Idealast elastisch zwachtel 5 m x 10 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 10 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 10 cm 10 stuks
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 10...
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 10...
Idealast elastisch zwachtel 5 m x 10...

Idealast elastisch zwachtel 5 m x 10 cm 10 stuks

HT.931155
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 27,18
Inclusief BTW
€ 24,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
10 € 24,47 € 27,18
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 27,18
10 € 2,72 € 24,47
 

Idealast zwachtel kopen? 

Op zoek naar een zwachtel die zowel betrouwbaar als comfortabel is? Kies dan voor Idealast. Ontdek waarom Idealast zwachtels een essentieel onderdeel zijn van jouw medische uitrusting op het gebied van wondverzorging.

Waarom Idealast ideaal zwachtel?

Idealast zwachtels zijn ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, waardoor ze een onmisbaar product zijn in zowel medische als sportomgevingen. Ze zijn ideaal voor:

  • Diverse medische toepassingen: Deze zwachtels bieden middelmatig sterke compressie, ideaal voor de profylaxe en nabehandeling van veneuze insufficiëntie. Ze zijn ook geschikt als steungevend of drukverband bij blessures aan het houdings- en bewegingsapparaat.
  • Sport en dagelijks gebruik: Idealast is perfect als sportbandage, wonddrukverband, of voor het aanleggen van spalken. Deze veelzijdigheid maakt ze geschikt voor diverse situaties.

Wat zijn de voordelen van Idealast windsel?

Idealast windsels combineren kwaliteit met functionaliteit. Hier zijn enkele van hun belangrijkste voordelen:

  • Hoogwaardige materiaal en ontwerp: Deze zwachtels, met een lengte van 5 m x breedte van 10 cm en verpakt per 10 rollen, zijn gemaakt van 69% katoen en 31% polyamide. Dankzij de korte rek van ongeveer 80% en de unieke combinatie van getwiste katoenen kettingdraden en polyamide draden, bieden ze optimale steun zonder te lubberen.
  • Comfort en duurzaamheid: Idealast zwachtels zijn luchtdoorlatend, huidvriendelijk en universeel toepasbaar. Ze kunnen zelfs gedragen worden terwijl de patiënt in rust is. Door hun lange levensduur zijn ze economisch voordelig, wasbaar bij 60 °C en steriliseerbaar (autoclaaf bij 134 °C).

Oververpakkingen met korting voor veel gebruikers

Medische instellingen, huisartsen en andere medische professionals die regelmatig grote hoeveelheden zwachtels nodig hebben, kunnen profiteren van onze oververpakkingen met korting. Deze optie biedt niet alleen een economisch voordeel, maar zorgt ook voor een constante voorraad van hoge kwaliteit zwachtels. Neem contact op voor meer informatie over hoe je kunt profiteren van deze aanbiedingen.

Idealast zwachtels zijn de perfecte keuze voor zowel medische professionals als individuele gebruikers die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze bieden de nodige ondersteuning, comfort en zijn economisch in gebruik. Bestel nu jouw Idealast zwachtels en ervaar zelf de voordelen van deze hoogwaardige medische hulpmiddelen.

Vragen of direct bestellen? Bezoek onze website of neem contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om je te helpen en te adviseren bij jouw aankoop. Kies voor Idealast, kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Productspecificaties Idealast zwachtel 9311554
  • Inhoud: 10 rollen
  • Hartmann artikelnummer: 9311554
  • Afmeting zwachtel: 5 m x 10 cm 
  • Materiaal: 69% katoen & 31% polyamide
Merk
Idealast
Kleur
Beige
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
10 Stuks
5000 Items

Bijbehorende producten