Welch Allyn 767 Flexiport wandmodel bloeddrukmeter
Welch Allyn 767 Flexiport wandmodel bloeddrukmeter
Welch Allyn 767 Flexiport wandmodel...
Welch Allyn 767 Flexiport wandmodel...

Welch Allyn 767 Flexiport wandmodel bloeddrukmeter

WA.7670-01
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 241,94
Inclusief BTW
€ 199,95

 

Verhoog de nauwkeurigheid en efficiëntie met de Welch Allyn 767 Flexiport wandmodel bloeddrukmeter

De Welch Allyn 767 Flexiport wandmodel bloeddrukmeter staat symbool voor de perfecte samensmelting van traditie en innovatie, ontworpen om aan de hoogste eisen van de medische zorg te voldoen. Dit model bouwt voort op bijna een eeuw aan ervaring van Welch Allyn in het ontwikkelen van vooruitstrevende bloeddruktechnologieën, en biedt een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en nauwkeurigheid in metingen overal in je zorginstelling.

Met zijn verbeterde ergonomie en modern design belichaamt de 767 Aneroid gebruiksgemak en workflow-efficiëntie. De verzonken, lasergegraveerde wijzerplaat met contrastrijke wijzer garandeert gecertificeerde nauwkeurigheid tot ±3 mm Hg, minimaliseert fouten en bevordert superieure patiëntenzorg. De levenslange kalibratiegarantie staat garant voor verlaagde eigendomskosten en bevestigt de duurzaamheid en de kwaliteit van dit apparaat.

Betrouwbaarheid wordt verder ondersteund door de juwelenbeweging die bijdraagt aan de levensduur van het apparaat. Het nieuwe standaardontwerp met vijf poten biedt ongekende stabiliteit en wendbaarheid, terwijl de ingebouwde opbergmand aan de wand- en bureaumodellen extra gemak biedt.

Veiligheid staat ook voorop bij de 767 Flexiport met antimicrobieel behandelde FlexiPort-bloeddrukmanchetten om schimmel en bacteriegroei te voorkomen, en een latexvrije, kwikvrije constructie.

Voordelen van de Welch Allyn 767 Flexiport Wandmodel Bloeddrukmeter

  • Gecertificeerde nauwkeurigheid: Lasergegraveerde wijzerplaat zorgt voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid, gecertificeerd tot ±3 mm Hg.
  • Verbeterde zichtbaarheid: De verzonken wijzerplaat en contrastrijke rode wijzer verhogen de zichtbaarheid en verminderen parallaxfouten.
  • Duurzaamheid: Beweging van juwelen draagt bij aan een langere levensduur en de levenslange kalibratiegarantie bewijst Welch Allyn's inzet voor duurzaamheid.
  • Gebruiksgemak: Nieuwe standaard met 5 poten voor stabiliteit en wendbaarheid, en een ingebouwde opbergmand voor gemakkelijke toegang tot benodigdheden.
  • Veiligheid: FlexiPort-bloeddrukmanchetten zijn antimicrobieel behandeld om de groei van bacteriën te helpen voorkomen, zijn latexvrij en kwikvrij, wat bijdraagt aan een veiligere omgeving voor zowel patiënten als personeel.

Productspecificaties Welch Allyn 767 Flexiport wandmodel bloeddrukmeter

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch allyn artikelnummer: 7670-01
  • Kleur meter: Zwart & Wit
Koppelbaar met PC/Telefoon
Nee
Geheugenfunctie
Nee
Fabrikant
Welch Allyn
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks
Afmeting manchet
25-34 cm
500 Items

Bijbehorende producten