Microlife manchet Large-Xtra Large...

Microlife manchet Large-Xtra Large (32-52 cm)

MC.MNXL
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 25,35
Inclusief BTW
€ 20,95

 

Microlife manchet voor de BP range bloeddrukmeter bestellen

Verhoog de precisie van je bloeddrukmetingen met de Microlife manchet Large-Xtra Large (32-52 cm). Deze speciaal ontworpen zachte manchet past zich perfect aan jouw arm aan, waardoor je elke keer weer van de hoogste nauwkeurigheid verzekerd bent. Het wasbare ontwerp zorgt ervoor dat je de manchet steeds opnieuw kunt gebruiken, terwijl je de hygiëne optimaal waarborgt.

Gemak staat voorop met de twee meegeleverde manchet connectors, waardoor deze manchet naadloos aansluit op elke Microlife bloeddrukmeter. Het conische ontwerp en de eenvoudige bevestiging verhogen niet alleen het comfortniveau maar garanderen ook een betere pasvorm voor een nauwkeurige meting.

Elke Microlife manchet is onderworpen aan strenge klinische tests en validatie, wat jou de zekerheid biedt van een betrouwbaar product. Daarbij zijn onze manchetten vrij van latex en PVC, waardoor ze ook geschikt zijn voor patiënten met allergieën. De duurzaamheid wordt verder versterkt door de TPU ballon, en met een garantie van 2 jaar kun je met een gerust hart meten.

(Niet geschikt voor de Microlife WatchBP (Home) serie.

Productspecificaties Microlife manchet Large-Xtra Large (32-52 cm)

  • Merk: Microlife 
  • Microlife artikelnummer: Z950045-0
  • Kleur meter: Zwart
  • Manchet maat: 32-52 cm
Kleur
Zwart
Fabrikant
Microlife
Type Bloeddrukmeter
Manchet
Garantie
2 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks
Afmeting manchet
32 - 52 cm
5000 Items