Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7 (Peuter) 9-13 cm
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7 (Peuter) 9-13 cm
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7 (Peuter) 9-13 cm
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7...
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7...
Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7...

Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7 (Peuter) 9-13 cm

WL.REUSE-07
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 38,65
Inclusief BTW
€ 31,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 34,78 € 38,65
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 38,65
10 € 3,86 € 34,78
 

Koop de Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7 voor peuters

Ben je op zoek naar een betrouwbare, duurzame en comfortabele bloeddrukmanchet voor peuters? Dan is de Welch Allyn FlexiPort Manchet Nr. 7 (Peuter) 9-13 cm precies wat je nodig hebt. Deze manchet is specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van peuters met een armomtrek van 9 tot 13 cm. Welch Allyn, een toonaangevend merk in de medische industrie, staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten die zowel door professionals in de gezondheidszorg als door ouders worden vertrouwd. De FlexiPort Manchet Nr. 7 combineert comfort met precisie, waardoor het nemen van een accurate bloeddrukmeting bij peuters eenvoudiger wordt dan ooit. Dankzij het innovatieve ontwerp en de aandacht voor detail, biedt deze manchet een zachte, maar stevige pasvorm, waardoor het risico op oncomfortabele metingen wordt verminderd. Geschikt voor alle Welch Allyn DuraShock bloeddrukmeters, biedt dit product een naadloze integratie met je bestaande uitrusting.

Voordelen van de Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7 (Peuter) 9-13 cm

  • Universele compatibiliteit: Ontworpen om naadloos te werken met alle Welch Allyn DuraShock bloeddrukmeters, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende zorginstellingen.
  • Duurzaam ontwerp: De manchet heeft een omgevouwen rand die niet kan scheuren of rafelen, wat de levensduur verlengt en zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm rond de arm van de peuter.
  • Kleurcodering voor eenvoudige identificatie: Elke maat manchet heeft zijn eigen kleur, waardoor het snel en gemakkelijk is om de juiste maat te identificeren, wat tijd bespaart tijdens drukke momenten in de kliniek of het ziekenhuis.
  • Comfortabele ervaring voor peuters: Het zachte materiaal en het doordachte ontwerp zorgen voor een comfortabele ervaring voor peuters, wat essentieel is voor het verkrijgen van accurate metingen bij deze leeftijdsgroep.
  • Makkelijk schoon te maken: De manchet is gemakkelijk te reinigen, wat helpt om kruisbesmetting tussen patiënten te voorkomen en te zorgen voor een hygiënische omgeving.
  • Snelle en eenvoudige bevestiging: Dankzij de FlexiPort-technologie kan de manchet snel en gemakkelijk worden aangesloten en verwijderd, wat de efficiëntie verhoogt bij het wisselen tussen patiënten.
  • Betrouwbaar en nauwkeurig: Betrouwbare bloeddrukmetingen zijn gegarandeerd met de Welch Allyn FlexiPort Manchet Nr. 7, dankzij de nauwkeurige pasvorm en de kwaliteit van het merk Welch Allyn.

Productspecificaties Welch Allyn FlexiPort manchet Nr. 7 voor peuters

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch allyn artikelnummer: REUSE-07
  • Manchet omtrek: 9-13 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor alle Welch Allyn DuraShock bloeddrukmeters.
  • Garantie: 3 jaar
Fabrikant
Welch Allyn
Type Bloeddrukmeter
Manchet
Garantie
3 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks
Afmeting manchet
9-13 cm
5000 Items

Bijbehorende producten