Welch Allyn ProBP 2000 digitale bloeddrukmeter
Welch Allyn ProBP 2000 digitale bloeddrukmeter
Welch Allyn ProBP 2000 digitale...
Welch Allyn ProBP 2000 digitale...

Welch Allyn ProBP 2000 digitale bloeddrukmeter

WA.2000
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 249,19
Inclusief BTW
€ 205,94

 

Ervaar de nauwkeurigheid en snelheid van de Welch Allyn ProBP 2000 digitale bloeddrukmeter

In een medische wereld waar elke seconde telt, biedt de Welch Allyn ProBP 2000 digitale bloeddrukmeter de perfecte combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en comfort voor zowel patiënten als zorgverleners. Ontworpen om te voldoen aan de dynamische eisen van een drukke klinische omgeving, legt deze geavanceerde bloeddrukmeter binnen slechts 20 seconden nauwkeurige meetwaarden vast met slechts één druk op de knop, zodat je workflow soepel blijft verlopen.

De ProBP 2000 onderscheidt zich door het innovatieve SureBP algoritme, dat de mogelijkheid biedt om bloeddrukmetingen te registreren terwijl de manchet opgeblazen wordt. Dit niet alleen versnelt het meetproces aanzienlijk, maar zorgt ook voor een verhoogd comfort voor de patiënt door de tijd dat de manchet strak om de arm zit te minimaliseren.

Dit apparaat is ontworpen voor flexibiliteit en gebruiksgemak, compatibel met de herbruikbare Welch Allyn FlexiPort bloeddrukmanchetten. Deze manchetten zijn beschikbaar in maten variërend van 9 (kind) tot 13 (dij), waardoor het apparaat geschikt is voor een breed spectrum aan patiënten. Daarnaast voldoet de ProBP 2000 aan de strenge AAMI-normen voor nauwkeurigheid, waardoor je verzekerd bent van betrouwbare resultaten.

Met een groot, verlicht scherm is de ProBP 2000 ontworpen voor eenvoudige bediening, zelfs in minder goed verlichte omgevingen. Bovendien biedt de bloeddrukmeter een onregelmatige hartslagdetectie, waarmee potentiële hartritmestoornissen tijdens het meten van de bloeddruk geïdentificeerd kunnen worden. Deze functie verhoogt de diagnostische waarde van elke meting en draagt bij aan een completere gezondheidsevaluatie van de patiënt.

De standaard manchetmaat van 25 - 34 cm zorgt voor een comfortabele pasvorm voor de meeste volwassen armen, met opties voor grotere of kleinere maten beschikbaar, waardoor de ProBP 2000 een veelzijdige keuze is voor elke praktijk. Bovendien is het apparaat klinisch gevalideerd en biedt het de zekerheid dat het voldoet aan de hoogste standaarden van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Kies voor de Welch Allyn ProBP 2000 digitale bloeddrukmeter en maak deel uit van de zorgprofessionals die prioriteit geven aan efficiëntie, nauwkeurigheid en patiëntencomfort. Bestel nu en zet een stap vooruit in de kwaliteit van jouw patiëntenzorg.

Productspecificaties Welch Allyn ProBP 2000 digitale bloeddrukmeter

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch allyn artikelnummer: 2000
  • Manchet omtrek: 25 - 34 cm
  • Garantie: 3 jaar
  • Klinisch gevalideerd (voldoet aan de AAMI-normen)
Kleur
Wit
Fabrikant
Welch Allyn
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks
Afmeting manchet
25-34 cm
4999 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: