Coverflex Grip D 10 m x 7,5 cm buisverband
Coverflex Grip D 10 m x 7,5 cm buisverband
Coverflex Grip D 10 m x 7,5 cm buisverband
Coverflex Grip D 10 m x 7,5 cm buisverband
Coverflex Grip D 10 m x 7,5 cm...
Coverflex Grip D 10 m x 7,5 cm...
Coverflex Grip D 10 m x 7,5 cm...
Coverflex Grip D 10 m x 7,5 cm...

Coverflex Grip D 10 m x 7,5 cm buisverband

HT.931068
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 23,91
Inclusief BTW
€ 21,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
4 € 21,52 € 9,57
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 23,91
4 € 2,39 € 21,52
 

Op zoek naar Coverflex buisverband? Ontdek waarom je voor Coverflex buisverband van Hartmann moet kiezen!

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en elastisch buisverband? Dan is Coverflex grip van Hartmann precies wat je nodig hebt! Ontdek waarom je Coverflex grip de beste keuze is voor jouw behoeften en wat de voordelen zijn van het gebruik van Coverflex D 10 m x 7,5 cm. 

Wat is Coverflex grip?

Coverflex grip is een elastisch buisverband dat ontworpen is om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Dit buisverband is geschikt voor gebruik op de intacte huid en heeft meerdere toepassingen, waaronder secundaire fixatie, huidbescherming onder gips en ondersteuning van gewrichten en ligamenten. Het materiaal en het ontwerp van dit product zorgen voor een compressie-effect, maar het is belangrijk op te merken dat Coverflex grip niet bedoeld is voor compressietherapie.

Waarom zou je kiezen voor Coverflex D 10 m x 7,5 cm?

Coverflex D 10 m x 7,5 cm biedt enkele aantrekkelijke voordelen die het tot een uitstekende keuze maken voor het verbinden van armen en benen. Hier zijn enkele redenen waarom je dit product zou moeten overwegen:

1. Geschikt voor armen en benen

Coverflex D 10 m x 7,5 cm is ontworpen om zowel op de armen als de benen te worden gebruikt. Dit maakt het een veelzijdig product dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Of je nu een verband nodig hebt voor je arm of been, met Coverflex ben je goed uitgerust.

2. Elastisch en flexibel

Dit buisverband is elastisch en past zich gemakkelijk aan de contouren van je lichaam aan. Hierdoor biedt het een comfortabele pasvorm zonder onnodige druk uit te oefenen. Het elastische karakter maakt het ook gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, wat handig is in situaties waarbij regelmatige verbandwisselingen nodig zijn.

3. Huidvriendelijk

Coverflex grip is speciaal ontworpen om de huid te beschermen. Het kan veilig worden gebruikt op de intacte huid zonder irritatie te veroorzaken. Dit maakt het ideaal voor langdurig gebruik, vooral onder gips of andere medische hulpmiddelen waarbij huidgezondheid van groot belang is.

4. Veilige fixatie

Het belangrijkste doel van Coverflex buisverband is secundaire fixatie. Het houdt verbanden en kompressen op hun plaats, wat essentieel is voor een succesvolle wondverzorging. Met Coverflex D 10 m x 7,5 cm kun je erop vertrouwen dat je verband veilig en stevig op zijn plek blijft zitten.

5. Betrouwbaar merk

Hartmann is een gerenommeerd merk in de wereld van medische hulpmiddelen. Met jarenlange ervaring en een toewijding aan kwaliteit en innovatie, kun je erop vertrouwen dat je met Hartmann-producten de beste zorg krijgt. Kiezen voor Coverflex buisverband van Hartmann is kiezen voor betrouwbaarheid.

Waarom zou je voor Hartmann medische hulpmiddelen kiezen?

Hartmann is al tientallen jaren een vertrouwd merk in de medische sector. Hier zijn enkele redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor Hartmann medische hulpmiddelen:

1. Kwaliteit en betrouwbaarheid

Hartmann staat bekend om zijn hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Of je nu op zoek bent naar verbandmiddelen, wondverzorgingsproducten of andere medische hulpmiddelen, je kunt erop vertrouwen dat Hartmann-producten aan je verwachtingen zullen voldoen.

2. Innovatie

Hartmann blijft innoveren om te voldoen aan de veranderende behoeften van de gezondheidszorg. Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling zorgt Hartmann ervoor dat zijn producten state-of-the-art zijn en de nieuwste technologieën en materialen bevatten.

3. Breed assortiment

Het assortiment van Hartmann omvat een breed scala aan medische hulpmiddelen en producten voor wondverzorging. Of je nu een zorgprofessional bent die op zoek is naar professionele hulpmiddelen of een patiënt die betrouwbare thuiszorgproducten nodig heeft, Hartmann heeft wat je zoekt.

4. Ondersteuning en advies

Hartmann begrijpt dat medische zorg complex kan zijn, en daarom bieden ze uitgebreide ondersteuning en advies aan zorgprofessionals en patiënten. Je kunt rekenen op deskundige begeleiding en informatie om ervoor te zorgen dat je de juiste producten voor jouw specifieke behoeften kiest.

5. Duurzaamheid

Hartmann zet zich in voor duurzaamheid en milieubewustzijn. Ze streven ernaar om hun impact op het milieu te minimaliseren en ontwikkelen producten die voldoen aan milieuvriendelijke normen. Door voor Hartmann te kiezen, draag je bij aan een groenere toekomst.

Als je op zoek bent naar betrouwbaar en elastisch buisverband, dan is Coverflex buisverband van Hartmann de juiste keuze voor jou. Met de voordelen van Coverflex D 10 m x 7,5 cm, zoals geschiktheid voor zowel armen als benen, huidvriendelijkheid en veilige fixatie, zul je tevreden zijn met de resultaten.

Bovendien biedt Hartmann als merk een solide reputatie van kwaliteit, innovatie en ondersteuning. Dus waar wacht je nog op? Kies voor Hartmann medische hulpmiddelen en verzeker jezelf van de beste zorg en producten die aan jouw behoeften voldoen. Bestel vandaag nog je Coverflex buisverband en ervaar het verschil dat Hartmann maakt in jouw zorgtraject.

Productspecificaties Coverflex grip 9310680

  • Hartmann artikelnummer: 9310680
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 10 m x 7,5 cm
  • Materiaal: 82% katoen, 9% elastaan, 9% polyamide
  • Geschikt voor: Handen, voeten en armen
Merk
Coverflex
Kleur
Wit
Materiaal
Katoen
Polyamide
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks
4998 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: