Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter rood
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter rood
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter rood
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige...
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige...
Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige...

Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter rood

WA.DS-5541-149
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 96,73
Inclusief BTW
€ 79,94

 

Til jouw bloeddrukmeting naar een nieuw niveau met de Welch Allyn DuraShock DS55 in rood

Introduceer een vleugje kleur in jouw medische praktijk met de Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter in opvallend rood. Deze geavanceerde bloeddrukmeter combineert de betrouwbaarheid en precisie die je van Welch Allyn gewend bent, met een innovatief design en de revolutionaire DuraShock™-technologie. Deze technologie vertegenwoordigt de eerste significante innovatie in aneroïde technologie in meer dan een eeuw, waardoor de DS55 uitzonderlijk schokbestendig is.

De DS55 is uitgerust met een laser-gegraveerde wijzerplaat voor nauwkeurige aflezingen en een duidelijk venster voor gemakkelijke visualisatie. De FlexiPort-manchet kan met het handige kliksysteem makkelijk en snel worden verwisseld, wat de DS55 ideaal maakt voor drukke praktijken waar tijd van essentieel belang is. De schroefventiel zorgt voor een soepele en controleerbare deflatie, terwijl de dubbelwandige behuizing van ABS de meter beschermt tegen schokken en vallen.

Bij aankoop van deze handmatige bloeddrukmeter ontvang je een kleefmanchet nummer 11 voor volwassenen en een handig opberg etui, waarmee je jouw DS55 veilig en schoon kunt houden. De DS55 is niet alleen een praktische keuze maar ook een duurzame, met een kalibratiegarantie van 10 jaar die getuigt van het vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Of je nu in een ziekenhuis, een kliniek of thuiszorg werkt, de Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter in rood biedt een perfecte mix van functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Kies voor deze topkwaliteit bloeddrukmeter en verzeker jezelf van nauwkeurige en betrouwbare metingen bij elke patiënt. Bestel nu en geef je medische uitrusting een upgrade met de betrouwbaarheid en precisie van Welch Allyn.

Voordelen van de Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter rood

  • Inclusief kleefmanchet nummer 11 (Volwassene) en Opberg Etui: Voor een complete set die direct uit de doos te gebruiken is.
  • FlexiPort-manchet: Gemakkelijk en snel te verwisselen dankzij het handige kliksysteem, wat tijd bespaart en gebruiksgemak verhoogt.
  • Handmatig gebruik: Voor professionals die de voorkeur geven aan de traditionele methode van bloeddruk meten, biedt dit volledige controle en precisie.
  • Laser gegraveerde wijzerplaat: Zorgt voor ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij het aflezen van de bloeddruk.
  • Duidelijk venster en schroefventiel: Bieden gemak en precisie bij het meten.
  • Schokbestendig met dubbelwandige behuizing van ABS: Biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
  • Verschillende kleuren leverbaar: Personaliseer je medische uitrusting met je favoriete kleur.
  • DuraShock-technologie: De eerste grote vernieuwing in aneroïde technologie in 100 jaar, wat zorgt voor superieure schokbestendigheid.
  • 10 jarige kalibratie garantie: Geeft lange termijn vertrouwen in de nauwkeurigheid van de metingen.

Productspecificaties Welch Allyn DuraShock DS55 handmatige bloeddrukmeter rood

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch allyn artikelnummer: DS-5541-149
  • Kleur meter: Zwart
  • Kleur ballon: Rood
  • Manchet omtrek: 25 - 34 cm (Manchet nr. 11)
  • Garantie: 10 jaar
  • Inclusief opbergetui
Koppelbaar met PC/Telefoon
Nee
Geheugenfunctie
Nee
Kleur
Rood
Zwart
Fabrikant
Welch Allyn
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
1 Stuks
Afmeting manchet
25-34 cm
5000 Items

Bijbehorende producten