Zetuvit absorberend kompres niet steriel 20 x 40 cm 30 stuks
Zetuvit absorberend kompres niet steriel 20 x 40 cm 30 stuks
Zetuvit absorberend kompres niet steriel 20 x 40 cm 30 stuks
Zetuvit absorberend kompres niet...
Zetuvit absorberend kompres niet...
Zetuvit absorberend kompres niet...

Zetuvit absorberend kompres niet steriel 20 x 40 cm 30 stuks

HT.413804
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 27,18
Inclusief BTW
€ 24,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
8 € 24,47 € 21,75
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 27,18
8 € 2,72 € 24,47
 

Zetuvit absorberend verband kopen?

Ben je op zoek naar een hoogwaardig absorberend verband voor wondverzorging? Overweeg dan zeker Zetuvit absorberende kompressen. Dit sterke absorberende kompres, bestaande uit vier op elkaar afgestemde materiaallagen, biedt de perfecte oplossing voor de verzorging van sterk exsuderende wonden en het polsteren van wonden. Ontdek hier waarom Zetuvit absorberende kompressen de juiste keuze zijn voor jouw behoeften.

Waarom Zetuvit absorberend kompres?

Zetuvit absorberende kompressen onderscheiden zich door hun uitstekende absorptievermogen en doordachte constructie. Hier zijn enkele redenen waarom ze een slimme keuze zijn:

1. Sterk absorberend

De kern van Zetuvit bestaat uit cellulose fluff, wat zorgt voor een uitzonderlijk absorberend vermogen. Dit maakt het kompres ideaal voor sterk exsuderende wonden, waarbij het overtollige vocht efficiënt wordt geabsorbeerd en ingesloten, wat de wondgenezing bevordert.

2. Vier materiaallagen

Zetuvit absorberende kompressen zijn opgebouwd uit vier nauwkeurig afgestemde lagen:

  • Zijdezacht omhulsel van niet-verklevend dubbellaags non-woven: Dit zorgt ervoor dat het kompres niet aan de wond kleeft, wat pijnlijke verwijdering voorkomt en de wondgenezing ondersteunt.

  • Absorberende kern van cellulose fluff: Deze laag heeft een indrukwekkend absorptievermogen en houdt vocht stevig vast, waardoor lekkage wordt voorkomen.

  • Tissuelaag voor verdeling van exsudaat: Deze laag zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het opgenomen vocht over het gehele kompres, wat het comfort voor de patiënt verhoogt.

  • Vochtafstotende laag van polypropyleen non-woven aan de rugzijde: Deze laag beschermt tegen besmetting vanaf de buitenkant en zorgt ervoor dat het vocht niet teruglekt.

3. Brede toepasbaarheid met Hartmann gazen

Zetuvit absorberende kompressen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze zijn bijzonder geschikt voor:

  • Verzorging van sterk exsuderende wonden: Deze kompressen helpen bij het absorberen van overmatig wondvocht, wat essentieel is voor een gezonde wondgenezing.

  • Het polsteren van wonden: Door hun zachtheid en absorptievermogen zijn ze perfect geschikt voor het comfortabel polsteren van wonden, waardoor drukplekken worden voorkomen.

Wanneer Zetuvit absorberend verband?

Zetuvit absorberende kompressen zijn ideaal in situaties waarin effectieve wondverzorging van groot belang is. Gebruik Zetuvit wanneer:

  • Je te maken hebt met wonden die aanzienlijk exsudaat (wondvocht) produceren, zoals zweren, chirurgische incisies of brandwonden.

  • Het essentieel is om drukplekken te voorkomen of te verminderen, bijvoorbeeld bij het polsteren van gevoelige gebieden of bij patiënten met een hoog risico op decubitus.

  • Je een absorberend kompres nodig hebt dat betrouwbaar vocht vasthoudt en lekkage voorkomt, om zo een schone en hygiënische omgeving te behouden.

Zetuvit absorberende kompressen zijn de optimale keuze voor wondverzorging in situaties waarin absorptie, comfort en hygiëne van cruciaal belang zijn. Hun sterke absorptievermogen, vier lagen constructie en niet-verklevende eigenschappen maken ze tot een waardevolle aanvulling op elke EHBO-kit, medische voorraad, of wondverzorgingsset. Of je nu een zorgverlener bent die voor patiënten zorgt of een individu die thuis wonden behandelt, je kunt op Zetuvit vertrouwen voor betrouwbare en effectieve wondverzorging.

Wacht niet langer en zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op situaties waarin wondverzorging vereist is. Bestel nu je Zetuvit absorberende kompressen en ervaar zelf de voordelen van deze hoogwaardige wondverzorgingsoplossing. Met Zetuvit kun je rekenen op comfortabele en hygiënische wondverzorging, elke keer weer. Bestel vandaag nog je Zetuvit absorberende kompressen en geef jouw wonden de zorg die ze verdienen.

Productspecificaties Zetuvit absorberend kompres 4138045 20 x 40 cm

  • Inhoud: 30 stuks
  • Afmeting: 20 x 40 cm
  • Hartmann artikelnummer 4138045
  • Materiaal: Cellulose
Soort Kompres
Absorberend kompres
Steriliteit
Niet-Steriel
Merk
Zetuvit
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
30 Stuks
4999 Items

Bijbehorende producten