Dermaplast Classic Pleister op rol 5...

Dermaplast Classic Pleister op rol 5 m x 6 cm

HT.5350612
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,80
Inclusief BTW
€ 6,24

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
15 € 6,12 € 10,20
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 6,80
15 € 0,68 € 6,12
 

Dermaplast Classic Pleister op rol kopen: De ultieme keuze voor effectieve wondverzorging

Wanneer het aankomt op wondverzorging en het beschermen van kleine verwondingen, is een betrouwbare pleister een onmisbaar hulpmiddel in elk huishouden en elke medische voorraad. Een van de beste opties die beschikbaar zijn, is de Dermaplast Classic Pleister op Rol. 

De wereld van Dermaplast Classic pleister op rol

Een Dermaplast Classic Pleister op Rol is niet zomaar een pleister, het is een symbool van betrouwbaarheid en effectieve wondverzorging. Deze pleister is ontworpen om wonden te beschermen en te genezen op een manier die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en comfort.

Textielpleister: Duurzaam en veerkrachtig

Een van de meest opvallende kenmerken van Dermaplast Classic Pleister op Rol is het gebruik van slijtvast textielweefsel. Dit textielweefsel is speciaal geselecteerd vanwege zijn duurzaamheid en veerkracht. Het is bestand tegen dagelijkse slijtage en biedt een langdurige bescherming voor wonden van verschillende groottes. Of het nu gaat om een kleine schaafwond of een diepere snee, deze pleister kan het aan.

Waterafstotend geïmpregneerd

Een ander belangrijk voordeel van Dermaplast Classic Pleister op Rol is het waterafstotende karakter. De pleister is geïmpregneerd met een speciale waterafstotende coating, waardoor hij uitstekend presteert, zelfs wanneer hij in contact komt met water. Dit maakt de pleister ideaal voor situaties waarin de pleister mogelijk in aanraking komt met vocht, zoals tijdens het douchen, zwemmen of andere watergerelateerde activiteiten. U kunt erop vertrouwen dat uw wond beschermd blijft, ongeacht de omstandigheden.

Hypoallergene wondpleister

De huid is ons grootste orgaan en het is belangrijk om er goed voor te zorgen. De Dermaplast Classic Pleister op Rol begrijpt dit principe en is daarom hypoallergeen. Dit betekent dat het geschikt is voor de meeste huidtypes en geen allergische reacties zal veroorzaken. Dit maakt het veilig voor zowel volwassenen als kinderen, zodat u met een gerust hart kunt zorgen voor uw dierbaren, ongeacht hun leeftijd.

Goed absorberend wondkussen

Een van de essentiële componenten van een effectieve pleister is het wondkussen. Het wondkussen van Dermaplast Classic Pleister op Rol is goed absorberend, wat betekent dat het overtollig vocht uit de wond absorbeert en een optimaal genezingsklimaat bevordert. Bovendien blijft het wondkussen niet aan de wond kleven, wat pijn en ongemak minimaliseert bij het verwisselen van de pleister. Dit draagt bij aan het comfort van de patiënt en maakt het verzorgen van wonden minder belastend.

Huidvriendelijke kleeflaag

Een goede pleister moet stevig op zijn plaats blijven zitten zonder de huid te beschadigen of te irriteren. De Dermaplast Classic Pleister op Rol is voorzien van een huidvriendelijke kleeflaag die aan deze eisen voldoet. De kleeflaag zorgt voor een betrouwbare hechting, zodat de pleister niet verschuift of loskomt, zelfs niet bij beweging. Tegelijkertijd is de kleeflaag zacht voor de huid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele irritatie of huidproblemen.

Zeker hechtend en ademend

Wat deze pleister onderscheidt, is zijn vermogen om zeker te hechten aan de huid zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Of u nu actief bent in uw dagelijkse leven, aan het sporten bent of gewoon comfort zoekt tijdens uw herstel, deze pleister biedt de perfecte balans tussen hechting en bewegingsvrijheid. Bovendien is de pleister ademend, wat betekent dat lucht kan circuleren rondom de wond. Dit helpt bij het creëren van een gezond wondmilieu en voorkomt dat de huid onder de pleister week wordt.

Handige afmetingen: 6 cm breed, 5 meter lang

De Dermaplast Classic Pleister op Rol heeft afmetingen die geschikt zijn voor veel toepassingen. Met een breedte van 6 centimeter en een lengte van 5 meter heeft u voldoende pleistermateriaal om verschillende wonden te behandelen. Bovendien kunt u de lengte gemakkelijk aanpassen aan de grootte van de wond, wat verspilling minimaliseert en kosten bespaart.

Toepassingen van Dermaplast Classic pleister op rol

Dermaplast Classic Pleister op Rol is veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

Alledaagse Wondverzorging

Of het nu gaat om kleine snijwonden, schaafwonden, blaren of andere kleine verwondingen, deze pleister is perfect voor alledaagse wondverzorging. Het beschermt de wond tegen vuil en bacteriën en biedt een comfortabele omgeving voor genezing. Sporters profiteren van de duurzaamheid en waterbestendigheid van deze pleister. Het kan worden gebruikt om kleine sportgerelateerde verwondingen te bedekken tijdens trainingen of wedstrijden, waardoor het herstelproces wordt versneld.

Bescherming van Blaren

Blaren kunnen pijnlijk en ongemakkelijk zijn, vooral op plaatsen waar wrijving en druk vaak voorkomen. Deze pleister biedt effectieve bescherming voor blaren, waardoor verdere irritatie wordt voorkomen. Dermaplast Classic Pleister op Rol hoort thuis in elke EHBO-kit. Het kan snel worden aangebracht op kleine verwondingen om de genezing te bevorderen en infecties te voorkomen.

Hoe Dermaplast Classic Pleister op Rol te Gebruiken

Het gebruik van Dermaplast Classic Pleister op Rol is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Hier zijn de stappen voor een effectief gebruik:

  1. Stap 1: Reinig de Wond - Zorg ervoor dat de wond schoon en droog is voordat u de pleister aanbrengt. Reinig de wond voorzichtig met water en milde zeep, indien nodig, om vuil en bacteriën te verwijderen.
  2. Stap 2: Meet en Knip - Meet de benodigde lengte van de pleister af met een schaar en knip deze op maat. Het is altijd beter om iets langer te knippen dan te kort, zodat de hele wond bedekt is.
  3. Stap 3: Aanbrengen - Verwijder de beschermende laag van de kleefzijde van de pleister en breng deze voorzichtig aan op de wond. Zorg ervoor dat de pleister stevig op zijn plaats zit en geen luchtbellen bevat.
  4. Stap 4: Verwijderen - Wanneer u de pleister wilt verwijderen, kunt u dit het beste doen onder warm stromend water. Dit maakt het verwijderen minder pijnlijk en voorkomt beschadiging van de huid.

Tip: Gebruik een verbandschaar om de pleister op maat te knippen!

Dermaplast Classic Pleister op Rol is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en duurzame pleister voor wondverzorging. Met zijn waterafstotende textielweefsel, hypoallergene eigenschappen, uitstekende kleefkracht en ademende kwaliteiten, voldoet het aan de hoogste normen van kwaliteit en comfort. Zorg ervoor dat u deze handige pleister in huis heeft voor noodgevallen en dagelijkse verwondingen. Bestel vandaag nog Dermaplast Classic Pleister op Rol en geniet van de gemoedsrust dat u altijd goed voorbereid bent op wondverzorging. Uw gezondheid en welzijn verdienen de beste zorg, en deze pleister biedt precies dat.

Productspecificaties Dermaplast Classic 5 m x 6 cm

  • Hartmann artikelnummer: 5350612
  • Afmeting: 5 m x 6 cm
  • Soort pleister: Textiel
Merk
Dermaplast
Afmeting
5 m x 6 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Textiel
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4993 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: