MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags 5 x 5 cm 50 stuks
MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags 5 x 5 cm 50 stuks
MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags...
MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags...

MEDICOMP Steriel gaaskompres 4-laags 5 x 5 cm 50 stuks

HT.411074
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,20
Inclusief BTW
€ 2,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
40 € 2,88 € 12,82
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 3,20
40 € 0,32 € 2,88
 

Medicomp Steriele Gaasjes 5 x 5 cm: De Perfecte Keuze voor Wondbehandeling

Overweeg je om Medicomp steriele gaasjes van 5 x 5 cm te kopen voor wondverzorging? Wij geven waarom de Medicomp gaasjes de beste keuze zijn voor diverse wondbehandelingen. Of je nu te maken hebt met een alledaagse wond, een chirurgische ingreep of complexe wondzorg, deze gaasjes bieden de betrouwbaarheid en kwaliteit die je nodig hebt.

Waarom Medicomp Steriele Gaasjes?

Medicomp steriele gaasjes staan bekend om hun veelzijdigheid en effectiviteit bij wondbehandeling. Of je nu een professionele zorgverlener bent of gewoon thuis wonden verzorgt, hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om Medicomp steriele gaasjes van 5 x 5 cm aan te schaffen:

  1. Algemene wondbehandeling: Medicomp steriele gaasjes kunnen worden gebruikt voor algemene wondbehandeling. Dit omvat het reinigen, desinfecteren en bedekken van wonden om een gezonde genezing te bevorderen. Of het nu gaat om snijwonden, schaafwonden, of kleine brandwonden, deze gaasjes zijn geschikt voor een breed scala aan wonden.
  2. Chirurgische ingrepen: In de context van chirurgische ingrepen zijn steriele gaasjes van cruciaal belang. Ze worden gebruikt als primaire verbanden om de operatiewond te beschermen en te helpen bij de genezing. Medicomp gaasjes bieden een hygiënische en steriele optie voor gebruik in de operatiekamer.
  3. Eerste wondreiniging: Bij wondverzorging is het essentieel om de wond grondig te reinigen om infecties te voorkomen. Medicomp steriele gaasjes kunnen worden gebruikt voor de eerste wondreiniging, waarbij vuil en bacteriën voorzichtig worden verwijderd om een schone basis voor genezing te creëren.
  4. Reiniging van intacte en beschadigde huid: Niet alleen voor wonden, maar ook voor de reiniging van zowel intacte als beschadigde huid zijn Medicomp gaasjes ideaal. Ze zijn zacht en niet-irriterend, wat ze geschikt maakt voor gebruik op gevoelige huidgebieden.
  5. Dragermateriaal voor uitwendige producten: Medicomp steriele gaasjes kunnen dienen als dragermateriaal voor verschillende uitwendige producten, zoals desinfectiemiddelen en zalven. Ze zorgen ervoor dat deze producten gelijkmatig worden verdeeld over de wond en helpen bij de absorptie.
  6. Secundair verband voor acute en chronische wonden: Naast primaire verbanden kunnen Medicomp gaasjes ook worden gebruikt als secundair verband voor zowel acute als chronische wonden. Ze bieden extra bescherming en absorptie, en helpen bij het minimaliseren van wondinfecties.
  7. Opvullen van wonden: In sommige gevallen moeten wonden opgevuld worden om een gezonde genezing te bevorderen. Medicomp gaasjes kunnen worden gebruikt om wonden op te vullen en te voorkomen dat er zich holtes vormen waarin bacteriën zich kunnen ophopen.
  8. Opname van lichaamsvloeistoffen: Wonden kunnen lichaamsvloeistoffen produceren, zoals bloed en exsudaat. Medicomp steriele gaasjes hebben uitstekende absorptie-eigenschappen, waardoor ze effectief kunnen bijdragen aan het opnemen van deze vloeistoffen en het handhaven van een schoon wondmilieu.
  9. Mechanische barrière: Naast hun absorberende eigenschappen fungeren Medicomp gaasjes ook als een mechanische barrière tussen de wond en externe invloeden, zoals vuil en bacteriën. Dit helpt bij het voorkomen van contaminatie en infecties.

Voordelen van Medicomp Steriele Gaasjes

Nu we weten waar Medicomp steriele gaasjes voor kunnen worden gebruikt, laten we eens kijken naar de voordelen die ze bieden: Medicomp steriele gaasjes zijn gemaakt van een speciaal mengsel van viscose en polyestervezels. Dit maakt ze zacht en toch duurzaam, ideaal voor gebruik op verschillende huidtypes. Om allergische reacties te minimaliseren en de huid te beschermen, zijn Medicomp gaasjes vrij van bindmiddelen en optische witmakers. Dit maakt ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Luchtdoorlatendheid 

De gaasjes zijn luchtdoorlatend, wat betekent dat ze de huid laten ademen. Dit bevordert een gezonde wondgenezing en minimaliseert het risico op huidirritatie.

Medicomp steriele gaasjes zijn verkrijgbaar in vier lagen, waardoor ze extra absorptiecapaciteit bieden. Dit is vooral handig bij wonden die aanzienlijke hoeveelheden exsudaat produceren. Als je een groter verband nodig hebt, kunnen Medicomp gaasjes eenvoudig worden uitgevouwen om grotere maten te creëren. Dit maakt ze flexibel en aanpasbaar aan verschillende wondgroottes.

Medicomp steriele gaasjes 5 x 5 cm bestellen

Wil je profiteren van de veelzijdigheid en kwaliteit van Medicomp steriele gaasjes van 5 x 5 cm voor je wondverzorging? Het kopen van Medicomp gaasjes is eenvoudig en handig. Je kunt ze online bestellen bij betrouwbare leveranciers of bij je lokale apotheek.

Medicomp steriele gaasjes van 5 x 5 cm zijn de ideale keuze voor wondbehandeling in diverse situaties. Met hun veelzijdigheid, absorptievermogen en luchtdoorlatendheid bieden ze de nodige ondersteuning voor een gezonde wondgenezing. Aarzel niet om Medicomp steriele gaasjes te proberen en ervaar zelf de voordelen van deze hoogwaardige gaasjes voor wondverzorging. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op wondbehandelingsbehoeften.

Productspecificaties Medicomp 4110742 steriel gaaskompres 5 x 5 cm

  • Hartmann artikelnummer: 4110742
  • Verpakt per 2 stuks (Steriel)
  • Inhoud: 25 x 2 stuks
  • Volgens MDR wetgeving
Soort Kompres
Gaaskompres
Steriliteit
Steriel
Aantal lagen
4-laags
Merk
Medicomp
Kleur
Wit
Materiaal
Polyester
Viscose
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50 Stuks
4983 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: