Omnistrip 6 mm x 38 mm hechtstrips 300 stuks
Omnistrip 6 mm x 38 mm hechtstrips 300 stuks
Omnistrip 6 mm x 38 mm hechtstrips...
Omnistrip 6 mm x 38 mm hechtstrips...

Omnistrip 6 mm x 38 mm hechtstrips 300 stuks

HT.540682
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 23,91
Inclusief BTW
€ 21,94

 

Oministrip kopen?

Waarom kiezen voor Oministrip 6 mm x 38 mm hechtstrips van Hartmann?

Wanneer het aankomt op wondverzorging, is het van essentieel belang om te vertrouwen op hoogwaardige producten die zorgen voor een snelle en effectieve genezing. De Oministrip 6 mm x 38 mm hechtstrips van Hartmann zijn een uitstekende keuze voor het atraumatisch sluiten van kleine wonden en chirurgische incisies. Hier zijn enkele redenen waarom u voor de Oministrip hechtstrips zou moeten kiezen:

Hypoallergene en huidvriendelijke hechtstrips van Hartmann

De Oministrip hechtstrips zijn vervaardigd uit hypoallergeen non-woven materiaal met een polyacrylaat kleeflaag die zacht is voor de huid. Dit maakt de hechtstrips geschikt voor een breed scala aan patiënten, zelfs voor degenen met een gevoelige huid. U kunt deze strips gebruiken zonder zorgen over irritatie of allergische reacties.

Uitstekende luchtdoorlaatbaarheid

Een van de belangrijkste kenmerken van de Oministrip hechtstrips is hun uitstekende luchtdoorlaatbaarheid. Dit zorgt voor een optimale genezingsomgeving voor de wond, aangezien het de huid laat ademen en de vochtregulatie bevordert. Hierdoor wordt het risico op maceratie, wat de verweking van de huid inhoudt, tot een minimum beperkt. Een gezonde wondgenezing wordt hierdoor ondersteund.

Pijnloos en residuvrij verwijderen

De Oministrip hechtstrips zijn ontworpen om pijnloos en zonder resten achter te laten te worden verwijderd. Dit minimaliseert ongemak voor de patiënt en behoudt de integriteit van de huid. U hoeft zich geen zorgen te maken over kleverige resten die de huid kunnen beschadigen.

Stralingsindifferent en temperatuurbestendig

De Oministrip hechtstrips zijn stralingsindifferent, wat betekent dat ze veilig zijn voor gebruik in diverse medische situaties. Daarnaast zijn ze temperatuurbestendig, wat hun bruikbaarheid vergroot. Deze strips bieden een veilige en effectieve sluiting van wonden en helpen bij het verminderen van trekspanning van de wondranden.

Veelzijdig gebruik

Oministrip hechtstrips zijn veelzijdig in hun toepassing. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Het atraumatisch sluiten van kleine wonden en chirurgische incisies.
  • Het verminderen van trekspanning van de wondranden.
  • Het stabiliseren van verse littekens.

Deze flexibiliteit maakt ze geschikt voor diverse medische situaties. Bij het aanbrengen van de Oministrip hechtstrips is het van belang om te zorgen voor een droge en schone huid. De afgeronde hoeken van de strips vergemakkelijken het aanbrengen en verminderen de kans op loslaten.

Hoe gebruikt u de Oministrip 6 mm x 38 mm hechtstrips?

Het gebruik van de Oministrip hechtstrips is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het correct aanbrengen van de hechtstrips:

Benodigde materialen:

  • Oministrip 6 mm x 38 mm hechtstrips
  • Schaar of verbandschaar (indien nodig)
  • Schone, droge huid

Stappenplan Omnistrip: 

  1. Zorg ervoor dat de wond schoon en vrij is van vuil en zichtbare infecties.
  2. Indien nodig, knip de Oministrip hechtstrips op de gewenste lengte met behulp van een schaar.
  3. Verwijder voorzichtig de beschermende folie van de kleefzijde van de strip.
  4. Plaats de strip over de wond of incisie, zorg ervoor dat deze stevig hecht aan de huid.
  5. Druk de strip lichtjes aan om ervoor te zorgen dat deze goed op zijn plaats blijft.
  6. Herhaal indien nodig met extra strips om de wond volledig te sluiten of om trekspanning te verminderen.
  7. Controleer de strips regelmatig op tekenen van loslaten of vervuiling. Vervang indien nodig.
  8. De Oministrip hechtstrips zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Verwijder ze voorzichtig en pijnloos wanneer ze niet langer nodig zijn.

Waarvoor is de Oministrip hechtstrip geschikt?

De Oministrip hechtstrip is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

Atraumatisch sluiten van kleine wonden en incisies

Een van de belangrijkste toepassingen van de Oministrip hechtstrips is het atraumatisch sluiten van kleine wonden en chirurgische incisies. Deze strips zorgen voor een veilige sluiting van de wond zonder de omliggende weefsels te beschadigen. Ze verminderen de trekspanning op de wondranden, wat bijdraagt aan een snellere en effectievere genezing.

Stabilisatie van verse Littekens

Na het sluiten van een wond of incisie helpen de Oministrip hechtstrips bij het stabiliseren van verse littekens. Dit is vooral belangrijk in gebieden waar beweging kan leiden tot littekens die breder of onregelmatiger worden. Door de strips te gebruiken, kunt u littekenvorming minimaliseren en een cosmetisch beter resultaat bereiken.

Vermindering van trekspanning

Wanneer er sprake is van verhoogde trekspanning op de wondranden, kunnen de Oministrip hechtstrips worden gebruikt om deze spanning te verminderen. Dit bevordert een gelijkmatige genezing en minimaliseert het risico op littekenvorming.

Waarom zou u voor Oministrip kiezen?

Het kiezen van de juiste producten voor wondverzorging is essentieel voor een effectieve en pijnloze genezing. Hier zijn enkele redenen waarom u voor Oministrip zou moeten kiezen:

Pijnloze verwijdering

Een van de grootste voordelen van Oministrip hechtstrips is dat ze pijnloos kunnen worden verwijderd. Dit zorgt voor minimaal ongemak voor de patiënt en minimaliseert het risico op huidbeschadiging.

Hypoallergeen en huidvriendelijk

De hechtstrips zijn hypoallergeen en huidvriendelijk, wat betekent dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan patiënten, inclusief die met een gevoelige huid. Irritatie en allergische reacties worden geminimaliseerd.

Uitstekende luchtdoorlaatbaarheid

De Oministrip hechtstrips bieden een uitstekende luchtdoorlaatbaarheid, wat een gezonde genezingsomgeving bevordert en het risico op maceratie vermindert. Oministrip hechtstrips zijn veelzijdig in hun toepassing, wat betekent dat ze voor verschillende situaties en soorten wonden kunnen worden gebruikt. De hechtstrips zijn duurzaam en behouden hun kleefkracht gedurende de gehele periode dat ze nodig zijn voor wondverzorging.

Als het aankomt op wondverzorging, is de keuze van de juiste producten van cruciaal belang voor een effectieve genezing en het minimaliseren van ongemak voor de patiënt. De Oministrip 6 mm x 38 mm hechtstrips van Hartmann bieden uitstekende voordelen, zoals hypoallergene en huidvriendelijke materialen, uitstekende luchtdoorlaatbaarheid, pijnloze verwijdering, en nog veel meer.

Of u nu een kleine wond of chirurgische incisie moet sluiten, de Oministrip hechtstrips bieden betrouwbare en comfortabele ondersteuning voor een effectieve wondgenezing. Zorg ervoor dat u altijd een doosje Oministrip hechtstrips bij de hand heeft voor noodgevallen en dagelijkse wondverzorging. Uw gezondheid en welzijn verdienen de beste zorg, en dat begint met de juiste producten voor wondverzorging. Kies voor de Oministrip hechtstrips van Hartmann en verzeker uzelf van hoogwaardige wondverzorging voor u en uw dierbaren.

Productspecificaties Omnistrip 6 mm x 38 mm 

  • Inhoud: 300 stuks (50 x 6 stuks)
  • Hartmann artikelnummer: 5406827
  • Afmeting strips: 6 mm x 38 mm 
  • Materiaal: vlieseline met polyacrylaat
Merk
Omnistrip
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
300 stuks
492 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: