Medicomp gaasjes non woven 7,5 x 7,5 cm 4 laags 100 stuks
Medicomp gaasjes non woven 7,5 x 7,5 cm 4 laags 100 stuks
Medicomp gaasjes non woven 7,5 x 7,5...
Medicomp gaasjes non woven 7,5 x 7,5...

Medicomp gaasjes non woven 7,5 x 7,5 cm 4 laags 100 stuks

HT.421823
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,11
Inclusief BTW
€ 1,94

 

Medicomp non woven gaas bestellen?

Op zoek naar hoogwaardige gaaskompressen voor medisch gebruik? Medicomp 7,5 x 7,5 cm niet steriele gaaskompressen zijn de perfecte keuze voor professioneel en thuisgebruik. Met hun unieke eigenschappen en veelzijdige toepassingen, zijn deze kompressen een must-have in elke medische kit.

Waarom kiezen voor Medicomp 7,5 x 7,5 cm niet steriele gazen?

Medicomp niet steriele gaaskompressen, verpakt per 100 stuks en 4-laags, zijn vervaardigd uit een mengsel van viscose en polyestervezels. Dit unieke mengsel zorgt voor een zacht, absorberend en tegelijkertijd stevig kompres. Vrij van bindmiddelen en optische witmakers, zijn ze bijzonder huidvriendelijk en veilig in gebruik. Dankzij de luchtdoorlatende eigenschappen bevorderen ze een gezonde wondgenezing.

Deze kompressen zijn speciaal ontworpen om flexibel te zijn. Ze kunnen eenvoudig worden uitgevouwen om grotere maten te bedekken, wat ze zeer praktisch maakt in diverse medische scenario's.

De multifunctionele voordelen van Medicomp non woven gaaskompressen

Medicomp non woven gaaskompressen zijn ontworpen voor een reeks van medische toepassingen. Als primair verband zijn ze ideaal voor het beschermen van beschadigde huid. Ze zijn ook uitermate geschikt voor de eerste wondreiniging, zowel voor intacte als beschadigde huid.

Daarnaast zijn deze kompressen perfect als dragermateriaal voor uitwendige producten zoals desinfectiemiddelen en zalven. Dit maakt ze geschikt voor het behandelen van zowel acute als chronische wonden. Ze vormen een effectieve barrière en zijn uitstekend in staat om lichaamsvloeistoffen op te nemen.

Toepassing in diverse medische settings

De Medicomp non woven gaaskompressen zijn een essentieel onderdeel van elke medische uitrusting. Of je nu werkzaam bent in een ziekenhuis, zorginstelling, of thuiszorg verleent, deze kompressen bieden de kwaliteit en veelzijdigheid die nodig zijn voor effectieve wondverzorging.

Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Van routine wondverzorging tot spoedeisende situaties, de Medicomp gaaskompressen bieden betrouwbaarheid en flexibiliteit. De mogelijkheid om de kompressen uit te vouwen tot grotere maten vermindert verspilling en zorgt ervoor dat je altijd het juiste formaat kompres bij de hand hebt.

Comfort en veiligheid voor de patiënt & thuisgebruik

Medicomp gaaskompressen zijn ontworpen met het comfort van de patiënt in gedachten. Ze zijn zacht en veroorzaken minder irritatie op de huid, wat ze ideaal maakt voor langdurig gebruik. De luchtdoorlatendheid van de kompressen bevordert een gezond genezingsproces.

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

Deze non woven gaaskompressen zijn niet alleen effectief en comfortabel, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Ze zijn veiliger voor gebruikers en het milieu, doordat ze vrij zijn van schadelijke chemicaliën en optische witmakers. Hun veelzijdigheid en aanpasbaarheid maken ze een kosteneffectieve oplossing in de medische wereld.

Medicomp non woven gaaskompressen zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, veelzijdige en veilige medische kompressen. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of deze kompressen in je EHBO-kit wilt opnemen, je kunt vertrouwen op de kwaliteit en effectiviteit van Medicomp. Kies voor Medicomp non woven gaaskompressen voor een veilige, efficiënte en kosteneffectieve wondverzorging.

Productspecificaties Medicomp 4218238 niet steriel gaaskompres 

  • Inhoud: 100 stuks
  • Afmeting: 7,5 x 7,5 cm
  • Hartmann artikelnummer 4218238
  • Materiaal: Non Woven 
Soort Kompres
Gaaskompres
Aantal lagen
4-laags
Merk
Medicomp
Kleur
Wit
Afmeting
7,5 x 7,5 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks
4971 Items

Klanten die dit product kochten, kochten ook: