Hartmann Molicare Premium herbruikbare onderlegger 55 x 90 cm 1 stuks
Hartmann Molicare Premium herbruikbare onderlegger 55 x 90 cm 1 stuks
Hartmann Molicare Premium...
Hartmann Molicare Premium...

Hartmann Molicare Premium herbruikbare onderlegger 55 x 90 cm 1 stuks

HT.155010
Levertijd 2-3 werkdagen
€ 18,64
Inclusief BTW
€ 17,10

 

Hartmann Molicare Premium Herbruikbare Onderlegger 55 x 90: Ultieme Bescherming en Comfort

Waarom Hartmann Molicare Premium Herbruikbare Onderlegger 55 x 90 Kopen?

Het belang van optimale hygiëne en bescherming kan niet genoeg worden benadrukt, vooral als u te maken heeft met incontinentieproblemen of als u voor een geliefde zorgt die extra zorg nodig heeft. De Hartmann Molicare Premium Herbruikbare Onderlegger, met een afmeting van 55 x 90 cm, biedt de perfecte oplossing voor deze situaties. In deze uitgebreide handleiding zullen we onderzoeken waarom u dit product zou moeten overwegen, hoe u het effectief kunt gebruiken, en welke voordelen het biedt ten opzichte van andere vergelijkbare bedmatten of incontinentie matjes.

Extra Bescherming tegen Vloeistof

  1. Hoogwaardige Absorptiekern: De kern van de Hartmann Molicare Premium Herbruikbare Onderlegger is speciaal ontworpen om vloeistoffen snel en effectief op te nemen. Of het nu gaat om urine, zweet, gemorste dranken of andere vloeistoffen, deze onderlegger zorgt ervoor dat ze worden geabsorbeerd, wat extra bescherming biedt voor uw bed of meubels.

  2. Waterbestendige Achterkant: De achterkant van de onderlegger is waterbestendig, wat betekent dat er geen vloeistof doorlekt naar het oppervlak eronder. Hierdoor blijft uw bed of meubels droog en beschermd.

Gebruiksgemak

Het gebruik van de Hartmann Molicare Premium Herbruikbare Onderlegger is buitengewoon eenvoudig:

  1. Plaatsing: Leg de onderlegger eenvoudig op het oppervlak dat u wilt beschermen. U kunt het gebruiken op uw bed, bank, stoel of andere meubelstukken.

  2. Absorptie: De onderlegger zal snel en efficiënt vloeistoffen opnemen, waardoor het oppervlak droog en schoon blijft.

  3. Herbruikbaarheid: Na gebruik kunt u de onderlegger eenvoudig verwijderen en wassen. Deze onderlegger kan in de wasmachine worden gewassen en hergebruikt, wat het kosteneffectief en milieuvriendelijk maakt.

Voordelen ten opzichte van Andere Fabrikanten

De Hartmann Molicare Premium Herbruikbare Onderlegger onderscheidt zich om verschillende redenen:

  1. Uitzonderlijke Kwaliteit: Hartmann is een gerenommeerd merk met een lange geschiedenis van hoogwaardige gezondheidszorgproducten. De Molicare Premium-lijn wordt vertrouwd door zorgprofessionals en verzorgers over de hele wereld.

  2. Oeko-Tex Standaard 100 Gecertificeerd: Deze onderlegger is gecertificeerd volgens de Oeko-Tex Standaard 100, wat betekent dat het vrij is van schadelijke stoffen en veilig is voor langdurig contact met de huid.

  3. Voorgevouwen voor Gemak: Deze onderlegger wordt voorgevouwen geleverd, wat niet alleen het gebruik vereenvoudigt, maar ook opslag gemakkelijk maakt.

  4. Verschillende Uitvoeringen: De Hartmann Molicare Premium Herbruikbare Onderlegger is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder die met instopstroken. Dit maakt het bijzonder geschikt voor mensen die zich vaak in bed draaien.

  5. Duurzaam en Kostenbesparend: Met een levensduur van tot wel 250 wasbeurten biedt deze onderlegger duurzaamheid en bespaart het u op lange termijn aanzienlijk op kosten. Dit is een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze.

De Hartmann Molicare Premium Herbruikbare Onderlegger 55 x 90 is de perfecte keuze voor diegenen die streven naar optimale bescherming, comfort en gemak. Dankzij de hoogwaardige absorptiekern en waterbestendige achterkant biedt deze onderlegger extra bescherming tegen vloeistoffen, waardoor uw bed of meubels schoon en droog blijven. Het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de vele voordelen ten opzichte van andere fabrikanten

Kleur
Blauw
Afmeting
55 x 90 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Geschikt voor
Meermalig gebruik
Unisex
Volwassenen
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten