Omnisilk hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1 rol
Omnisilk hechtpleister 1,25 cm x 5 m...
Omnisilk hechtpleister 1,25 cm x 5 m...
Omnisilk hechtpleister 1,25 cm x 5 m...

Omnisilk hechtpleister 1,25 cm x 5 m 1 rol

HT.900430
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,57
Inclusief BTW
€ 1,44

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
24 € 1,41 € 3,77
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 1,57
24 € 0,16 € 1,41
 

Omnisilk hechtpleister kopen?

Waarom kiezen voor Omnisilk kleefpleister?

Op zoek naar een hechtpleister die zowel zacht is voor de huid als effectief in gebruik? Omnisilk kleefpleister is de ideale oplossing voor allerlei verbandfixaties. Het is speciaal ontworpen voor de bevestiging van sondes, canules, catheters of meetinstrumenten, en is bijzonder geschikt voor patiënten met een gevoelige huid. Hier zijn twee belangrijke punten om te onthouden bij het gebruik van Omnisilk:

Ideaal voor gevoelige huid

Omnisilk is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Het minimaliseert huidirritatie en zorgt voor comfort tijdens het dragen.

Belang van een droge en schone huid

Voor een optimale hechting en het voorkomen van huidirritatie is het cruciaal dat de huid droog en schoon is voordat je de pleister aanbrengt.

Wat zijn de voordelen van Omnisilk hechtpleister?

Omnisilk hechtpleister is meer dan alleen een middel om verbanden te fixeren. Het biedt tal van voordelen die het een onmisbaar product maken in elke EHBO-kit of medische setting. Hier zijn de twee meest opvallende voordelen:

  • Perfecte afmetingen en kwaliteit: Met een lengte van 5 meter en een breedte van 1,25 cm is Omnisilk perfect voor diverse toepassingen. De pleister is netjes verpakt per rol en gemaakt van witte kunstzijde met een synthetische kleeflaag in strepen.
  • Waterafstotend en ademend: Deze hechtpleister is waterafstotend geïmpregneerd en zeer ademend, wat bijdraagt aan het comfort en de gezondheid van de huid. De kartelrand maakt het gemakkelijk om de pleister zonder schaar op de gewenste lengte te scheuren.

Gebruiksgemak van Omnisilk hechtpleister bestellen

Omnisilk hechtpleister staat niet alleen bekend om zijn effectiviteit, maar ook om het gebruiksgemak. Het is ontworpen om het leven van zowel medische professionals als patiënten gemakkelijker te maken. Let op de volgende kenmerken:

  • Gebruiksvriendelijk ontwerp: De kartelrand maakt het eenvoudig om de pleister op maat te scheuren, terwijl de kwaliteit van het materiaal zorgt voor een stevige fixatie zonder het gebruik van extra hulpmiddelen.
  • Comfort en bescherming: Door de ademende en waterafstotende eigenschappen blijft de huid gezond en beschermd, wat Omnisilk ideaal maakt voor langdurig gebruik.

Omnisilk hechtpleister is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, huidvriendelijke oplossing voor verbandfixaties. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of iemand die regelmatig zelfzorg toepast, deze pleister biedt de kwaliteit en het comfort dat je nodig hebt. Met zijn ideale afmetingen, waterafstotende en ademende eigenschappen, en het gemak van een kartelrand, is Omnisilk een uitstekende keuze voor een breed scala aan toepassingen. Kies voor Omnisilk voor een veilige en comfortabele ervaring bij elke verbandfixatie!

Productspecificaties Omnisilk 9004302 hechtpleister

  • Hartmann artikelnummer: 9004302
  • Afmeting: 5 m x 1,25 cm
  • Inhoud: 1 rol
Merk
Omnisilk
Kleur
Transparant
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Hechtpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4988 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: