Microlife manchet Medium-Large (22-42...

Microlife manchet Medium-Large (22-42 cm)

MC.MNM
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 24,14
Inclusief BTW
€ 19,95

 

Optimaliseer jouw bloeddrukmeting met de Microlife Manchet medium-large

Ontdek het ultieme comfort en de precisie van de Microlife manchet Medium-Large (22-42 cm). Speciaal ontworpen om een naadloze pasvorm en de hoogste meetnauwkeurigheid te garanderen, is deze zachte manchet de ideale keuze voor iedereen die zijn bloeddruk regelmatig controleert. Dankzij het conische ontwerp sluit de manchet perfect aan op de arm, wat zorgt voor comfort tijdens elke meting.

Hygiëne staat centraal bij Microlife, en daarom is deze manchet wasbaar. Hierdoor kun je verzekerd zijn van een schoon en hygiënisch gebruik, elke keer weer. De manchet wordt geleverd met twee connectors, waardoor hij op elke Microlife bloeddrukmeter past. (Niet geschikt voor de Microlife WatchBP (Home) serie.) Dit maakt het mogelijk om zonder zorgen en met gemak je bloeddruk thuis te meten.

Alle Microlife manchetten zijn grondig klinisch getest en gevalideerd, waardoor je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van je metingen. Vrij van latex en PVC, is deze manchet ook geschikt voor mensen met allergieën. De robuuste TPU ballon zorgt voor een betere duurzaamheid, ondersteund door een garantie van 2 jaar.

Productspecificaties Microlife manchet medium-large (22-42 cm)

  • Merk: Microlife 
  • Microlife artikelnummer: Z950044-0
  • Kleur meter: Zwart
  • Manchet maat: 22-42 cm
Kleur
Zwart
Fabrikant
Microlife
Type Bloeddrukmeter
Manchet
Garantie
2 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks
Afmeting manchet
22-42 cm
5000 Items