HEKA Steriel Splitkompres 10 x 10 cm steriel 80st
HEKA Steriel Splitkompres 10 x 10 cm steriel 80st
HEKA Steriel Splitkompres 10 x 10 cm steriel 80st
HEKA Steriel Splitkompres 10 x 10 cm steriel 80st
HEKA Steriel Splitkompres 10 x 10 cm steriel 80st
HEKA Steriel Splitkompres 10 x 10 cm steriel 80st

HEKA Steriel Splitkompres 10 x 10 cm steriel 80st

HK.VA0009
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 21,73
Inclusief BTW
€ 19,94

Het hydrofiele drainkompres voor het afdekken van de drain of canule. Steriel verpakt per stuk in een omdoos van 100 stuks.

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
8 € 19,56 € 17,39
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 21,73
8 € 2,17 € 19,56
 

Splitkompres kopen? Voor optimale wondverzorging bij drains!

Wat is een drainkompres?

Een splitkompres, ook bekend als een drainkompres of metalline drain, is een speciaal wondverband dat wordt gebruikt bij het verzorgen van wonden met een drain, canule of katheter. Een drain is een buisje dat in een wond wordt geplaatst om wondvocht of andere vloeistoffen af te voeren. Het drainkompres is voorzien van een speciale split, zodat het gemakkelijk rond de drain kan worden geplaatst. Het splitkompres beschermt de wond rondom de drain en zorgt ervoor dat het wondvocht goed wordt opgevangen zonder het risico op infecties te vergroten.

Hoe gebruik ik een drain compress?

Het gebruik van een splitkompres is eenvoudig en effectief:

  1. Reinigen van de wond: Voordat je het drainkompres aanbrengt, reinig je voorzichtig de wond en de omgeving van de drain met een ontsmettingsmiddel.
  2. Aanbrengen van het kompres: Plaats het splitkompres voorzichtig rondom de drain, zodat de split zich goed om de buis vormt.
  3. Vastzetten: Bevestig het drainkompres voorzichtig met een hechtpleister, zodat het stevig op zijn plaats blijft zitten.
  4. Verzorging van de wond: Controleer regelmatig of het metalline drainkompres schoon en droog is. Vervang het kompres indien nodig voor optimale hygiëne en genezing.

Met een steriel splitgaas biedt het drainkompres een hygiënische en comfortabele oplossing voor het verzorgen van wonden met een drain. Het metalline drainkompres is zacht, niet-klevend en goed absorberend, waardoor het de wond en de drain effectief beschermt. Daarnaast minimaliseert het de kans op infecties en bevordert het een snelle genezing van de wond.

Als specialist in wondverzorging bieden wij hoogwaardige splitkompres aan voor optimale verzorging bij drains. Onze metalline drain kompressen zijn van hoge kwaliteit, steriel verpakt en gemakkelijk in gebruik. Bestel nu je metalline drainkompres en zorg voor een comfortabele en effectieve wondverzorging!

Waarom splitkompressen kopen?

  • Geproduceerd van hoogwaardig katoen
  • Hoog absorptie vermoge
  • Hoge treksterkte in lengte en breedte
  • Ademend, plooibaar en zacht kompres

De wondkompressen zijn steriel verpakt en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In de wereld van Eerste hulp verlening & Bedrijfshulpverling wordt het gaaskompres ook wel splitkompres, drainkompres, metalline drain of metalline drain kompressen genoemd.

Specificaties

  • Afmeting: 10 x 10 cm
  • Steriel verpakt
  • Inhoud: 100 stuks
  • HEKA artikelnr.: VA0009
  • ZI-nummer: 13998226
Soort Kompres
Drainkompres
Steriliteit
Steriel
Aantal lagen
16-laags
Kleur
Wit
Materiaal
Katoen
Afmeting
10 x 10 cm
Fabrikant
van Heek Medical
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
80 Stuks
15969 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: