Idealast elastisch zwachtel 5 m x 15 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 15 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 15 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 15...
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 15...
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 15...

Idealast elastisch zwachtel 5 m x 15 cm 10 stuks

HT.931157
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 35,93
Inclusief BTW
€ 32,96

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 32,33 € 35,93
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 35,93
10 € 3,59 € 32,33
 

Idealast zwachtel bestellen? 

Zoek je een zwachtel die zowel betrouwbaar als comfortabel is? Dan is de Idealast fixatiezwachtel precies wat je nodig hebt. Of je nu werkzaam bent in de medische sector of gewoon op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige zwachtel voor persoonlijk gebruik, Idealast voldoet aan al je eisen. Lees verder en ontdek waarom Idealast de ideale keuze is voor jou.

Waarom Idealast fixatie ideaal zwachtel?

Idealast zwachtels bieden de perfecte oplossing voor een verscheidenheid aan behoeften. Ze zijn speciaal ontworpen voor:

  • Middelmatig sterke compressie: Ideaal voor de profylaxe en nabehandeling van veneuze insufficiëntie, waarbij gecontroleerde druk nodig is.
  • Veelzijdigheid in gebruik: Deze zwachtels zijn perfect als steungevend of drukverband bij beschadiging van het houdings- en bewegingsapparaat, als sportbandage, wonddrukverband of voor het aanleggen van spalken.

Wat zijn de voordelen van Idealast windsel?

Idealast windsels combineren kwaliteit met gebruiksgemak. Enkele van hun voornaamste voordelen zijn:

  • Hoogwaardige Materialen en Ontwerp: Deze zwachtels hebben een lengte van 5 meter en een breedte van 15 cm, en worden verpakt per 10 rollen. Ze bestaan uit 70% getwiste katoenen kettingdraden met extra ingeweven polyamide draden, wat zorgt voor een duurzame elasticiteit met een korte rek van ongeveer 80%. Dit voorkomt uitrekken en garandeert comfort.
  • Gebruiksvriendelijk en Veelzijdig: Idealast zwachtels zijn luchtdoorlatend, huidvriendelijk en universeel toepasbaar. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen in verschillende situaties.

Oververpakkingen met korting voor veelgebruikers

Ben je werkzaam in een medische instelling, huisartsenpraktijk of ben je een medisch professional die regelmatig zwachtels gebruikt? Dan bieden wij oververpakkingen met korting aan. Dit is niet alleen voordelig voor je budget, maar zorgt ook voor een constante voorraad van deze essentiële producten. Ideaal voor instellingen die kwaliteit en efficiëntie vooropstellen.

Idealast zwachtels zijn de ideale keuze voor medische professionals en individuele gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare, comfortabele en veelzijdige zwachtel. Met hun superieure kwaliteit en veelzijdige toepassingen bieden ze de ondersteuning die je nodig hebt in diverse situaties. Kies voor Idealast en ervaar zelf het verschil in kwaliteit en comfort.

Ben je klaar om Idealast zwachtels te bestellen of wil je meer informatie? Bezoek onze website of neem contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kies voor Idealast, waar kwaliteit en comfort samenkomen!

Productspecificaties Idealast zwachtel 9311572
  • Inhoud: 10 rollen
  • Hartmann artikelnummer: 9311572
  • Afmeting zwachtel: 5 m x 15 cm 
  • Materiaal: 69% katoen & 31% polyamide
Merk
Idealast
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
10 Stuks
5000 Items

Bijbehorende producten