MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags 7,5 x 7,5 cm 50 stuks
MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags 7,5 x 7,5 cm 50 stuks
MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags...
MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags...

MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags 7,5 x 7,5 cm 50 stuks

HT.411072
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,32
Inclusief BTW
€ 3,96

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
40 € 3,88 € 17,27
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 4,32
40 € 0,43 € 3,88
 

Ben je op zoek naar Medicomp steriele gaasjes van 7,5 x 7,5 cm? Dan ben je op de juiste plek! Wij geven aan waarom Medicomp steriele gaasjes een uitstekende keuze zijn voor algemene wondbehandeling en nog veel meer.

Medicomp steriele gaasjes kopen?

  • Non-woven kompressen voor diverse toepassingen: Medicomp steriele gaasjes zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende medische toepassingen. Of je nu bezig bent met algemene wondbehandeling, een chirurgische ingreep ondergaat, of simpelweg een betrouwbaar verband nodig hebt, deze gaasjes zijn de juiste keuze.
  • Ideaal als primair verband: Een beschadigde huid heeft speciale zorg nodig, en Medicomp steriele gaasjes zijn perfect als primair verband. Ze bieden een zachte en hygiënische oplossing om wonden te bedekken en te beschermen tegen externe invloeden. Het hoge absorptievermogen van deze gaasjes zorgt ervoor dat overtollig vocht snel wordt geabsorbeerd, waardoor de wond schoon en droog blijft.
  • Eerste wondreiniging en reiniging van de huid: Voordat je een wond kunt behandelen, is het essentieel om deze grondig schoon te maken. Medicomp steriele gaasjes zijn ideaal voor de eerste wondreiniging. Ze zijn zacht voor de huid en zorgen ervoor dat vuil en bacteriën effectief worden verwijderd. Bovendien kunnen ze ook worden gebruikt voor de algemene reiniging van de intacte en beschadigde huid.
  • Dragermateriaal voor uitwendige producten: Soms heb je externe producten nodig, zoals desinfectiemiddelen of zalven, om wonden te behandelen. Medicomp steriele gaasjes dienen uitstekend als dragermateriaal voor deze producten. Ze houden de medicatie op zijn plaats en zorgen voor een gelijkmatige verdeling over de wond. Dit bevordert een effectieve genezing.
  • Secundair verband voor acute en chronische wonden: Of je nu te maken hebt met een acute wond of een chronische wond die langdurige zorg vereist, Medicomp steriele gaasjes zijn een betrouwbare keuze als secundair verband. Ze bieden bescherming en helpen de wondomgeving schoon te houden, wat cruciaal is voor een succesvolle genezing. Het absorberende vermogen helpt bij het minimaliseren van vochtgerelateerde complicaties.
  • Opvullen van wonden: Soms is het nodig om een diepere wond op te vullen om een optimale genezing te bevorderen. Medicomp steriele gaasjes kunnen worden gebruikt om wonden op te vullen en een geschikte omgeving te creëren voor het genezingsproces. Het absorberende gaas helpt overtollig vocht te absorberen, terwijl het de wond ondersteunt.
  • Opname van lichaamsvloeistoffen: In situaties waarin lichaamsvloeistoffen moeten worden opgevangen, kunnen Medicomp steriele gaasjes ook van dienst zijn. Het materiaal is ontworpen om vocht effectief op te nemen, waardoor het een geschikte keuze is voor situaties waarin lichaamsvloeistoffen moeten worden gecontroleerd en beheerd.
  • Mechanische Barrière: Naast hun absorberende eigenschappen fungeren Medicomp steriele gaasjes ook als een effectieve mechanische barrière. Ze voorkomen dat vuil, stof en andere externe deeltjes de wond binnendringen, waardoor de kans op infectie wordt geminimaliseerd. Dit is vooral belangrijk bij de behandeling van open wonden.

De Voordelen van Medicomp Steriele Gaasjes

  • Hoogwaardige materialen: Medicomp steriele gaasjes zijn vervaardigd uit een speciaal mengsel van viscose en polyestervezels. Dit zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel op de huid. Bovendien zijn ze vrij van bindmiddelen en optische witmakers, wat ze hypoallergeen maakt en geschikt voor mensen met gevoelige huidtypes.
  • Luchtdoorlatendheid voor snellere genezing: Een belangrijk voordeel van Medicomp steriele gaasjes is hun luchtdoorlatendheid. Dit betekent dat lucht gemakkelijk door het gaas kan stromen, wat de wondgenezing bevordert. Een goed geventileerde wondomgeving is essentieel voor een snel herstel, en deze gaasjes bieden precies dat.
  • Vier Lagen voor maximale absorptie: De Medicomp steriele gaasjes zijn ontworpen met vier lagen materiaal, waardoor ze een uitstekend absorptievermogen hebben. Dit is cruciaal voor het opvangen van overtollig vocht en het voorkomen van vochtgerelateerde complicaties bij wondgenezing.
  • Aanpasbare grootte: Een ander voordeel van deze gaasjes is dat ze kunnen worden uitgevouwen om grotere maten te krijgen. Dit maakt ze uiterst veelzijdig en geschikt voor verschillende wondgroottes en vormen. Met Medicomp steriele gaasjes kun je altijd de juiste pasvorm creëren.

Medicomp Hartmann steriel gaas bestellen?

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige, steriele gaasjes voor algemene wondbehandeling en andere medische toepassingen, dan zijn Medicomp steriele gaasjes de ideale keuze. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn luchtdoorlatend, hebben een uitstekend absorptievermogen en kunnen worden aangepast aan verschillende wondgroottes. Bovendien bieden ze een betrouwbare mechanische barrière en zijn ze vrij van bindmiddelen en optische witmakers.

Wacht niet langer en zorg voor de beste zorg voor jouw wonden met Medicomp steriele gaasjes van 7,5 x 7,5 cm. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze hoogwaardige medische gaasjes. Je zult merken dat ze een waardevolle toevoeging zijn aan je EHBO-voorzieningen en medische benodigdheden. Vertrouw op de kwaliteit en effectiviteit van Medicomp voor een optimale wondgenezing.

Productspecificaties Medicomp 4110722 steriel gaaskompres 7,5 x 7,5 cm

  • Hartmann artikelnummer: 4110722
  • Verpakt per 2 stuks (Steriel)
  • Inhoud: 25 x 2 stuks
  • Volgens MDR wetgeving
Soort Kompres
Gaaskompres
Steriliteit
Steriel
Aantal lagen
4-laags
Merk
Medicomp
Kleur
Wit
Materiaal
Polyester
Viscose
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50 Stuks
4992 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: