Sterillium MED 100ml
Sterillium MED 100ml
Sterillium MED 100ml
Sterillium MED 100ml
Sterillium MED 100ml
Sterillium MED 100ml

Sterillium MED 100ml

350.9811834
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,07
Inclusief BTW
€ 2,54

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
45 € 2,77 € 13,83
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 3,07
45 € 0,31 € 2,77
 

Sterillium MED kopen? Waarom Sterillium MED 100ml?

In de huidige wereld, waarin hygiëne en gezondheid van het grootste belang zijn, is het handhaven van schone en gedesinfecteerde handen van cruciaal belang. Het Sterillium MED 100ml product biedt een uitstekende oplossing voor effectieve handdesinfectie. Wat zijn de voordelen van Sterillium MED?

Sterillium MED: Een krachtige handdesinfectie op ethanol basis

Sterillium MED is een product van Hartmann, een toonaangevende naam in de wereld van gezondheidszorg en hygiëne. Dit handdesinfectiemiddel is gebaseerd op ethanol en heeft een breed werkingsspectrum, inclusief volledig virucide activiteit binnen de inwerktijd voor hygiënische handdesinfectie. Hierdoor is het uitermate geschikt om uw handen effectief te desinfecteren en te beschermen tegen schadelijke bacteriën en virussen.

Hydratatie en huidverzorging in één met Sterillium MED

Een van de unieke eigenschappen van Sterillium MED is dat het niet alleen uw handen desinfecteert, maar ook de hydratatie van de huid verhoogt. Dit product is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke elasticiteit en gladheid van uw huid te behouden. In tegenstelling tot sommige andere handdesinfectiemiddelen die uw huid kunnen uitdrogen, zorgt Sterillium MED ervoor dat uw handen gehydrateerd blijven en er gezond uitzien, zelfs na frequent gebruik.

Desinfectie middel geschikt voor het hele jaar

Of het nu de zomer, herfst, winter of lente is, Sterillium MED is het hele jaar door een betrouwbare metgezel voor handdesinfectie. Het biedt snelle werkzaamheid, wat betekent dat u snel en gemakkelijk uw handen kunt desinfecteren, ongeacht het seizoen. Of u nu onderweg bent, op het werk bent, of gewoon thuis, Sterillium MED is altijd klaar om uw handen te beschermen.

Huidvriendelijkheid als prioriteit

Een ander belangrijk aspect van Sterillium MED is dat het zeer huidvriendelijk is. De formule is zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat het de natuurlijke pH-waarde van uw huid behoudt. Dit betekent dat u het zonder zorgen kunt gebruiken, zelfs als u een gevoelige huid heeft. Sterillium MED zorgt ervoor dat uw handen grondig worden gedesinfecteerd zonder de huid te irriteren of uit te drogen.

Kleur- en geurstoffen vrij

Bij het kiezen van een handdesinfectiemiddel is het belangrijk om te weten wat er in het product zit. Sterillium MED bevat geen kleur- en geurstoffen. Dit maakt het ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde geuren of die liever producten zonder kunstmatige toevoegingen gebruiken. Het is een pure en effectieve oplossing voor handdesinfectie zonder onnodige toevoegingen.

Bewezen huidverzorgingscomplex

Sterillium MED onderscheidt zich verder door zijn bewezen huidverzorgingscomplex. Dit complex is ontworpen om uw huid te beschermen en te verzorgen terwijl het wordt gedesinfecteerd. Hierdoor blijven uw handen niet alleen schoon, maar worden ze ook gevoed en verzorgd. Dit is vooral belangrijk als u vaak handdesinfectieproducten gebruikt.

Waarom 100 ml Sterillium MED?

Nu u bekend bent met de voordelen van Sterillium MED, vraagt u zich misschien af waarom u specifiek voor de 100 ml variant zou moeten kiezen. Hier zijn enkele goede redenen:

Draagbaarheid en gemak

De 100 ml fles Sterillium MED is compact en draagbaar, wat betekent dat u deze gemakkelijk in uw tas, zak of auto kunt meenemen. Hierdoor heeft u altijd toegang tot handdesinfectie, waar u ook bent. Dit is vooral handig als u onderweg bent of wanneer u geen directe toegang heeft tot water en zeep.

Perfect voor dagelijks gebruik met Sterillium MED

Deze formaatkeuze is ideaal voor dagelijks gebruik. Het is groot genoeg om u gedurende een aanzienlijke periode te voorzien van handdesinfectie, maar niet zo groot dat het onhandig wordt om mee te nemen. Hierdoor kunt u uw handen regelmatig en effectief desinfecteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opraken van het product.

Gedeelde gebruiksvriendelijkheid

Een fles van 100 ml is ook handig voor gedeeld gebruik. Als u het product met anderen deelt, zoals in een gezin of op kantoor, is dit formaat ideaal omdat het gemakkelijk kan worden doorgegeven zonder dat het snel leeg raakt.

Specificaties Sterillium MED 100ml

  • Inhoud: 100ml
  • Normeringen: EN 1500, EN12791 en EN14476
  • Samenstelling: Ethanol, 85 gram per 100 gram
  • CTGB-registratienummer: 13451N
  • Hartmann artikelnummer: 9811834
Merk
Sterillium
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Hand
Manier van Ontsmetting
Desinfectiemiddel
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100ml
4871 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: