Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L (Volwassene) 25-34 cm - Extra lang
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L (Volwassene) 25-34 cm - Extra lang
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L (Volwassene) 25-34 cm - Extra lang
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L...
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L...
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L...

Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L (Volwassene) 25-34 cm - Extra lang

WL.REUSE-11L
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 38,65
Inclusief BTW
€ 31,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 34,78 € 38,65
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 38,65
10 € 3,86 € 34,78
 

Ontdek de Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L voor volwassenen - Extra lang

Zoek je een betrouwbare en comfortabele bloeddrukmanchet die speciaal is ontworpen voor volwassenen en net dat beetje extra lengte biedt? Dan is de Welch Allyn FlexiPort Manchet Nr. 11L (Volwassene) 25-34 cm - Extra Lang jouw ideale keuze. Dit product combineert de vertrouwde kwaliteit en precisie van Welch Allyn met een ontwerp dat extra comfort biedt aan volwassenen met een armomtrek van 25 tot 34 cm. Het extra lange ontwerp zorgt voor een betere pasvorm en verhoogt het gebruiksgemak, wat bijdraagt aan een soepeler proces van bloeddrukmeting. Of je nu een zorgprofessional bent die de beste zorg voor patiënten nastreeft of een individu die nauwkeurige bloeddrukmetingen thuis uitvoert, de FlexiPort Manchet Nr. 11L is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Voordelen van de Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L (Volwassene) 25-34 cm - Extra lang

  • Universele compatibiliteit: Geschikt voor gebruik met alle Welch Allyn DuraShock bloeddrukmeters, waardoor je verzekerd bent van een veelzijdige en flexibele oplossing.
  • Extra duurzaamheid: Uitgerust met een omgevouwen rand die weerstand biedt tegen scheuren en rafelen, verlengt de levensduur en garandeert consistente prestaties.
  • Kleurcodering: Elke maat manchet heeft een eigen kleur, waardoor je snel en eenvoudig de juiste maat kunt identificeren, wat bijdraagt aan efficiëntie in elke zorginstelling of thuisomgeving.
  • Ontworpen voor extra comfort: Het langere ontwerp zorgt voor een betere pasvorm en verhoogt het comfort voor de gebruiker, essentieel voor het verkrijgen van nauwkeurige bloeddrukmetingen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: De manchet is ontworpen om eenvoudig te worden gereinigd, wat helpt bij het handhaven van een hoge hygiënestandaard en het verminderen van het risico op kruisbesmetting.
  • Snelle en efficiënte toepassing: Dankzij de FlexiPort-technologie kan de manchet snel worden bevestigd en verwijderd, wat tijd bespaart en het gebruiksgemak voor de zorgverlener of thuisgebruiker verhoogt.
  • Betrouwbare metingen: Profiteer van de bekende betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van Welch Allyn, voor consistente en betrouwbare bloeddrukmetingen bij elke meting.

Productspecificaties Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 11L voor volwassenen

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch allyn artikelnummer: REUSE-11L
  • Manchet omtrek: 25-34 cm - Extra lang manchet
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor alle Welch Allyn DuraShock bloeddrukmeters.
  • Garantie: 3 jaar
Fabrikant
Welch Allyn
Type Bloeddrukmeter
Manchet
Garantie
3 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks
Afmeting manchet
25-34 cm
4999 Items

Bijbehorende producten