Omnitape pleisterverband 10 m x 2 cm
Omnitape pleisterverband 10 m x 2 cm
Omnitape pleisterverband 10 m x 2 cm
Omnitape pleisterverband 10 m x 2 cm

Omnitape pleisterverband 10 m x 2 cm

HT.500058
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,53
Inclusief BTW
€ 3,24

 

Omnitape kopen - Ontdek de voordelen van pleisterverband!

Ben jij op zoek naar hoogwaardig pleisterverband dat aan al jouw eisen voldoet? Overweeg dan eens Omnitape pleisterverband in huis te halen! Maar waarom zou je kiezen voor Omnitape en wat zijn de voordelen van dit pleisterverband? 

Waarom Omnitape pleisterverband?

Laten we meteen ter zake komen. Omnitape pleisterverband is er voor al jouw verbandbehoeften, of het nu gaat om stabilisatie van gewrichten, het behandelen van bandletsel, het ondersteunen en ontlasten van beschadigde spieren, of het behandelen van luxaties. Maar dat is nog niet alles. Dit pleisterverband is ook perfect voor profylactische doeleinden en bij het opbouwen van training in de sport. Laten we eens dieper ingaan op de voordelen van Omnitape.

  • Sterk klevend en betrouwbaar: Omnitape pleisterverband is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het bevat 100% viscose met een zinkoxide rubberen kleeflaag. Dit betekent dat het buitengewoon sterk kleeft en betrouwbaar is. Of je nu een gewricht of pees moet fixeren, met Omnitape weet je zeker dat het op zijn plaats blijft.
  • Trekvast en niet-elastisch: Dit pleisterverband is speciaal ontworpen om trekkrachten te weerstaan. Het is niet-elastisch, wat betekent dat het niet meebeweegt met de bewegingen van het lichaam. Dit zorgt voor een precieze en langdurige fixatie van gewrichten en pezen, wat cruciaal is voor een effectieve behandeling.
  • Sterke hechting op diverse ondergronden: Omnitape hecht niet alleen stevig op de huid, maar ook op textiele ondergronden en compressieverbanden. Dit maakt het veelzijdig en geschikt voor verschillende situaties.
  • Makkelijk met de hand scheurbaar: Dankzij de getande randen van Omnitape kun je het moeiteloos met de hand scheuren, zonder dat je een schaar nodig hebt. Dit maakt het snel en handig in gebruik, vooral in noodsituaties.
  • Ook lengterichting scheurbaar: Niet alleen kun je Omnitape eenvoudig in de breedte scheuren, maar het is ook gemakkelijk in de lengterichting scheurbaar. Dit geeft je nog meer controle over hoe je het verband aanbrengt.
  • Wit en discreet: Omnitape pleisterverband is wit van kleur, wat het discreet en onopvallend maakt wanneer je het draagt. Dit is vooral handig als je het tijdens sportactiviteiten gebruikt.

Toepassingen van Omnitape Pleisterverband

Waar kun je Omnitape pleisterverband allemaal voor gebruiken? Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

Stabilisatie van gewrichten

Of je nu een verstuikte enkel hebt of extra ondersteuning nodig hebt voor je pols tijdens het sporten, Omnitape is er om gewrichten te stabiliseren en blessures te voorkomen.

Behandeling van bandletsel

Als je last hebt van bandletsel, is Omnitape jouw partner in herstel. Het biedt ondersteuning en immobilisatie om het genezingsproces te versnellen.

Ontlasting van beschadigde spieren

Beschadigde spieren hebben rust nodig. Omnitape kan spieren ontlasten door de juiste ondersteuning te bieden, waardoor het herstel wordt bevorderd.

Conservatieve behandeling van luxaties

Luxaties, ofwel ontwrichtingen van gewrichten, kunnen met Omnitape effectief worden behandeld door stabilisatie en fixatie.

Profylactisch gebruik

Voorkomen is beter dan genezen. Gebruik Omnitape preventief om blessures te voorkomen tijdens intensieve activiteiten.

Sport en training

Of je nu een atleet bent of gewoon van sport houdt, Omnitape kan je helpen bij het opbouwen van training en het voorkomen van blessures.

Omnitape pleisterverband bestellen?

Als je op zoek bent naar pleisterverband dat sterk, betrouwbaar en veelzijdig is, hoef je niet verder te zoeken dan Omnitape. Met zijn sterke kleefkracht, niet-elastische eigenschappen en handige scheurbaarheid, zal Omnitape al snel jouw favoriete verband worden.

Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je altijd Omnitape pleisterverband bij de hand hebt voor snelle en doeltreffende verbandtoepassingen. Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom Omnitape de beste keuze is voor jou en jouw gezondheid.

Productspecificaties Omnitape pleistertape 5000583

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 10 m x 2 cm
  • Hartmann artikelnummer 5000583
  • Materiaal: 100% viscose & zikoxyde rubberen kleeflaag
Merk
Omnitape
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4999 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: