Baktolan lotion 350 ml
Baktolan lotion 350 ml
Baktolan lotion 350 ml
Baktolan lotion 350 ml

Baktolan lotion 350 ml

HT.980171
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,00
Inclusief BTW
€ 4,96

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
20 € 5,40 € 12,00
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 6,00
20 € 0,60 € 5,40
 

Baktolan Lotion kopen?

Waarom Baktolan Lotion?

Ben je op zoek naar de perfecte lotion voor je huidverzorgingsroutine? Overweeg dan zeker Baktolan lotion. Deze lichte olie-in-water lotion is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de natuurlijke pH-waarde van je huid. Bij de ontwikkeling van Baktolan lotion is buitengewone aandacht besteed aan huidtolerantie en een snelle opname, waardoor dit product zich onderscheidt in de wereld van huidverzorging.

Voordelen van Baktolan Lotion handverzorging

Hier zijn enkele van de voordelen die Baktolan lotion tot een uitstekende keuze maken voor jouw dagelijkse huidverzorging:

1. Verzorgende formule met plantaardige oliën en vitamine E

Baktolan lotion is doordrenkt met plantaardige oliën en vitamine E, waardoor het een krachtige bondgenoot is voor de gezondheid van je huid. Deze voedende ingrediënten werken samen om je huid te hydrateren en te voeden, en ze dragen bij aan een stralende en gezonde teint.

2. Verhoogt het vochtgehalte van de huid aanzienlijk

Niets is belangrijker voor een gezonde huid dan voldoende hydratatie. Baktolan lotion is speciaal ontworpen om het vochtgehalte van je huid aanzienlijk te verhogen. Het zorgt ervoor dat je huid er fris en gehydrateerd uitziet, wat resulteert in een jeugdige uitstraling.

3. Snelle absorptie en geen residu

Deze lotion wordt snel geabsorbeerd zonder enig plakkerig of vettig residu achter te laten. Je kunt het gemakkelijk aanbrengen en je meteen weer aankleden zonder je zorgen te maken over eventuele ongemakken. Het is de perfecte keuze voor mensen met een drukke levensstijl.

4. Zorgt voor een glad en zacht huidgevoel

Baktolan lotion laat je huid zijdezacht en glad aanvoelen. Het is een sensatie die je elke keer weer zult waarderen wanneer je deze lotion gebruikt. Je huid zal er gezonder uitzien en aanvoelen dan ooit tevoren.

5. Ideaal voor de snelle huidverzorging tussendoor

Soms heb je gewoon een snelle opfrisbeurt nodig. Baktolan lotion is ideaal voor die momenten waarop je huid wat extra aandacht nodig heeft. Het is gemakkelijk mee te nemen in je tas of op je bureau, zodat je het altijd binnen handbereik hebt.

6. Subtiele geur

Baktolan lotion heeft een subtiele geur die je zintuigen prikkelt zonder te overheersen. Het laat een aangename en verfrissende geur achter op je huid, waardoor je je de hele dag fris voelt.

7. Vrij van parabenen

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om producten te gebruiken die goed zijn voor je huid. Daarom is Baktolan lotion vrij van parabenen. Je kunt met een gerust hart genieten van de voordelen zonder je zorgen te maken over schadelijke chemicaliën.

Kies voor Baktolan lotion

Kortom, als je op zoek bent naar een lotion die je huid verzorgt, hydrateert en zijdezacht maakt, dan is Baktolan lotion de juiste keuze. Met een verzorgende formule vol natuurlijke oliën en vitamine E, zal het je huid verwennen en verbeteren. Bovendien is het ideaal voor mensen met een drukke levensstijl, omdat het snel wordt geabsorbeerd zonder resten achter te laten.

Waar wacht je nog op? Investeer in de gezondheid en schoonheid van je huid door Baktolan lotion vandaag nog te kopen. Je zult versteld staan van het verschil dat het kan maken in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Kies voor Baktolan lotion en geef je huid de liefdevolle zorg die het verdient.

Productspecificaties Baktolan 9801715 lotion 350 ml

  • Hartmann artikelnummer: 9801715
  • Inhoud: 1 fles
  • Afmeting: 350 ml 
  • Materiaal: Verzorgende formule met plantaardige oliën en vitamine E
Merk
Baktolan
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
350 ml
4995 Items

Bijbehorende producten