Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III  Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk, hemelsblauwe slang, rookkleurige steel en rookkleurige headset, 69
  • -35%
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk
Littmann Classic III  Stethoscoop...

Littmann Classic III Stethoscoop 5959 spiegelend borststuk, hemelsblauwe slang, rookkleurige steel en rookkleurige headset, 69

5959
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 100,51 € 154,64 -35%
Inclusief BTW
€ 83,07

Kies Opties

Personaliseer uw stethoscoop.

arrow_drop_downOverview :

prices are expressed excluding taxes

Total :

Share your customization with your firends

 

Littmann Classic III: De ideale keuze voor medische professionals

Ben je op zoek naar een betrouwbare en hoogwaardige stethoscoop? Dan is de Littmann Classic III 5959 een uitstekende keuze. In deze tekst ontdek je alle voordelen van dit topmodel, dat bekend staat om zijn duurzaamheid, comfort en uitstekende prestaties.

Op zoek naar een stethoscoop die zowel bij kinderen als volwassenen optimaal presteert? De Littmann Classic III in hemelsblauw is jouw ideale keuze. Deze stethoscoop, favoriet onder zorgprofessionals, combineert functionaliteit met een stijlvol design.

De Littmann Classic III staat bekend om zijn superieure akoestische kwaliteiten. Dankzij het dubbelzijdige borststuk, geschikt voor zowel lage als hoge frequenties, ben je verzekerd van nauwkeurige diagnoses. Zijn comfortabele pasvorm en hemelsblauwe kleur maken het een plezier om te gebruiken. Kies voor de betrouwbaarheid van Littmann Classic III Hemelsblauw, waar precisie en stijl samenkomen.

Waarom kiezen voor de Littmann Classic III 5959?

Hemelsblauwe slang met smoke borststuk

De Littmann Classic III 5959 valt direct op door zijn unieke hemelsblauwe slang en stijlvolle smoke borststuk. Niet alleen ziet deze stethoscoop er goed uit, maar hij is ook ontworpen om lang mee te gaan:

  • Langere levensduur: De nieuwe generatie slang van de Littmann Classic III 5959 heeft een verbeterde weerstand tegen huidoliën, vlekken en alcohol, waardoor hij een langere levensduur heeft.
  • Makkelijk te reinigen membraan: Het membraan is uit één stuk vervaardigd, waardoor het niet alleen eenvoudig te bevestigen is, maar ook makkelijk schoon te houden dankzij het gladde oppervlak zonder kleine oneffenheden.

Innovatief borststuk ontwerp

Het dubbelzijdige borststuk van de Littmann Classic III is een van zijn meest opvallende kenmerken:

  • Veelzijdigheid: De kelkzijde kan worden omgevormd tot een tweede instelbaar membraan, wat het borststuk uiterst veelzijdig maakt.
  • Geschikt voor diverse patiënten: Het kleine membraan is ideaal voor het onderzoeken van kleine of dunne patiënten, rond ligamenten en bij slagaderlijk onderzoek.

Hygiëne en gebruiksgemak

Hygiëne is essentieel in de medische wereld, en de Littmann Classic III maakt het je makkelijk:

  • Makkelijker schoon te houden: Wanneer de kelk gesloten is d.m.v. het membraan, verzamelt zich geen stof of verontreiniging in de kelk.
  • Phthalate-vrije slang: De nieuwe slang bevat geen phthalaten, wat beter is voor zowel de gebruiker als het milieu.

Esthetisch en functioneel design

  • Roestvrij Stalen Borststuk: Het borststuk is met precisie geproduceerd uit roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een minder hoekig, esthetisch aantrekkelijker ontwerp.
  • Open-zijde-indicator: De steel van de stethoscoop is voorzien van een handige 'open-zijde-indicator'.
  • Snap-tight oordopjes: De gladde oordopjes zorgen voor een comfortabele pasvorm en een uitstekende akoestische afdichting.
  • Aanpasbare Oorbeugel: De veerdruk van de oorbeugel kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren, voor optimaal comfort tijdens langdurig gebruik.

Wie profiteert van de Littmann Classic III?

De Littmann Classic III 5959 is geschikt voor een breed scala aan medische professionals:

  • Studenten Geneeskunde en Verpleegkunde
  • Medisch Assistenten
  • Verpleegkundigen
  • EMT/EMS Professionals

Ben je als arts, dokter of cardioloog op zoek naar een stethoscoop met nog meer gespecialiseerde functies? Overweeg dan de Littmann Cardiology IV stethoscoop. Dit model biedt nog geavanceerdere akoestische prestaties, ideaal voor cardiale diagnostiek.

De Littmann Classic III 5959 stethoscoop staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met zijn duurzame materialen, hygiënische ontwerp, comfortabele pasvorm en veelzijdigheid is het de perfecte keuze voor zowel studenten als ervaren medische professionals. Bovendien biedt Littmann 5 jaar garantie op dit model, wat de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid onderstreept. Maak de juiste keuze voor jouw medische carrière – kies voor de Littmann Classic III 5959.

Ben je klaar om jouw medische uitrusting te upgraden met de Littmann Classic III 5959? Wacht dan niet langer en ervaar zelf de voordelen van dit topmodel!

Waarom jouw stethoscoop laten graveren?

  • Uniek en persoonlijk: Maak je stethoscoop herkenbaar en voeg een persoonlijke touch toe, perfect voor professionals in de gezondheidszorg.
  • Snelle service: Dankzij onze eigen graveermachine is er geen vertraging op je bestelling. Je gepersonaliseerde stethoscoop is klaar voor gebruik in no-time.

Kies voor gravure en maak je stethoscoop uniek, zonder de wachttijd!

Productspecificaties Littmann Classic III 5959 stethoscoop

  • Littmann artikelnummer: 5959
  • Kleur: Hemelsblauw
  • Kleur borststuk: Spiegel (Smoke/zwarte steel)
  • 3M artikelreferentie: 7100212956
  • Prestatie: 8 
  • Materiaal oorbeugel: Geanodiseerd aluminium
  • Materiaal membraan: Epoxy/glasvezel
  • Type oordopjes: zacht
  • Diameter kelk/klein membraan: 3,3 cm
Gewicht borststuk
82 gram
Borststuk diameter
Volwassenzijde 4,3 cm, Pediatric zijde 3,4 cm
Patiënt
Kinderen en Volwassenen
Soort Borststuk
Dubbelzijdig
Stethoscoop slang
Enkelvoudige slang
Merk
Littmann
Gewicht
150 gram
Kleur
Blauw
Afmeting
69 cm
Fabrikant
3M
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks
344 Items

Waarom mijn stethoscoop schoonmaken?

Het schoonhouden van je stethoscoop is essentieel voor zowel jouw hygiëne als die van je patiënten. Regelmatig reinigen voorkomt de verspreiding van bacteriën en virussen, en verlengt ook de levensduur van je instrument. Voor een effectieve reiniging raden we het gebruik van Isopropyl 70% alcohol aan. Deze krachtige oplossing verwijdert effectief ziektekiemen zonder het materiaal van je stethoscoop te beschadigen.

Hoe reinig ik mijn stethoscoop?

Voor een grondige reiniging zijn Bacillol AF schoonmaakdoekjes een uitstekende keuze. Ze zijn speciaal ontworpen om medische apparatuur veilig en effectief te desinfecteren. Veeg eenvoudig de oordopjes, slang, en borststuk af met een doekje om je stethoscoop in topconditie te houden. Het regelmatig schoonmaken van je stethoscoop is een kleine moeite die een groot verschil maakt in de zorg voor jezelf en anderen. Neem dus vandaag nog de stap naar een veiligere praktijk en zorg ervoor dat je stethoscoop altijd schoon en klaar voor gebruik is!

Personaliseer je stethoscoop met gravering

Heb je ooit overwogen om je stethoscoop een persoonlijke touch te geven? Met onze graveerservice is dat mogelijk! Wij bieden een unieke gravering aan, direct op het borststuk van jouw stethoscoop. Deze subtiele, maar elegante toevoeging zorgt ervoor dat jouw stethoscoop zich onderscheidt en gemakkelijk te herkennen is. Kies, voor jou eigen gravering en kies hierbij, ook de lettertyp naar keuze onder elke stethoscoop.

Kwaliteit en precisie met laser gravering

Onze eigen graveermachine gebruikt geavanceerde lasertechnologie voor een scherpe en duurzame gravering. Of het nu gaat om je naam, een datum of een speciale boodschap, de laser zorgt voor een precieze en nette afwerking. Dit proces is geschikt voor elk type stethoscoop of medisch instrument, waardoor het een ideale keuze is voor alle medische professionals.

Het graveren van je stethoscoop is meer dan een esthetische keuze; het is een praktische investering. Een gegraveerde stethoscoop is minder snel zoek of verwisseld, wat jou helpt om je focus te behouden op wat echt telt: uitstekende patiëntenzorg leveren. Wacht niet langer en maak jouw stethoscoop vandaag nog uniek en herkenbaar!

Gravering stethoscoop

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: