Peha instrumenten wondhaak 16 cm steriel 15 stuks
Peha instrumenten wondhaak 16 cm steriel 15 stuks
Peha instrumenten wondhaak 16 cm steriel 15 stuks
Peha instrumenten wondhaak 16 cm...
Peha instrumenten wondhaak 16 cm...
Peha instrumenten wondhaak 16 cm...

Peha instrumenten wondhaak 16 cm steriel 15 stuks

HT.991012
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 164,50
Inclusief BTW
€ 135,95

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
4 € 148,05 € 65,80
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 164,50
4 € 16,45 € 148,05
 

Peha Instrument wondhaak kopen - Voor delicate precisie

Waarom De Peha-Instrument wondhaak?

Ben je op zoek naar een betrouwbaar instrument voor het precies grijpen van weefsel in medische situaties? Overweeg dan zeker de Peha-instrument wondhaak. Deze wondhaak combinatie is speciaal ontworpen om het weefsel nauwkeurig te kunnen hanteren, en het is een onmisbaar instrument in zorginstellingen, ambulante zorg en operatiekamers.

De Voordelen van Peha Instrumenten

Waarom zou je kiezen voor Peha-instrumenten? Peha-instrumenten staan bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn vervaardigd van mat geborsteld, roestvrij staal van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor duurzaamheid en precisie in gebruik.

Deze instrumenten worden geproduceerd in de Europese Unie en bieden vergelijkbare eigenschappen als herbruikbare instrumenten, zowel qua prestaties, haptiek als design. Dit betekent dat je met Peha-instrumenten geen compromissen hoeft te sluiten als het gaat om kwaliteit en functionaliteit.

Peha instrumenten: Steriel en direct klaar voor gebruik

Een ander belangrijk voordeel van Peha-instrumenten is dat ze individueel verpakt zijn in steriele verpakkingen. Hierdoor ben je verzekerd van de steriliteit en hygiëne van het instrument. Bovendien hebben Peha-instrumenten een houdbaarheid van maar liefst 5 jaar, waardoor je altijd een betrouwbaar instrument bij de hand hebt wanneer je het nodig hebt.

Of je nu een complexe chirurgische ingreep plant of gewoon hoogwaardige instrumenten voor medische handelingen zoekt, de Peha-instrument wondhaak is de perfecte keuze. Met Peha-instrumenten ben je verzekerd van precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid in elke toepassing.

Kies vandaag nog voor de Peha-instrument wondhaak en ervaar de voordelen van hoogwaardige instrumenten voor eenmalig gebruik. Bestel nu en vertrouw op de expertise van Peha voor al je medische instrumentbehoeften.

Productspecificaties Peha Instrumenten 9910124 wondhaak combinatie

  • Hartmann artikelnummer: 9910124
  • Inhoud: 15 stuks
  • Steriel verpakt per stuk
  • Afmeting: 16 cm
Merk
Peha instrumenten
Kleur
Zilver
Materiaal
RVS
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 100,00 - € 149,99
Inhoud
15 Stuks
5000 Items