Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m...
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m...
Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m...

Omnisilk hechtpleister 2,5 cm x 9,2 m 1 rol

HT.900419
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,03
Inclusief BTW
€ 1,86

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
24 € 1,82 € 4,87
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 2,03
24 € 0,20 € 1,82
 

Omnisilk hechtpleister kopen voor de gevoelige huid?

Waarom kiezen voor Omnisilk kleefpleister?

Ben je op zoek naar een veelzijdige en huidvriendelijke hechtpleister voor het vastzetten van verbanden en medische hulpmiddelen? De Omnisilk kleefpleister is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Deze pleister is ideaal voor het fixeren van allerlei verbandmaterialen, zoals sondes, canules, catheters, of meetinstrumenten, vooral bij patiënten met een gevoelige huid. Hier zijn twee belangrijke aandachtspunten bij het gebruik van Omnisilk:

Speciaal voor gevoelige huid

Omnisilk is ontwikkeld met de gevoelige huid in gedachten, wat het een uitstekende keuze maakt voor patiënten die extra zorg nodig hebben bij het aanbrengen van verbanden.

Belangrijk: aanbrengen op droge en schone huid

Voor een optimale hechting en het voorkomen van irritatie, is het belangrijk dat de huid droog en schoon is voordat je de pleister aanbrengt.

Wat zijn de Voordelen van Omnisilk Hechtpleister?

De Omnisilk hechtpleister is meer dan een standaard pleister. Het is speciaal ontworpen om comfort en betrouwbaarheid te bieden in medische situaties. Hier zijn de twee belangrijkste voordelen van deze hechtpleister:

  • Hoogwaardige materiaal en afmetingen: Omnisilk hechtpleisters zijn gemaakt van witte kunstzijde met een synthetische kleeflaag in strepen. De lengte van 9,2 cm en breedte van 2,5 cm zorgen ervoor dat de pleister voor een breed scala aan toepassingen geschikt is, netjes verpakt per rol.
  • Waterafstotend en zeer ademend: Deze pleisters zijn waterafstotend geïmpregneerd en zeer ademend, wat helpt om de huid gezond te houden. De kartelrand maakt het eenvoudig om de pleister op maat te scheuren zonder het gebruik van scharen.

Gebruik en comfort van Omnisilk hechtpleister

Omnisilk hechtpleister biedt niet alleen uitstekende fixatie-eigenschappen, maar is ook ontworpen om maximaal comfort te bieden aan de gebruiker. Het is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, wat het ideaal maakt voor zowel professioneel als thuisgebruik. Let op de volgende punten:

  • Zachte en veilige toepassing: De synthetische kleeflaag zorgt voor een zachte, maar stevige fixatie die de huid niet beschadigt of irriteert.
  • Praktisch en gebruiksvriendelijk: Dankzij de kartelrand is de pleister eenvoudig op de gewenste lengte te scheuren, wat het gebruik ervan nog handiger maakt.

Omnisilk hechtpleister is een uitstekende keuze voor iedereen die een veilige, comfortabele en veelzijdige oplossing zoekt voor het fixeren van verbanden en medische hulpmiddelen. Speciaal ontworpen voor de gevoelige huid en met zijn gebruiksvriendelijke kenmerken, biedt Omnisilk de optimale combinatie van bescherming, comfort en gebruiksgemak. Kies voor Omnisilk voor een veilige en effectieve medische verzorging!

Productspecificaties Omnisilk 9004192 hechtpleister

  • Hartmann artikelnummer: 9004192
  • Afmeting: 9,2 m x 2,5 cm
  • Inhoud: 1 rol
Merk
Omnisilk
Kleur
Transparant
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4984 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: