Atrauman Siliconen wondkompres 20 x 30 cm 5 stuks
Atrauman Siliconen wondkompres 20 x 30 cm 5 stuks
Atrauman Siliconen wondkompres 20 x 30 cm 5 stuks
Atrauman Siliconen wondkompres 20 x 30 cm 5 stuks
Atrauman Siliconen wondkompres 20 x...
Atrauman Siliconen wondkompres 20 x...
Atrauman Siliconen wondkompres 20 x...
Atrauman Siliconen wondkompres 20 x...

Atrauman Siliconen wondkompres 20 x 30 cm 5 stuks

HT.499565
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 54,43
Inclusief BTW
€ 49,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
4 € 48,99 € 21,77
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 54,43
4 € 5,44 € 48,99
 

Atrauman Siliconen Wondkompres: De Beste Keuze voor Jouw Wondverzorging

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor wondverzorging? Overweeg dan het Atrauman Siliconen Wondkompres van 20 x 30 cm. Dit innovatieve wondverband biedt tal van voordelen en is geschikt voor diverse soorten wonden. 

Waarom kiezen voor Atrauman siliconen wondkompres?

  1. Geavanceerde technologie voor optimale wondgenezing: Atrauman Siliconen Wondkompres is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat specifiek is ontworpen voor optimale wondgenezing. Het bestaat uit een polyethyleenterephthalaat (PET)-net als dragermateriaal, dat aan beide zijden is bekleed met siliconengel op basis van polydimethylsiloxan. Deze unieke samenstelling maakt het wondkompres bijzonder effectief in de behandeling van verschillende wondtypes.
  2. Atraumatische wondbehandeling: Een van de belangrijkste voordelen van Atrauman Siliconen Wondkompres is de atraumatische wondbehandeling die het biedt. Dankzij de zachte en soepele structuur van het kompres minimaliseert het trauma aan de wond tijdens het verwisselen van het verband. Dit draagt bij aan een comfortabele en minder pijnlijke ervaring voor de patiënt.
  3. Exsudaatdoorlatendheid: Dankzij de open netstructuur van het Atrauman Siliconen Wondkompres is het exsudaatdoorlatend. Exsudaat is het vocht dat vrijkomt uit een wond tijdens het genezingsproces. Het kompres laat dit vocht door, wat essentieel is voor een gezonde wondgenezing. Hierdoor blijft de wondomgeving schoon en droog.
  4. Zacht hechtend op droge oppervlakken: Het Atrauman Siliconen Wondkompres hecht zacht en zeker op droge oppervlakken. Dit zorgt voor een goede fixatie van het verband zonder de huid te beschadigen. Het minimaliseert het risico op huidirritatie en allergische reacties.
  5. Voorkomt verkleving met de wond: Een van de grootste voordelen van dit siliconen wondkompres is dat het niet aan de wond verkleeft. Dit voorkomt onnodig trauma en pijn bij het verwisselen van het verband. Bovendien bevordert het de genezing doordat het de wond rustig laat genezen zonder verstoring.

Voor welke wonden is Atrauman siliconen wondkompres geschikt?

Het Atrauman Siliconen Wondkompres is geschikt voor een breed scala aan wondtypes. Hier zijn enkele voorbeelden van wonden waarvoor dit product uitstekend geschikt is:

- Oppervlakkige wonden

Of het nu gaat om schaafwonden, snijwonden of kleine brandwonden, Atrauman Siliconen Wondkompres is ideaal voor oppervlakkige wonden. Het biedt een goede bescherming en versnelt het genezingsproces.

- Acute wonden

Bij recente verwondingen, zoals bijvoorbeeld na een chirurgische ingreep, is Atrauman Siliconen Wondkompres een uitstekende keuze. Het zorgt voor een atraumatische behandeling en minimaliseert de kans op infecties.

- Chronische wonden

Voor langdurige wondverzorging bij chronische wonden, zoals doorligwonden of ulcera, biedt dit wondkompres effectieve ondersteuning. Het bevordert een gezonde wondgenezing en minimaliseert irritatie.

- Licht tot middelsterk exsuderende wonden

Wonden die matige hoeveelheden exsudaat produceren, profiteren van de exsudaatdoorlatendheid van Atrauman Siliconen Wondkompres. Het houdt de wondomgeving schoon en bevordert een optimale genezing.

- Niet exsuderende wonden

Zelfs bij wonden die weinig of geen exsudaat produceren, kan dit wondkompres worden gebruikt als beschermende laag. Het voorkomt verkleving en biedt een comfortabele afdekking.

- Gevoelige huid

Voor patiënten met een gevoelige huid is Atrauman Siliconen Wondkompres een uitstekende keuze. De zachte hechting en hypoallergene eigenschappen minimaliseren huidirritatie.

Atrauman siliconen wondkompres: Gemakkelijk in gebruik

Naast de vele voordelen die Atrauman Siliconen Wondkompres biedt voor wondverzorging, is het ook uiterst gemakkelijk in gebruik. Het is ontworpen met het comfort van zowel de zorgverlener als de patiënt in gedachten.

  • Steriel verpakt: Elk Atrauman Siliconen Wondkompres wordt steriel verpakt geleverd. Dit garandeert een optimale hygiëne en voorkomt besmetting van de wond. Het is klaar voor gebruik zonder verdere sterilisatie.
  • Comfortabel draperen: Dankzij de soepelheid van het materiaal drapereert het kompres gemakkelijk over de wond. Het past zich aan de contouren van het lichaam aan, wat zorgt voor een goede pasvorm en maximale bescherming.
  • Gemakkelijk te verwisselen: Bij het vervangen van het verband is het Atrauman Siliconen Wondkompres gemakkelijk te verwijderen zonder extra trauma aan de wond te veroorzaken. Dit maakt het een praktische keuze voor langdurige behandelingen.

Atrauman Siliconen Wondkompres Kopen: De Beste Optie voor Wondverzorging

Kortom, als je op zoek bent naar het beste wondverband voor diverse soorten wonden, dan is het Atrauman Siliconen Wondkompres de ideale keuze. De geavanceerde technologie, atraumatische eigenschappen, en veelzijdige toepassingsmogelijkheden maken dit product een must-have voor elke zorginstelling en thuiszorgsituatie.

Het is geschikt voor oppervlakkige en diepere wonden, zowel acuut als chronisch, en biedt een comfortabele oplossing voor patiënten met een gevoelige huid. Bovendien is het gemakkelijk in gebruik en wordt het steriel geleverd, wat de hygiëne en veiligheid waarborgt.

Dus, waar wacht je nog op? Verbeter jouw wondverzorgingsroutine met Atrauman Siliconen Wondkompres en ervaar de voordelen van deze geavanceerde en effectieve oplossing. Bestel vandaag nog en geef jouw patiënten de beste zorg die ze verdienen.

Productspecificaties Atrauman 4995653 siliconen wondkompres 20 x 30 cm

  • Hartmann artikelnummer: 4995653
  • Inhoud: 10 stuks
  • Afmeting: 20 x 30 cm
  • Materiaal: Polyethyleenterephthalaat & siliconengel
Steriliteit
Steriel
Merk
Atrauman
Kleur
Transparant
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
5 Stuks
500 Items

Bijbehorende producten