HeltiQ Vette Watten 50gr.

HeltiQ Vette Watten 50gr.

HQ.1141056
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,10
Inclusief BTW
€ 2,84

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
20 € 2,79 € 6,19
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 3,10
20 € 0,31 € 2,79
 

Vette watten kopen? Ontdek de veelzijdigheid van vette HeltiQ watten.

Wat zijn vette watten?

Vette watten zijn een essentieel verbandmiddel dat bestaat uit zacht en licht absorberend materiaal dat is doordrenkt met een vettige substantie. Deze combinatie maakt vette watten uitermate geschikt voor verschillende medische en verzorgingsdoeleinden. De HeltiQ vette watten zijn uitermate geschikt bij blaren of ter bescherming van blaren en zorgt voor minder wrijving op het lichaamsdeel.

Hoe gebruik ik vette watten?

Het gebruik van vette watten is eenvoudig en effectief:

  1. Wondverzorging: Plaats vette watten rond de wond om een beschermende barrière te creëren en wrijving te verminderen. Dit bevordert het genezingsproces en voorkomt dat verbandmiddelen aan de wond blijven kleven.
  2. Vochtregulatie: Vette watten kunnen worden gebruikt om overtollig vocht rond een wond op te vangen en te absorberen.
  3. Oorverzorging: In de medische wereld worden vette watten vaak gebruikt voor het aanleggen van oordruppels of voor het beschermen van de oren tegen water tijdens het douchen of zwemmen.
  4. Behandeling van eeltplekken: Vette watten kunnen worden gebruikt om eeltplekken te verzachten en de pijn te verminderen.

Waar worden vette watten gebruikt?

Vette watten worden veelvuldig gebruikt in de gezondheidszorg, thuiszorg en bij EHBO-toepassingen. Ze zijn een waardevol verbandmiddel voor wondverzorging, vochtregulatie en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Ook in de apotheek zijn vette watten een veelgevraagd product vanwege hun veelzijdige toepassingen.

Bestel nu vette watten voor diverse toepassingen

Of je nu een professionele zorgverlener, een EHBO-liefhebber of een zorgzame ouder bent, vette watten mogen niet ontbreken in je verbandkoffer of medicijnkastje. Bij ons kun je hoogwaardige vette watten kopen die aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Met onze vette watten ben je voorbereid op verschillende situaties en kun je op een veilige en hygiënische manier wonden verzorgen en beschermen. Voeg vette watten toe aan je medische voorraad en ervaar de veelzijdigheid en effectiviteit van dit waardevolle verbandmiddel.

Bestel nu vette watten en profiteer van snelle levering en uitstekende service. Ontdek de vele toepassingsmogelijkheden van vette watten en zorg voor optimale verzorging en bescherming bij wond- en oorverzorging, vochtregulatie en meer!

Specificaties

  • Gewicht: 50 gr.
  • Per stuk verpakt
Kleur
Wit
Fabrikant
HeltiQ
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Geschikt voor
Been
Voet
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
50 gr.
4952 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: