Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P
Heartsine Samaritan 500P

Heartsine Samaritan 500P AED Halfautomaat

HSP.0198
Na sklade
1 738,53 €
S DPH
1 594,98 €

 

De Heartsine Samaritan PAD 500P AED geeft u tijdens de reanimatie aanwijzingen over de effectiviteit van de borstcompressies. De Samaritan PAD 500P defibrillator is een doorontwikkeling van de Samaritan PAD 300P. Garantie, techniek, IP waarde en specificaties komen overeen. Als extra biedt de Samaritan PAD 500P geavanceerde (patiënt specifieke) feedback op de kwaliteit van de uitgevoerde reanimatie.

De enige AED met patiënt afhankelijke reanimatie feedback

De door Heartsine ontwikkelde ICG analyse technologie maakt het mogelijk om de effectiviteit van de reanimatie te meten. Deze informatie wordt gebruikt om u tijdens de reanimatie instructies te geven waardoor u beter kunt reanimeren. De AED geeft gesproken aanwijzingen als "druk harder", "druk langzamer", "druk sneller" of "goede compressies". Daarnaast worden visuele aanwijzingen gegeven voor lawaaiige omgevingen. De gepatenteerde ICG analyse technologie maakt het mogelijk om de ´cardiac output´ van de patiënt te meten en geeft u op basis hiervan de aanwijzingen. Goed reanimeren is bij het gebruik van een AED van levensbelang maar de spanning van een reanimatie maakt dit niet eenvoudig. Real-time patiënt afhankelijke feedback op de kwaliteit van de reanimatie helpt de hulpverlener bij deze taak.

Nieuwe ERC 2015 richtlijnen

Bij een hartstilstand wordt in 70% van de gevallen niet optimaal gereanimeerd. De overlevingskans van een slachtoffer is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van de reanimatie. Het gebruik van AED-apparatuur die feedback geeft op de kwaliteit van de reanimatie wordt dan ook aanbevolen in de nieuwe 2015 richtlijn van de European Resuscitation Council. De Samaritan PAD 500P is de enige AED die u feedback kan geven op basis van de 'cardiac output' van de patiënt.

De Samaritan PAD 500P secure wordt gebruiksklaar geleverd inclusief:

  • Padpak (combinatieverpakking van batterij en elektroden)
  • AED beschermtas
  • Gebruikshandleiding

GRATIS AED gebruikset (washand, scheermes, ambulancierschaar, handschoenen)
GRATIS Safe Kiss
GRATIS AED Sticker groen, landelijk pictogram

Farba
Modrá
Typ
Halfautomaat
Výrobca
Heartsine
Certifikácia
Áno
Záruka
8 Jaar
DPH
9%
Dodacia lehota
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
cena
Default value
Obsah
1 kus
99 položky

Mohlo by vás zaujať aj

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: