Peha-haft Color rood fixatiezwachtel 20 m x 6 cm
Peha-haft Color rood fixatiezwachtel 20 m x 6 cm
Peha-haft Color rood fixatiezwachtel...
Peha-haft Color rood fixatiezwachtel...

Peha-haft Color rood fixatiezwachtel 20 m x 6 cm

HT.932460
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,68
Inclusief BTW
€ 7,96

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 7,81 € 8,68
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 8,68
10 € 0,87 € 7,81
 

Peha-haft fixatiezwachtel rood kopen? Ontdek de voordelen!

Ben je op zoek naar een betrouwbare fixatiezwachtel die geschikt is voor diverse medische toepassingen? Overweeg dan de aanschaf van de Peha-haft fixatiezwachtel in de kleur rood. Deze fixatiezwachtel is speciaal ontwikkeld om allerlei soorten verband te fixeren, met name op gewrichten en conische lichaamsdelen. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor het bevestigen van canules of gewoon een betrouwbare bescherming voor verschillende soorten verbanden nodig hebt, Peha-haft fixatiezwachtel biedt uitkomst. Hier ontdek je waarom deze fixatiezwachtel een uitstekende keuze is en welke voordelen het met zich meebrengt.

Waarom Peha-haft fixatiezwachtel rood?

Een veelzijdige oplossing voor verbandfixatie

Peha-haft fixatiezwachtel in het rood is een veelzijdig product dat zich leent voor diverse medische toepassingen. Het is speciaal ontworpen voor het fixeren van allerlei soorten verband, met name op gewrichten en conische lichaamsdelen. Daarnaast kan het dienen ter bevestiging van canules en biedt het een aantrekkelijke bescherming voor verschillende soorten verbanden.

De voordelen van Peha-haft fixatiezwachtel

  1. Netjes verpakt: Peha-haft fixatiezwachtel wordt zorgvuldig verpakt in een omdoos, zodat het altijd in optimale conditie bij je aankomt.

  2. Ruime lengte en breedte: Met een lengte van 20 meter en een breedte van 6 centimeter biedt deze fixatiezwachtel voldoende materiaal om aan diverse behoeften te voldoen.

  3. Makkelijk Op maat te knippen: Het is eenvoudig om de zwachtel op maat te knippen, waardoor je precies de benodigde lengte kunt gebruiken, zonder verspilling.

  4. Zelfhechtend met tweevoudig hechteffect: Dankzij de crepestructuur en latexvrije impregnering hecht de zwachtel zich zelf aan zonder gebruik van extra fixatieproducten. Dit zorgt voor een betrouwbare en duurzame verbandfixatie.

  5. Lengterek van ± 100%: De zwachtel heeft een indrukwekkende lengterek van ongeveer 100%, wat zorgt voor een goede pasvorm en comfort voor de patiënt.

  6. Economisch gebruik: Door het sterke zelfhechtende effect zijn slechts enkele windingen nodig om verbanden veilig en langdurig te fixeren. Dit resulteert in een economisch gebruik van het product.

  7. Hecht niet aan huid, haar of kleding: De zwachtel hecht zich alleen aan zichzelf en niet aan de huid, haar of kleding van de patiënt. Dit minimaliseert ongemak en irritatie.

  8. Luchtdoorlatend en huidvriendelijk: Peha-haft fixatiezwachtel is luchtdoorlatend en huidvriendelijk, waardoor het comfortabel is voor langdurig gebruik.

Toepassingen van Peha-haft fixatiezwachtel

Peha-haft fixatiezwachtel in de kleur rood biedt talloze toepassingsmogelijkheden in de medische wereld. Hier zijn enkele van de belangrijkste situaties waarin dit product uitblinkt:

Verbandfixatie op gewrichten en conische lichaamsdelen

Het fixeren van verband op gewrichten en conische lichaamsdelen kan een uitdaging zijn. Peha-haft fixatiezwachtel biedt een betrouwbare oplossing voor het op zijn plaats houden van verband, zelfs op moeilijk bereikbare en gevormde delen van het lichaam.

Bevestiging van canules

Canules worden vaak gebruikt voor toediening van medicatie of het afvoeren van lichaamsvloeistoffen. Het is essentieel om deze op hun plaats te houden, en de zelfhechtende eigenschappen van Peha-haft fixatiezwachtel maken dit een ideale keuze voor canulebevestiging.

Bescherming van verschillende soorten verband

Of het nu gaat om gaasverband, wondsnelverband of ander medisch verband, Peha-haft fixatiezwachtel biedt niet alleen een betrouwbare fixatie, maar fungeert ook als een beschermende laag voor het verband, wat de duurzaamheid ervan verhoogt.

Peha-haft fixatiezwachtel rood kopen

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige fixatiezwachtel die aan al jouw medische behoeften voldoet, is Peha-haft fixatiezwachtel in het rood de juiste keuze. De handige verpakking, de ruime lengte en breedte, en de indrukwekkende zelfhechtende eigenschappen maken dit product een waardevolle aanvulling op jouw medische benodigdheden.

Bestel vandaag nog Peha-haft fixatiezwachtel rood en profiteer van de voordelen ervan. Of je nu een zorgverlener bent die streeft naar een betere verbandfixatie of iemand die op zoek is naar een handig product voor thuisgebruik, Peha-haft fixatiezwachtel staat klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Kies voor betrouwbaarheid, kies voor comfort, kies voor Peha-haft fixatiezwachtel in het rood! Je patiënten en cliënten zullen je dankbaar zijn voor de zorg en aandacht die je aan hun welzijn besteedt.

Productspecificaties Peha-haft 9324603 fixatiezwachtel rood 

  • Hartmann artikelnummer: 9324603
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 20 m x 6 cm
  • Materiaal: 40% katoen, 31% viscose en 29% polyamide.
Soort Windsel
Zelfklevend
Merk
Peha-haft
Kleur
Rood
Materiaal
Katoen
Polyamide
Viscose
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4998 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: