Pleister HACCP assortiment blauw detecteerbaar 100 stuks

Pleister HACCP assortiment blauw detecteerbaar 100 stuks

700.1071
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,72
Inclusief BTW
€ 8,00

Pleister HACCP assortiment blauw detecteerbaar 100 stuks.........

 

Blauwe pleisters kopen? Ontdek wanneer je een blauwe pleister nodig hebt, hoelang deze pleister blijft plakken en waarom je moet kiezen voor HEKA pleisters.

Ben je op zoek naar blauwe pleisters van hoge kwaliteit? Bij ons vind je een ruim assortiment aan blauwe pleisters die voldoen aan de HACCP-normen. In deze tekst leggen we uit wanneer je een blauwe pleister nodig hebt, hoelang deze pleister blijft plakken en waarom je moet kiezen voor HEKA pleisters. Verzeker jezelf van betrouwbare wondverzorging met onze kwaliteitsproducten.

Wanneer heb ik een blauwe pleister nodig?

Een blauwe pleister is ideaal voor gebruik in de voedingsindustrie, horeca of andere omgevingen waar hygiëne van groot belang is. Deze pleisters zijn gemakkelijk detecteerbaar dankzij hun opvallende blauwe kleur. Hierdoor kunnen ze snel worden opgemerkt en verwijderd als ze per ongeluk in voedsel of producten terechtkomen. Heb je dus een wond die moet worden afgedekt in een omgeving waar hygiëne cruciaal is, dan is een blauwe pleister de juiste keuze.

Hoelang plakt een HACCP pleister?

Onze HEKA HACCP pleisters zijn voorzien van een sterke kleeflaag die ervoor zorgt dat ze goed op hun plaats blijven zitten. Ze zijn ontworpen om langdurig te blijven plakken, zelfs in veeleisende omgevingen. De exacte plakduur kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de locatie van de wond, het huidtype en de mate van activiteit. In de meeste gevallen blijven onze HACCP pleisters meerdere dagen goed plakken, waardoor je langdurige bescherming hebt.

Waarom HEKA pleisters?

HEKA pleisters staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt op de huid. Onze blauwe pleisters voldoen aan de HACCP-normen, wat betekent dat ze veilig zijn voor gebruik in de voedingsindustrie en andere omgevingen waar hygiëne essentieel is. Ze zijn waterbestendig en bieden een goede bescherming tegen vocht en vuil. Met HEKA pleisters ben je verzekerd van optimale wondverzorging en hygiëne.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en kies voor onze HEKA blauwe pleisters. Bestel vandaag nog jouw blauwe pleisters en verzeker jezelf van een effectieve wondverzorging, zelfs in veeleisende omgevingen. Met HEKA pleisters heb je altijd de juiste middelen bij de hand om wonden snel en hygiënisch te behandelen.

Deze pleisters zijn speciaal bedoel voor in de horeca of voedingsindustrie om de pleister indien nodig goed op te kunnen sporen. In deze sector zijn dit soort pleister wettelijk verplicht.

Naast het feit dat het blauwe pleister zijn en dus vaak ook met het oog opgespoord kunnen worden zit er ook een metaallaagje in waardoor ze altijd uit het voedselbereidingsproces verwijderd kunnen worden.

Inhoud

  • 1x PL2011 - 25x - 72 x 19 mm HACCP vingerpleister
  • 1x PL2012 - 25x - 72 x 25 mm HACCP vingerpleister
  • 1x PL2013 - 25x - 50 x 45 mm HACCP vlinderpleister
  • 1x PL0333 - 25x - 180 x 20 mm HACCP lange vingerpleister

 

Fabrikant
MHCI Products
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks
1374 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: