Baktolan Protect pure 350 ml
Baktolan Protect pure 350 ml
Baktolan Protect pure 350 ml
Baktolan Protect pure 350 ml

Baktolan Protect pure 350 ml

HT.981182
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 12,05
Inclusief BTW
€ 9,96

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
20 € 10,85 € 24,10
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 12,05
20 € 1,21 € 10,85
 

Baktolan Protect Pure kopen?

Ontdek waarom Baktolan Protect Pure de beste keuze is voor jouw huidverzorgingsbehoeften. Deze parfumvrije water-in-olie-in-water lotion biedt een unieke combinatie van voordelen, met de eigenschappen van een snel intrekkende o/w formule en een beschermende en onderhoudende w/o formule. Lees verder om te begrijpen waarom Baktolan Protect Pure een must-have is voor jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Baktolan Protect Pure: De voordelen

1. Bevordert de regeneratie van de belaste huid

Baktolan Protect Pure is speciaal ontworpen om de regeneratie van jouw huid te ondersteunen, vooral wanneer deze wordt blootgesteld aan dagelijkse stressfactoren. De aanwezigheid van bisabolol in de formule draagt bij aan het herstelproces van jouw huid, waardoor het er gezond en stralend uitziet.

2. Sterk beschermend effect bij werken met waterige oplossingen

Als je regelmatig met waterige oplossingen werkt, weet je hoe belastend dit kan zijn voor je huid. Baktolan Protect Pure biedt een krachtige bescherming, waardoor jouw huid minder vatbaar is voor de schadelijke effecten van waterige stoffen. Dit maakt het ideaal voor professionals die in een vochtige omgeving werken.

3. Versterkt de huidbarrière

Een gezonde huidbarrière is essentieel voor het behouden van een stralende teint en het beschermen van jouw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Baktolan Protect Pure helpt jouw huidbarrière te versterken, waardoor het beter bestand is tegen dagelijkse stress en irritaties.

4. Innovatieve formule (w/o/w Emulsie)

Wat Baktolan Protect Pure echt bijzonder maakt, is de innovatieve formule van een w/o/w emulsie. Dit zorgt voor een unieke textuur die gemakkelijk smeerbaar is en snel door de huid wordt opgenomen. Je zult geen onaangename vettige film op jouw huid ervaren, wat vaak het geval is bij andere lotions.

5. Uitstekende huidverdraagzaamheid

Deze lotion is ontworpen met de gevoelige huid in gedachten. De uitstekende huidverdraagzaamheid zorgt ervoor dat zelfs mensen met een gevoelige huid deze lotion met vertrouwen kunnen gebruiken. Het veroorzaakt geen irritatie en is mild voor de huid.

6. Voorkomt huidirritaties bij het dragen van handschoenen

Als je vaak handschoenen draagt, weet je dat dit huidirritaties kan veroorzaken. Baktolan Protect Pure helpt deze irritaties te voorkomen en houdt jouw huid gezond, zelfs na langdurig gebruik van handschoenen.

7. Vermindert huidirritaties aanzienlijk

Niet alleen voorkomt Baktolan Protect Pure huidirritaties, maar het kan ook bestaande irritaties aanzienlijk verminderen. Dit maakt het een effectieve keuze voor mensen die al last hebben van huidproblemen.

8. Geur- en siliconenvrij

Voor degenen die gevoelig zijn voor geuren of siliconen, is Baktolan Protect Pure de perfecte keuze. Het is volledig geur- en siliconenvrij, waardoor het zacht is voor de zintuigen en de huid.

9. Geen aantasting van de gezondheid van voedingsmiddelen (HACCP Beoordeeld)

Als je in de voedingsindustrie werkt, is het belangrijk om te weten dat Baktolan Protect Pure voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Dit betekent dat het geen schadelijke invloed heeft op de gezondheid van voedingsmiddelen, waardoor het veilig te gebruiken is in deze omgeving.

10. Vrij van siliconen en conserveringsmiddelen

Baktolan Protect Pure is trots op zijn formule die vrij is van siliconen en conserveringsmiddelen. Dit maakt het een natuurlijke keuze voor diegenen die streven naar een gezonde en zuivere huidverzorgingsroutine.

Waarom kiezen voor Baktolan Protect Pure?

Baktolan Protect Pure biedt een scala aan voordelen die het tot een onmisbaar product maken voor iedereen die waarde hecht aan een gezonde en stralende huid. Of je nu in een veeleisende werkomgeving bent of gewoon op zoek bent naar een effectieve huidverzorgingsoplossing, Baktolan Protect Pure heeft alles wat je nodig hebt.

Door te kiezen voor Baktolan Protect Pure, investeer je in de gezondheid en schoonheid van jouw huid. De innovatieve formule, gecombineerd met de vele voordelen die het biedt, maakt het de ultieme keuze voor huidverzorging.

Baktolan Protect Pure is gemakkelijk verkrijgbaar en biedt langdurige resultaten. Verwen jouw huid met de beste zorg en ontdek waarom zoveel mensen vertrouwen op Baktolan Protect Pure voor hun dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Koop vandaag nog Baktolan Protect Pure en geef jouw huid de liefdevolle aandacht die het verdient. Je zult snel de positieve veranderingen zien en ervaren die deze geweldige lotion te bieden heeft. Je huid zal je dankbaar zijn!

Productspecificaties Baktolan 9811823 Protect+ pure 350 ml

  • Hartmann artikelnummer: 9811823
  • Inhoud: 1 fles
  • Afmeting: 350 ml 
Merk
Baktolan
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
350 ml
5000 Items

Bijbehorende producten