Omnitape pleisterverband 10 m x 3,75 cm
Omnitape pleisterverband 10 m x 3,75 cm
Omnitape pleisterverband 10 m x 3,75 cm
Omnitape pleisterverband 10 m x 3,75 cm

Omnitape pleisterverband 10 m x 3,75 cm

HT.500059
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,95
Inclusief BTW
€ 5,46

 

Omnitape 10 m x 3,75 cm kopen? Ontdek de voordelen!

Ben je op zoek naar hoogwaardig pleisterverband dat aan al jouw verwachtingen voldoet? Zoek niet verder! Omnitape pleisterverband is de ideale keuze voor verschillende toepassingen, zoals stabilisatie van gewrichten, behandeling van bandletsel, ondersteuning en ontlasting van beschadigde spieren, conservatieve behandeling van luxaties en zelfs profylactisch gebruik en bij trainingsopbouw in de sport. In deze uitgebreide gids ontdek je waarom Omnitape een must-have is en welke voordelen het biedt.

Waarom Omnitape pleisterverband?

Omnitape pleisterverband onderscheidt zich op vele vlakken van andere pleisters op de markt. Hier zijn enkele redenen waarom je Omnitape zou moeten overwegen:

  1. Voor functionele verbanden: Of je nu een sporter bent die extra ondersteuning tijdens het sporten nodig heeft of iemand met een blessure die stabilisatie vereist, Omnitape is de ideale keuze voor functionele verbanden. Het is speciaal ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen.
  2. Speciaal bij bandletsel: Bandletsel kan pijnlijk en beperkend zijn. Omnitape pleisterverband biedt de benodigde stabiliteit om de genezing te bevorderen en het ongemak te verminderen. Het is speciaal ontworpen om te helpen bij de behandeling van bandletsel.
  3. Ondersteuning en ontlasting van beschadigde spieren: Beschadigde spieren vereisen zorgvuldige behandeling. Omnitape helpt bij het ontlasten van beschadigde spieren, wat essentieel is voor een snel herstel en verlichting van pijn.
  4. Voor conservatieve behandeling van luxaties: Luxaties zijn ernstige aandoeningen die een conservatieve behandeling vereisen. Omnitape pleisterverband biedt de benodigde fixatie en ondersteuning om luxaties effectief te behandelen.
  5. Profylactisch en bij trainingsopbouw in de sport: Of je nu een professionele atleet bent of gewoon van sport houdt, preventie en training zijn cruciaal. Omnitape is een uitstekende keuze voor profylactisch gebruik en om je te ondersteunen bij het opbouwen van je trainingsniveau, ongeacht welke sport je beoefent.

Wat zijn de voordelen van Omnitape pleisterverband?

Nu je bekend bent met de veelzijdige toepassingen van Omnitape pleisterverband, laten we eens dieper ingaan op de specifieke voordelen die dit product biedt:

  • Sterk klevend pleisterverband: Omnitape is vervaardigd van hoogwaardige 100% viscose met een zinkoxyde rubberen kleeflaag. Dit maakt het pleisterverband bijzonder sterk klevend, wat essentieel is voor een nauwkeurige en langdurige fixatie van gewrichten en pezen. Je kunt erop vertrouwen dat Omnitape stevig op zijn plaats blijft zitten, zelfs tijdens intense activiteiten.
  • Trekvast en niet-elastisch: Dit pleisterverband is niet-elastisch en trekvast, wat betekent dat het niet uitrekt. Dit is van groot belang voor een precieze en duurzame fixatie. Het helpt bij het stabiliseren van gewrichten en pezen zonder concessies te doen aan de stevigheid.
  • Sterke hechting op diverse ondergronden: Omnitape pleisterverband hecht uitstekend, zelfs op textiele ondergronden en compressieverbanden. Dit zorgt ervoor dat het goed op zijn plaats blijft zitten, zelfs bij beweging.
  • Gemakkelijk met de hand scheurbaar: Dankzij de getande randen is Omnitape pleisterverband moeiteloos met de hand scheurbaar. Hierdoor kun je het snel en gemakkelijk aanbrengen zonder de hulp van scharen of andere gereedschappen.
  • Scheurbaar in lengterichting: Naast het gemakkelijk scheuren in de breedte, kun je Omnitape ook in de lengte scheuren als dat nodig is. Dit biedt extra flexibiliteit bij het aanbrengen van het verband, zodat je het op maat kunt maken voor jouw specifieke behoeften.
  • Wit en discreet: Omnitape pleisterverband is wit van kleur, wat het discreet maakt wanneer het onder kleding wordt gedragen. Het valt niet op en zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt, zelfs tijdens dagelijkse activiteiten.

Omnitape pleisterverband is een veelzijdig en betrouwbaar product dat aan al jouw verwachtingen voldoet. Of je het nu gebruikt voor stabilisatie van gewrichten, behandeling van bandletsel, ondersteuning van beschadigde spieren, conservatieve behandeling van luxaties, profylactisch gebruik of bij sporttraining, Omnitape staat altijd voor je klaar. Met zijn sterke hechting, trekvastheid en handige scheurbaarheid, biedt Omnitape de perfecte oplossing voor al jouw verbandbehoeften. Aarzel niet langer en haal vandaag nog Omnitape pleisterverband in huis voor een optimale verzorging en ondersteuning.

Koop nu Omnitape 10 m x 3,75 cm en ervaar zelf de voordelen van dit hoogwaardige pleisterverband. Je zult versteld staan van het gemak en de effectiviteit ervan. Bestel het vandaag nog en verzeker jezelf van de beste zorg voor jouw gewrichten, spieren en meer.

Productspecificaties Omnitape pleistertape 5000593

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 10 m x 3,75 cm
  • Hartmann artikelnummer 5000593
  • Materiaal: 100% viscose & zikoxyde rubberen kleeflaag
Merk
Omnitape
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4994 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: