Dermaplast Active sporttape 3,75 cm x 7 m
Dermaplast Active sporttape 3,75 cm x 7 m
Dermaplast Active sporttape 3,75 cm x...
Dermaplast Active sporttape 3,75 cm x...

Dermaplast Active sporttape 3,75 cm x 7 m

HT.522050
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,00
Inclusief BTW
€ 4,96

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
12 € 5,40 € 7,20
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 6,00
12 € 0,60 € 5,40
 

Dermaplast Sporttape: Optimale ondersteuning voor sporters

Als sporter begrijp je het belang van optimale ondersteuning en stabilisatie van je gewrichten tijdens intensieve trainingen en wedstrijden. Dermaplast Active sporttape biedt de perfecte oplossing om dit te bereiken. Wij leggen jou uit waarom Dermaplast sporttape een must-have is voor elke sporter.

Waarom kiezen voor Dermaplast Active sport tape?

Dermaplast Active sporttape is speciaal ontwikkeld om sporters te voorzien van de ondersteuning die ze nodig hebben tijdens fysieke activiteiten. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor Dermaplast sporttape:

1. Stabilisatie en ondersteuning

Een van de belangrijkste functies van sporttape is het bieden van stabilisatie en ondersteuning aan gewrichten en spieren die zwaar worden belast tijdens het sporten. Dermaplast sporttape is ontworpen om deze essentiële rol te vervullen en helpt bij het voorkomen van blessures en verstuikingen.

2. Geschikt voor diverse gewrichten

Dermaplast Active sporttape is veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende gewrichten, waaronder enkel-, knie-, elleboog- en polsgewrichten. Dit maakt het de ideale keuze voor sporters die behoefte hebben aan algemene ondersteuning tijdens hun trainingen.

3. Comfortabele pasvorm

Het aanbrengen van sporttape kan soms een uitdaging zijn, maar Dermaplast sporttape rolt soepel af en vormt zich naar het lichaam. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm die niet belemmert tijdens het sporten.

Hoe gebruik ik Dermaplast sporttape?

Het gebruik van Dermaplast sporttape is eenvoudig en effectief. Volg deze stappen voor een optimale toepassing:

  1. Voorbereiding:  Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is voordat je de tape aanbrengt. Dit helpt om een goede hechting te garanderen.
  2. Aanbrengen: Plaats de tape voorzichtig op het gewricht of de spier die je wilt ondersteunen. Zorg ervoor dat de tape stevig maar niet te strak wordt aangebracht. Je wilt de bloedcirculatie niet belemmeren.
  3. Stretchen en bevestigen: Als je de tape aanbrengt, kun je voorzichtig aan de uiteinden trekken om een lichte stretch te creëren. Dit helpt bij het bieden van extra ondersteuning. Druk de tape stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht.
  4. Bewegen en testen: Beweeg het gewricht of de spier waarop de tape is aangebracht om te controleren of je voldoende stabilisatie hebt bereikt. Pas indien nodig aan.
  5. Verwijderen: Om Dermaplast sporttape te verwijderen, kun je de tape voorzichtig van de huid aftrekken. Het laat geen kleverige resten achter en veroorzaakt geen ongemak.

Voordelen van Dermaplast active sport tape

Dermaplast Active sporttape biedt verschillende voordelen voor sporters:

1. Preventieve en acute behandeling

Dermaplast sporttape kan zowel preventief als bij acute blessures worden gebruikt. Het helpt blessures te voorkomen door de juiste ondersteuning te bieden, terwijl het ook kan worden gebruikt als onderdeel van de behandeling bij sportblessures.

2. Betrouwbare ondersteuning

Met Dermaplast sporttape kun je erop vertrouwen dat je de nodige ondersteuning krijgt voor je gewrichten en spieren. Dit vertaalt zich in meer vertrouwen en betere prestaties tijdens het sporten.

3. Comfortabel en veilig

Dermaplast sporttape is ontworpen voor comfort en veiligheid. Het laat zich gemakkelijk aanbrengen, zit comfortabel op de huid en beperkt je bewegingen niet. Bovendien laat het geen kleverige resten achter bij het verwijderen.

Dermaplast Active sporttape is een essentieel hulpmiddel voor sporters van alle niveaus. Het biedt stabilisatie, ondersteuning en comfort tijdens trainingen en wedstrijden, terwijl het ook kan worden gebruikt voor blessurepreventie en -behandeling. Kies voor Dermaplast sporttape en investeer in je sportieve prestaties en welzijn.

Productspecificaties Dermaplast Active sporttape 5220503

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 3,75 cm x 7 m
  • Hartmann artikelnummer 5220503
Merk
Dermaplast
Kleur
Wit
Type
Sporttape
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4995 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: