Dermaplast Active sporttape 5 cm x 7 m
Dermaplast Active sporttape 5 cm x 7 m
Dermaplast Active sporttape 5 cm x 7 m
Dermaplast Active sporttape 5 cm x 7 m

Dermaplast Active sporttape 5 cm x 7 m

HT.522052
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,40
Inclusief BTW
€ 6,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
12 € 7,56 € 10,08
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 8,40
12 € 0,84 € 7,56
 

Dermaplast Active Sporttape 5 cm x 7 m: Optimale Ondersteuning voor Sporters

Ben jij op zoek naar hoogwaardige sporttape om je gewrichten te stabiliseren en te ondersteunen tijdens intensieve fysieke activiteiten? Dan is Dermaplast Active sporttape met een breedte van 5 cm en een lengte van 7 m precies wat je nodig hebt. Onze specialisten nemen jou mee door de voordelen en toepassingen van Dermaplast sporttape.

Waarom Kiezen voor Dermaplast Active Sporttape?

Dermaplast Active sporttape is speciaal ontworpen om sporters de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben tijdens trainingen, wedstrijden en andere sportieve activiteiten. Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom je zou moeten kiezen voor Dermaplast sporttape van 5 cm x 7 m:

1. Stabilisatie en ondersteuning

Een van de belangrijkste functies van sporttape is het stabiliseren en ondersteunen van gewrichten en spieren die tijdens het sporten zwaar worden belast. Dermaplast sporttape biedt uitstekende stabilisatie en helpt bij het voorkomen van blessures en verstuikingen.

2. Veelzijdig gebruik

Dermaplast Active sporttape is geschikt voor verschillende lichaamsdelen, waaronder enkel-, knie-, elleboog- en polsgewrichten. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor sporters die op zoek zijn naar algemene ondersteuning.

3. Comfortabele toepassing

Het aanbrengen van sporttape kan soms een uitdaging zijn, maar Dermaplast sporttape rolt soepel af en vormt zich naar het lichaam. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm die je bewegingen niet belemmert.

Hoe gebruik je Dermaplast sporttape?

Het correct aanbrengen van sporttape is essentieel voor optimale resultaten. Hier zijn de stappen voor een effectieve toepassing van Dermaplast sporttape:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is voordat je de tape aanbrengt. Verwijder eventuele oliën, crèmes of lotions van het toepassingsgebied.
  2. Aanbrengen: Plaats de sporttape voorzichtig op het gewricht of de spier die je wilt ondersteunen. Zorg ervoor dat de tape stevig maar niet te strak wordt aangebracht. Overmatige spanning kan de bloedcirculatie belemmeren.
  3. Stretch en Bevestig: Terwijl je de tape aanbrengt, kun je voorzichtig aan de uiteinden trekken om een lichte stretch te creëren. Dit helpt bij het bieden van extra ondersteuning. Druk de tape stevig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht.
  4. Bewegen en testen: Beweeg het gewricht of de spier waarop de tape is aangebracht om te controleren of je voldoende stabilisatie hebt bereikt. Pas indien nodig de spanning aan.
  5. Verwijderen: Om Dermaplast sporttape te verwijderen, trek je deze voorzichtig van de huid af. Het laat geen kleverige resten achter en veroorzaakt geen ongemak.

Voordelen van Dermaplast active sporttape (5 cm x 7 m)

Dermaplast Active sporttape biedt diverse voordelen voor sporters:

1. Preventieve en acute behandeling

Deze sporttape kan zowel preventief als bij acute blessures worden gebruikt. Het helpt blessures te voorkomen door de juiste ondersteuning te bieden, terwijl het ook kan worden gebruikt als onderdeel van de behandeling bij sportblessures.

2. Betrouwbare ondersteuning

Met Dermaplast sporttape van 5 cm x 7 m kun je erop vertrouwen dat je de nodige ondersteuning krijgt voor je gewrichten en spieren. Dit vertaalt zich in meer vertrouwen en betere prestaties tijdens het sporten.

3. Comfortabel en veilig

Dermaplast sporttape is ontworpen voor comfort en veiligheid. Het laat zich gemakkelijk aanbrengen, zit comfortabel op de huid en beperkt je bewegingen niet. Bovendien laat het geen kleverige resten achter bij het verwijderen.

Dermaplast Active sporttape met een breedte van 5 cm en een lengte van 7 m is een essentieel hulpmiddel voor sporters van alle niveaus. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon van sport houdt, deze tape biedt stabilisatie, ondersteuning en comfort tijdens al je sportieve activiteiten. Investeer in Dermaplast sporttape en maximaliseer je sportieve prestaties en welzijn.

Productspecificaties Dermaplast Active sporttape 5220523

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 5 cm x 7 m
  • Hartmann artikelnummer 5220523
Merk
Dermaplast
Kleur
Wit
Type
Sporttape
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4989 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: