Microlife manchet Small (17-22 cm)

Microlife manchet Small (17-22 cm)

MC.MNS
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 24,14
Inclusief BTW
€ 19,95

 

Upgrade jouw bloeddrukmetingen met de Microlife manchet small

Zorg voor optimale nauwkeurigheid bij elke bloeddrukmeting met de Microlife manchet Small (17-22 cm). Deze zachte manchet is speciaal ontworpen om een perfecte pasvorm te bieden voor kleinere armen, waardoor je verzekerd bent van de hoogste meetnauwkeurigheid. Het unieke conische ontwerp zorgt voor een comfortabele en secure fitting, essentieel voor betrouwbare resultaten.

Hygiëne staat voorop; daarom is deze manchet wasbaar, waardoor je hem keer op keer kunt gebruiken zonder in te boeten aan netheid of functionaliteit. Bovendien wordt de manchet geleverd inclusief twee connectors, zodat deze compatibel is met elke Microlife bloeddrukmeter. (Niet geschikt voor de Microlife WatchBP (Home) serie.) Het omdoen van de manchet is eenvoudig, waardoor je snel en zonder gedoe je bloeddruk kunt controleren.

Alle Microlife manchetten zijn klinisch getest en gevalideerd, dus je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast is deze manchet vrij van latex en PVC, wat hem geschikt maakt voor patiënten met allergieën. De duurzame TPU ballon verzekert een lange levensduur, ondersteund door een garantie van 2 jaar.

Dit manchet is uitermate geschikt vanwege de maat voor kinderen.

Productspecificaties Microlife manchet Small (17-22 cm)

  • Merk: Microlife 
  • Microlife artikelnummer: Z950041-0
  • Kleur meter: Zwart
  • Manchet maat: 17-22 cm
Kleur
Zwart
Fabrikant
Microlife
Type Bloeddrukmeter
Manchet
Garantie
2 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks
Afmeting manchet
17-22 cm
5000 Items