Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50 stuks
Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50 stuks
Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50 stuks
Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50 stuks
Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50 stuks
Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50...
Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50...
Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50...
Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50...
Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50...

Atrauman zalfkompres 7,5 x 10 cm 50 stuks

HT.499553
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 28,30
Inclusief BTW
€ 25,96

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
8 € 25,47 € 22,64
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 28,30
8 € 2,83 € 25,47
 

Atrauman Zalfkompres 7,5 x 10 cm bestellen?

Ben je op zoek naar hoogwaardige zalfkompres van 7,5 x 10 cm voor effectieve wondverzorging? Overweeg dan zeker Atrauman paraffine gaas van Hartmann. Dit zalfkompres is speciaal ontworpen om jou de best mogelijke wondverzorging te bieden, of je nu een zorgprofessional bent die voor patiënten zorgt of gewoon wat extra zorg en bescherming voor je eigen wonden zoekt. Ontdek waarom Atrauman paraffine gaas de juiste keuze is voor jou.

Waarom Atrauman paraffine gaas 7,5 x 10 cm kopen?

Atrauman zalfkompres van 7,5 x 10 cm is de ideale keuze voor verschillende toepassingen waarbij wondverzorging essentieel is. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om Atrauman paraffine gaas te kopen:

1. Soepel houden van wondoppervlakken en -randen

Een van de belangrijkste voordelen van Atrauman is dat het speciaal is ontworpen om wondoppervlakken en -randen soepel te houden. Dit draagt bij aan een snel herstel, vooral bij wonden zoals schaaf- of snijwonden, brand- of schroeiwonden.

2. Uitstekend voor diverse toepassingen

Atrauman is veelzijdig en geschikt voor verschillende wondtypen en toepassingen, waaronder plastische en cosmetische chirurgie, nagelextracties, phimosisoperaties, en meer.

3. Ideaal in de dermatologie

Dit zalfkompres is ook ideaal voor gebruik in de dermatologie, vooral bij patiënten met een gevoelige huid of overgevoeligheid voor geneesmiddelen. Het zorgt voor een zachte en effectieve verzorging.

4. Bevordert het genezingsproces

Atrauman paraffine gaas is geïmpregneerd met een neutrale zalfmassa die het genezingsproces bevordert. Hierdoor kun je vertrouwen op een snellere en efficiëntere wondgenezing.

Voordelen van Atrauman paraffine gaas

De voordelen van het gebruik van Atrauman paraffine gaas zijn talrijk, zowel voor zorgverleners als patiënten:

Voor zorgverleners:

  • Effectieve wondverzorging: Atrauman zalfkompres biedt effectieve bescherming en hydratatie van wondoppervlakken en -randen.

  • Veelzijdigheid: Het kan worden gebruikt voor diverse wonden, waaronder schaaf- of snijwonden, brand- of schroeiwonden, nagelextracties, phimosisoperaties, en meer.

  • Zacht en goed te draperen: Het zalfkompres is bijzonder zacht en gemakkelijk te draperen, wat helpt bij een comfortabele wondverzorging.

Voor patiënt & eigen gebruik:

  • Comfortabele verzorging: De zalfmassa op het kompres zorgt voor een comfortabele en pijnloze ervaring tijdens de verbandwisselingen.

  • Sneller herstel: Door de wond zacht en soepel te houden, kan het genezingsproces worden versneld.

  • Geen verkleving met de wond: Atrauman zorgt ervoor dat het kompres niet verkleeft aan de wond, zelfs niet bij langdurig gebruik.

Toepassingen van Atrauman zalfkompres

Atrauman paraffine gaas is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

  • Algemene wondbehandeling: Het is ideaal voor algemene wondverzorging om wondoppervlakken en -randen soepel te houden.

  • Plastische en cosmetische chirurgie: Het wordt vaak gebruikt in de plastische en cosmetische chirurgie om de huid te beschermen en te hydrateren.

  • Huidtransplantaties: Atrauman wordt gebruikt voor het afdekken van huidtransplantatiewonden, waar het een beschermende en bevorderende rol speelt.

Atrauman zalfkompres van 7,5 x 10 cm is de ideale keuze voor zachte, hydraterende en effectieve wondverzorging. Of je nu een zorgverlener bent die voor patiënten zorgt of een individu die thuis wonden behandelt, je kunt vertrouwen op de kwaliteit en prestaties van Atrauman paraffine gaas.

Aarzel niet en zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op situaties waarin wondverzorging vereist is. Bestel nu je Atrauman zalfkompres van 7,5 x 10 cm en geef jezelf of je patiënten de zorg die ze verdienen. Met Atrauman kun je rekenen op comfortabele en effectieve wondverzorging, elke keer weer. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van dit hoogwaardige zalfkompres.

Productspecificaties Atrauman zalfkompres 4995134 7,5 x 10 cm

  • Inhoud: 50 stuks
  • Afmeting: 7,5 x 10 cm
  • Hartmann artikelnummer 4995534
Soort Kompres
Zalfkompres
Steriliteit
Steriel
Merk
Atrauman
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
50 Stuks
5000 Items

Bijbehorende producten