Valaclean Basic washandjes 50 stuks
Valaclean Basic washandjes 50 stuks
Valaclean Basic washandjes 50 stuks
Valaclean Basic washandjes 50 stuks
Valaclean Basic washandjes 50 stuks
Valaclean Basic washandjes 50 stuks

Valaclean Basic washandjes 50 stuks

HT.992245
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,56
Inclusief BTW
€ 2,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
40 € 3,20 € 14,23
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 3,56
40 € 0,36 € 3,20
 

Valaclean Basic wegwerp washandjes kopen?

Op zoek naar praktische en zachte wegwerpwashandjes voor dagelijks gebruik? Valaclean Basic washandjes zijn dé oplossing voor iedereen die belang hecht aan hygiëne en comfort. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of gewoon op zoek bent naar een gemakkelijke manier om thuis schoon te blijven, Valaclean Basic voldoet aan al je eisen.

Waarom Valaclean Basic wegwerp washandjes?

Valaclean Basic washandjes blinken uit in gebruiksgemak en kwaliteit:

  • Hoogwaardig materiaal: Vervaardigd van zacht, non-woven materiaal dat zelfs nat sterk en scheurbestendig blijft.
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp: Deze wegwerpwashandjes zijn voorzien van een ronde opening, wat het gebruik ervan aanzienlijk vergemakkelijkt.

Deze washandjes zijn ideaal voor een voelbaar zachtere reiniging van de huid, geschikt voor zowel professionele lichaamsverzorging als voor dagelijks gebruik thuis.

De voordelen van Valaclean Basic hydrofiele washandjes

Valaclean Basic washandjes bieden tal van voordelen:

  • Zacht en veilig voor de huid: Het non-woven materiaal is niet alleen zacht, maar ook veilig voor alle huidtypes, waardoor het ideaal is voor het reinigen van de huid.
  • Efficiënt en hygiënisch: Deze vochtige washandjes zijn een hygiënische keuze voor zowel thuis als in professionele zorgomgevingen. Ze verminderen het risico op kruisbesmetting en zijn uiterst efficiënt in gebruik.

Speciale aanbiedingen voor grootverbruikers

Valaclean Basic wegwerpwashandjes zijn ook beschikbaar in oververpakkingen met korting, speciaal voor veelgebruikers zoals medische instellingen, huisartsen en medische professionals. Deze oververpakkingen zijn ideaal voor grootgebruikers die altijd een ruime voorraad van deze essentiële hygiëneproducten bij de hand willen hebben.

Met Valaclean Basic wegwerp washandjes kies je voor dagelijkse comfort en hygiëne. Ze zijn eenvoudig in gebruik, zacht voor de huid en bieden een effectieve reiniging. Of je nu in een zorginstelling werkt of ze thuis gebruikt, deze washandjes zijn een uitstekende keuze voor iedereen die belang hecht aan persoonlijke hygiëne.

Bestel nu jouw Valaclean Basic wegwerp washandjes

Wacht niet langer en bestel nu jouw Valaclean Basic wegwerpwashandjes. Profiteer van onze speciale aanbiedingen voor grootverbruikers en zorg ervoor dat je altijd voorbereid bent met de beste kwaliteit wegwerpwashandjes op de markt. Ideaal voor professioneel gebruik in de gezondheidszorg of voor dagelijkse persoonlijke hygiëne thuis. Valaclean Basic: waar comfort en hygiëne samenkomen.

Productspecificaties Valaclean Basic 9922451 washandjes

  • Inhoud: 50 stuks
  • Hartmann artikelnummer: 9922451
  • Afmeting washand: 22,5 x 15,5 cm
  • Materiaal: Non-woven
Merk
Valaclean
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50 Stuks
4977 Items

Klanten die dit product kochten, kochten ook: