterende strips voor dag en nacht
  • Wasbaar materiaal
  • Versterkte handgrepen en schouderbanden
  • Gewicht: 1,23 KG
  • Afmeting: 44 x 25 x 27 cm
Kleur
Rood
Producttype
Schoudertas
Fabrikant
Elite Bags
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Sport
Thuis
Werk
Inhoud
Leeg
26 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: