HEKA Plast Silicone Tape 1St.

HEKA Plast Silicone hechtpleister 1 stuks

HK.PL0040
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,32
Inclusief BTW
€ 3,96

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
12 € 4,10 € 2,59
240 € 3,67 € 155,39
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 4,32
12 € 0,22 € 4,10
240 € 0,65 € 3,67
 

Siliconen hechtpleister kopen? Kleefpleister voor de zeer gevoelige huid

Siliconen hechtpleister voor de zeer gevoelige huid. Met de siliconen hechtpleister blijft de huid intact en ontstaat er geen irritatie. Door dat de hechtpleister waterproof is kan iemand er mee douchen of zwemmen. Uitermate geschikt voor het vastzetten voor het vastzetten van katheters en slangen of om kompressen of gaasjes vast te zetten. Verwijder een hechtpleister pijnloos van de huid met de siliconen waterproof hechtpleister.

Ontdek de voordelen van siliconen hechtpleister

Op zoek naar de ultieme kleefpleister die geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid? De Siliconen Hechtpleister van HEKA is de ideale oplossing die voldoet aan al uw wondverzorgingsbehoeften. Of het nu gaat om het beschermen van delicate wonden of het veilig bevestigen van verbanden, deze siliconen kleefpleister biedt ongeëvenaarde voordelen voor zowel dagelijks gebruik als medische toepassingen.

Waarom kiezen voor siliconen hechtpleister?

  • Geschikt voor Zeer Gevoelige Huid: De siliconen hechtpleister is speciaal ontworpen met aandacht voor de zeer gevoelige huid. De hypoallergene kleefstof zorgt voor een veilige en comfortabele hechting zonder huidirritatie te veroorzaken, zelfs bij langdurig gebruik.
  • Optimale Hechting: Dankzij de geavanceerde kleeftechnologie biedt deze kleefpleister een uitstekende hechting die op zijn plaats blijft, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Of het nu gaat om beweging of vocht, u kunt vertrouwen op de duurzame hechting.
  • Waterbestendig en Waterproof: De siliconen hechtpleister is waterproof, wat betekent dat het bestand is tegen water en vocht. Dit maakt het ideaal voor gebruik in allerlei situaties, van dagelijkse activiteiten tot in de douche of tijdens het zwemmen.
  • Huidvriendelijk en Flexibel: De flexibele aard van de siliconen hechtpleister zorgt ervoor dat deze comfortabel meebeweegt met uw lichaam. Het minimaliseert wrijving en voorkomt dat de huid geïrriteerd raakt.

Hoe gebruik ik siliconen hechtpleister?

Het gebruik van de Siliconen Hechtpleister is moeiteloos en effectief. Volg deze stappen voor optimale resultaten:

  1. Voorbereiding van de Huid: Zorg ervoor dat het toepassingsgebied schoon en droog is voordat u de hechtpleister aanbrengt. Dit bevordert een goede hechting.
  2. Op Maat Knippen: Met behulp van een schaar snijdt u de benodigde lengte van de hechtpleister af. Zorg ervoor dat deze lang genoeg is om het volledige gebied te bedekken.
  3. Aanbrengen en Drukken: Verwijder voorzichtig het beschermende papier van de kleefzijde en plaats de pleister op de gewenste locatie. Oefen lichte druk uit om een stevige hechting te garanderen.
  4. Controle en Vervanging: Regelmatig controleren of de pleister nog goed vastzit, vooral als deze wordt blootgesteld aan water of beweging. Vervang indien nodig om hygiëne en effectiviteit te behouden.

Kortom, als u op zoek bent naar een siliconen hechtpleister die geschikt is voor de zeer gevoelige huid, betrouwbare hechting biedt en waterproof is, dan is de Siliconen Hechtpleister van HEKA de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ervaar de hoogwaardige kleefpleister die zorgt voor comfort en bescherming, ongeacht uw activiteiten en behoeften.

Specificate Heka PL0040 siliconen hechtpleister 1,5 m x 2,5 cm

  • Breedte hechtpleister: 2,5 cm
  • Lengte hechtpleister: 1,5 meter
  • Inhoud: 1 stuks
  • HEKA artikelnummer: PL0040
  • ZI-nummer: 16341554
Afmeting
1,5 m x 2,5 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
1226 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: