Reflexhamer Dejerine met naald

Reflexhamer Dejerine met naald

RIE5038
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 13,31
Inclusief BTW
€ 11,00

Productaanpassing

Vergeet niet om je aanpassing op te slaan om aan winkelwagen toe te kunnen voegen
  • optioneel 250 kar. max
  • optioneel .png .jpg .gif
  • optioneel .png .jpg .gif
  • optioneel 250 kar. max
  • optioneel 250 kar. max
  • optioneel 250 kar. max
  • optioneel 250 kar. max
  • optioneel 250 kar. max
  • optioneel 250 kar. max
  • optioneel 250 kar. max

Kies Opties

Personaliseer uw stethoscoop.

arrow_drop_downOverview :

prices are expressed excluding taxes

Total :

Share your customization with your firends

 

Reflexhamer Riester kopen?

Ontdek de kwaliteit en precisie van de Riester reflexhamer

Ben je op zoek naar een reflexhamer van hoogwaardige kwaliteit? Overweeg dan om een Reflexhamer Riester te kopen. Riester is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn uitstekende medische instrumenten, waaronder reflexhamers. Met een Riester reflexhamer ben je verzekerd van nauwkeurige en betrouwbare reflextesten.

Waarom een Riester reflexhamer gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een Riester reflexhamer: Kwaliteit: Riester staat bekend om zijn hoogwaardige medische instrumenten. De reflexhamers worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en materialen van topkwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Nauwkeurige reflextesten: Met een Riester reflexhamer kun je nauwkeurige reflextesten uitvoeren. De hamer is ontworpen om de juiste hoeveelheid kracht en stimulatie te leveren om de reflexen van de patiënt te beoordelen. Dit helpt bij het stellen van een juiste diagnose en het bepalen van de behandelingsrichting. Ergonomisch ontwerp: Riester reflexhamers zijn ergonomisch ontworpen om comfortabel in de hand te liggen. Dit zorgt voor een moeiteloze en nauwkeurige bediening tijdens het uitvoeren van reflextesten. Bovendien zijn ze licht van gewicht, wat vermoeidheid tijdens langdurig gebruik minimaliseert. Veelzijdigheid: Riester reflexhamers zijn geschikt voor verschillende soorten reflextesten. Of je nu de diepe peesreflexen wilt controleren of de Babinski-reflex wilt testen, de Riester reflexhamer biedt de juiste functionaliteit en precisie.

Wanneer een Riester reflexhamer gebruiken?

Gebruik van een reflexhamer in de medische praktijk

Een Riester reflexhamer kan worden gebruikt in verschillende medische omgevingen, waaronder: Huisartspraktijken: Huisartsen gebruiken reflexhamers om de reflexen van patiënten te controleren als onderdeel van een algemeen lichamelijk onderzoek. Het beoordelen van de reflexen kan helpen bij het identificeren van neurologische aandoeningen of andere gezondheidsproblemen. Specialistische klinieken: In specialistische klinieken, zoals neurologische of orthopedische klinieken, wordt een reflexhamer gebruikt als een belangrijk diagnostisch instrument. Het testen van de reflexen kan waardevolle informatie opleveren bij de beoordeling van zenuw- en spieraandoeningen. Spoedeisende hulp: In noodgevallen kan een reflexhamer worden gebruikt om snel de reflexen van een patiënt te controleren. Dit kan helpen bij het beoordelen van de ernst van een letsel of het identificeren vanmogelijke neurologische problemen. Onderwijs en training: Reflexhamers worden ook gebruikt in medisch onderwijs en training. Studenten en medische professionals kunnen oefenen met het correct uitvoeren van reflextesten en het interpreteren van de resultaten. Het gebruik van een Riester reflexhamer is geschikt voor medische professionals, zoals artsen, specialisten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en medische studenten. Het stelt hen in staat om reflextesten uit te voeren met precisie en vertrouwen. Kies voor een Reflexhamer Riester als je op zoek bent naar een hoogwaardige reflexhamer met nauwkeurige prestaties en duurzaamheid. Met een Riester reflexhamer kun je reflextesten uitvoeren met vertrouwen en de beste zorg bieden aan je patiënten. Bestel nu een Reflexhamer Riester en ervaar de kwaliteit en precisie zelf!

70 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: