Welch Allyn 238-2 LED MacroView Basic...

Welch Allyn 238-2 LED MacroView Basic otoscoopkopstuk

WA.238-2
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 442,80
Inclusief BTW
€ 365,95

 

Til je ooronderzoek naar een nieuw niveau met het Welch Allyn 238-2 LED MacroView Basic otoscoopkopstuk

Ben je klaar om je visie op ooronderzoek compleet te veranderen? Het Welch Allyn 238-2 LED MacroView Basic Otoscoopkopstuk is precies wat je nodig hebt. Dit kopstuk, een meesterwerk in medische innovatie, biedt een ongekend duidelijk beeld van het oor met een weergavegebied dat drie keer groter is dan dat van traditionele otoscopen. De kracht van heldere, duurzame LED-verlichting in combinatie met onze revolutionaire LumiView™ doorzichtige oorspecula voor eenmalig gebruik, maakt het mogelijk om tot wel acht keer helderder zicht te ervaren dan met standaard zwarte oorspecula.

Dit kopstuk is ontworpen met een vertrouwde vorm en uitstraling maar levert buitengewone prestaties die je moeten worden gezien om te geloven. Het is speciaal ontworpen voor medische professionals die niet alleen precisie waarderen maar ook de flexibiliteit om van optisch naar digitaal te schakelen. Door het toevoegen van de Welch Allyn iExaminer SmartBracket, gekoppeld aan onze iExaminer Pro-app, transformeert dit instrument in een krachtig hulpmiddel voor het vastleggen van foto's en video's van oorbeelden, waardoor het delen en consulteren voor diagnoses vereenvoudigd wordt.

Upgrade nu je uitrusting met het Welch Allyn 238-2 LED MacroView Basic Otoscoopkopstuk en ervaar de toekomst van ooronderzoek. Let op: dit betreft alleen het otoscoopkopstuk; overige benodigdheden moeten apart worden bijbesteld.

Productspecificaties Welch Allyn 238-2 LED MacroView Basic otoscoopkopstuk

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 238-2
  • Kleur: Zwart
  • Verlichting: LED
  • Voltage: 3,5V
  • Zonder handvat
Soort verlichting
LED
Voltage
3.5v
Soort Otoscoop
MacroView
Kleur
Zwart
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 300,00 >
Inhoud
1 Stuks
500 Items

Bijbehorende producten