Opticlar LED Fiber Optic Otoscoop incl. Soft Hoes
Opticlar LED Fiber Optic Otoscoop incl. Soft Hoes
Opticlar LED Fiber Optic Otoscoop incl. Soft Hoes
Opticlar LED Fiber Optic Otoscoop incl. Soft Hoes

Opticlar P2 Mini Pro LED Fiber Optic otoscoop

SV.I5501022
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 139,08
Inclusief BTW
€ 114,94

 

Verlicht je diagnoses met de OPTICLAR P2 Mini Pro LED Fiber Optic otoscoop

Maak kennis met de OPTICLAR P2 Mini Pro LED Fiber Optic otoscoopset, jouw sleutel tot helderder zicht in medische onderzoeken. Deze hoogwaardige en economisch voordelige set is speciaal ontworpen voor professionals die mobiel moeten zijn zonder in te leveren op kwaliteit. OPTICLAR instrumenten staan bekend om hun combinatie van hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en betrouwbaarheid, met een garantie van 5 jaar die jouw investering beschermt.

Deze LED F.O. Pocket Otoscope Set is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor effectieve diagnoses op locatie. Je ontvangt 5 wegwerptips in zowel 2,5 mm als 4 mm, een batterijgrip, 2 batterijen, en een stoffen tas met klittenbandsluiting voor gemakkelijke opslag en transport. Bovendien biedt OPTICLAR een indrukwekkende 10 jaar garantie op de originele LED-lamp, wat de duurzaamheid en langdurige prestaties van je instrument verzekert.

De OPTICLAR LED Pocket-otoscoop levert moderne distale vezeloptische verlichting die tot 100% meer licht biedt dan traditionele lampen. Gemaakt van slagvast polycarbonaat, is deze otoscoop niet alleen lichtgewicht maar ook extreem duurzaam. De krasbestendige draaibare lens, met een 3x vergroting, biedt een helder en vergroot zicht dat essentieel is voor nauwkeurige diagnoses. Compact en handzaam, past de OPTICLAR Pocket-otoscoop gemakkelijk in bijna elke uitrusting en wordt geleverd in een handige zachte nylon tas. Kies voor de OPTICLAR P2 Mini Pro LED Fiber Optic Otoscoopset en ervaar de perfecte balans tussen draagbaarheid, kwaliteit en verlichtingsvermogen.

Voordelen van de Opticlar P2 Mini Pro LED Fiber Optic otoscoop

  • Superieure verlichting: Biedt tot 100% meer licht dankzij de moderne distale vezeloptische verlichting.
  • Duurzaam en lichtgewicht: Gemaakt van slagvast polycarbonaat voor extreme duurzaamheid en lichtheid.
  • Hoge vergroting: De krasbestendige draaibare lens biedt een 3x vergroting voor gedetailleerde inspecties.
  • Compleet geleverd: Inclusief wegwerptips, een batterijgrip, batterijen, en een handige stoffen tas met klittenbandsluiting.
  • Lange garantie: 5 jaar garantie op het instrument en 10 jaar garantie op de originele LED-lamp.

Waarom Opticlar?

Opticlar staat voor kwaliteit en innovatie in medische instrumentatie. Door te kiezen voor Opticlar, kies je voor een merk dat de nieuwste technologieën combineert met betrouwbare prestaties. De Opticlar P2 Mini Pro LED Fiber Optic otoscoop is speciaal ontworpen voor gebruiksgemak, betrouwbaarheid en langdurige prestaties. Ideaal voor professionals die behoefte hebben aan een hoogwaardige, economische oplossing voor patiëntonderzoek op elke locatie. Kies voor Opticlar en ervaar de voordelen van een geavanceerde otoscoopset die voldoet aan jouw professionele behoeften.

Productspecificaties Opticlar LED F.O. otoscoop

  • Opticlar artikelnummer: 100.010.022
  • Kleur: Zwart
  • Voltage: 3,5 V
  • Soort verlichting: LED
  • Garantie: 5 jaar
Soort Batterij
AA Batterij
Soort Otoscoop
Diagnostiek
Soort verlichting
F.O. Fiber Optic
LED
Kleur
Zwart
Fabrikant
Opticlar
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
1 Stuks
43 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: