MoliCare Premium onderleggers 8 druppels 60 x 60 cm 30 stuks
MoliCare Premium onderleggers 8 druppels 60 x 60 cm 30 stuks
MoliCare Premium onderleggers 8 druppels 60 x 60 cm 30 stuks
  • Nieuw
MoliCare Premium onderleggers 8...
MoliCare Premium onderleggers 8...
MoliCare Premium onderleggers 8...

MoliCare Premium onderleggers 8 druppels 60 x 60 cm 30 stuks

HT.1610870
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 13,03
Inclusief BTW
€ 11,95

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
4 € 11,72 € 5,21
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 13,03
4 € 1,30 € 11,72
 

MoliCare Premium onderleggers bestellen: Uitgebreide bescherming en comfort

Zoek je een betrouwbare oplossing om lekken effectief te beheersen? MoliCare Premium onderleggers met een absorptievermogen van 8 druppels bieden superieure bescherming en comfort. Deze verpakking bevat 30 onderleggers van 60 x 60 cm, ideaal voor het beschermen van bedden, stoelen en andere oppervlakken in zowel thuis- als zorgomgevingen.

De onderleggers zijn voorzien van een absorberende kern gemaakt van cellulose vlokken die vocht efficiënt opvangt en vasthoudt, waardoor je oppervlakken droog en hygiënisch blijven. De zachte bovenlaag biedt comfort aan de huid, terwijl de textielachtige, antislip achterzijde ervoor zorgt dat de onderlegger op zijn plaats blijft, zelfs bij beweging.

Ontworpen voor gemak, zijn deze onderleggers voorgevouwen en gecomprimeerd voor eenvoudig gebruik en opslag. Ze zijn een uitstekende keuze voor dagelijkse zorgbehoeften en bieden extra zekerheid voor gebruikers die extra bescherming nodig hebben, vooral tijdens de nacht.

MoliCare Premium onderleggers zijn jouw go-to keuze voor effectieve en discrete bescherming. Ze maken het dagelijks leven gemakkelijker voor zowel zorgverleners als degenen die zorg ontvangen, met een kwaliteit en betrouwbaarheid waarop je kunt vertrouwen.

Voordelen van MoliCare Premium onderleggers 8 druppels 30 stuks (30 stuks)

  • Hoge absorptiecapaciteit: Met een hoog absorptieniveau van 9 druppels, bieden deze onderleggers uitstekende bescherming tegen lekken.
  • Waterdichte bescherming: Uitgerust met een waterdichte en antislip achterkant die zorgt voor maximale veiligheid tegen vocht.
  • Comfortabel gebruik: De zachte bovenlaag en textielachtige achterzijde zorgen voor comfort en discretie tijdens het gebruik.
  • Praktisch en handig: Voorgevouwen en gecomprimeerd voor eenvoudig gebruik en opslag, ideaal voor snelle toepassingen.
  • Diverse toepassingen: Geschikt voor het beschermen van bedden, stoelen, meubilair en andere oppervlakken in diverse omgevingen.
  • Extra beveiliging: De uitvoering met instopstroken is ideaal voor personen die vaak bewegen in bed, waardoor de onderlegger op zijn plaats blijft.
  • Hygiënische verzorging: Biedt een hygiënische oplossing die helpt bij het beheren van incontinentie en het behouden van een schone omgeving.
  • Geschikt voor intensief gebruik: Ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, zorginstellingen of thuis, ondersteunt dagelijkse verzorgingsroutines.
  • Makkelijk te beheren: Deze onderleggers zijn ontworpen om gemakkelijk te hanteren en kunnen snel worden vervangen om de hygiëne te waarborgen.

De MoliCare Premium onderleggers zijn een essentiële keuze voor professionals in de gezondheidszorg en voor thuiszorg, door hun hoge absorptievermogen en gebruiksvriendelijkheid. Ze bieden een effectieve oplossing voor de dagelijkse uitdagingen van incontinentiezorg.

Productspecificaties MoliCare Premium onderleggers 8 druppels 60 x 60 cm 30 stuks

  • Merk: Hartmann
  • Artikelnummer Hartmann: 1610870
  • Inhoud: 30 stuks
  • Afmeting: 60 x 60 cm
  • Materiaal: Textiel & cellulose
Merk
Molicare
Kleur
Blauw
Wit
Materiaal
Polyurethaan
Afmeting
60 x 60 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
30 Stuks
5000 Items

Bijbehorende producten