Idealast elastisch zwachtel 5 m x 12 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 12 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 12 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 12...
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 12...
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 12...

Idealast elastisch zwachtel 5 m x 12 cm 10 stuks

HT.931156
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 30,48
Inclusief BTW
€ 27,96

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 27,43 € 30,48
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 30,48
10 € 3,05 € 27,43
 

Idealast zwachtel kopen? 

Zoek je een betrouwbare zwachtel die zowel comfort als effectiviteit biedt? Idealast fixatiezwachtels zijn wat je nodig hebt. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of iemand die extra ondersteuning zoekt, Idealast voldoet aan al je eisen. Laten we ontdekken waarom!

Waarom Idealast zwachtels?

Idealast zwachtels zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften. Ze zijn perfect voor:

  • Middelmatig Sterke Compressie: Deze zwachtels zijn ideaal voor de profylaxe en nabehandeling van veneuze insufficiëntie, door een gecontroleerde druk te bieden.
  • Veelzijdig Gebruik: Of je nu ondersteuning nodig hebt bij een blessure aan het houdings- en bewegingsapparaat, een sportbandage zoekt, een wonddrukverband nodig hebt, of een spalk moet aanleggen, Idealast zwachtels bieden de vereiste steun en bescherming.

Wat zijn de voordelen van Idealast windsel?

Idealast windsels zijn meer dan alleen zwachtels; ze zijn een essentieel hulpmiddel voor gezondheidszorg en persoonlijke zorg. De voordelen omvatten:

  • Kwaliteit en comfort: De zwachtels zijn 5 m lang en 12 cm breed, verpakt per 10 rollen. Ze bestaan uit 69% katoen en 31% polyamide, wat zorgt voor een duurzame elasticiteit met een korte rek van ongeveer 80%. Deze combinatie voorkomt lubberen en zorgt voor langdurig comfort.
  • Gebruiksgemak en duurzaamheid: Idealast is luchtdoorlatend, huidvriendelijk en universeel toepasbaar, zelfs voor patiënten in rust. Ze zijn economisch in gebruik dankzij de lange levensduur. Bovendien zijn ze wasbaar bij 60 °C en steriliseerbaar in een autoclaaf bij 134 °C.

Voordelige oververpakkingen voor veelgebruikers

Werk je in een medische instelling, ben je huisarts of medisch professional en heb je regelmatig grote aantallen zwachtels nodig? Profiteer dan van onze speciale aanbiedingen op oververpakkingen van Idealast zwachtels. Deze bulkverpakkingen zijn niet alleen voordelig, maar zorgen ook voor een continue voorraad van hoogwaardige zwachtels. Ideaal voor instellingen die kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel hebben staan.

Idealast zwachtels combineren kwaliteit, comfort en veelzijdigheid, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor zowel medische professionals als individuele gebruikers. Of je nu ondersteuning nodig hebt voor sportactiviteiten, medische zorg of persoonlijke welzijn, Idealast biedt de oplossing. Kies voor Idealast zwachtels voor betrouwbare, comfortabele en duurzame ondersteuning.

Klaar om Idealast zwachtels aan je medische uitrusting toe te voegen? Bezoek onze website of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen. Kies voor Idealast, waar kwaliteit en comfort samenkomen!

Productspecificaties Idealast zwachtel 9311562
  • Inhoud: 10 rollen
  • Hartmann artikelnummer: 9311562
  • Afmeting zwachtel: 5 m x 12 cm 
  • Materiaal: 69% katoen & 31% polyamide
Merk
Idealast
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
10 Stuks
5000 Items

Bijbehorende producten