Coverflex Grip G 10 m x 12 cm buisverband
Coverflex Grip G 10 m x 12 cm buisverband
Coverflex Grip G 10 m x 12 cm buisverband
Coverflex Grip G 10 m x 12 cm buisverband
Coverflex Grip G 10 m x 12 cm...
Coverflex Grip G 10 m x 12 cm...
Coverflex Grip G 10 m x 12 cm...
Coverflex Grip G 10 m x 12 cm...

Coverflex Grip G 10 m x 12 cm buisverband

HT.931071
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 38,08
Inclusief BTW
€ 34,94

Hoeveelheid Eenheid prijs U bespaart
4 € 34,28 € 15,23
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
1 - € 38,08
4 € 3,81 € 34,28
 

Coverflex buisverband kopen: Waarom Coverflex buisverband van Hartmann?

Ben je op zoek naar buisverband en overweeg je Coverflex grip? Dan ben je op de juiste plek. Wij nemen je mee of de Coverflex voldoet aan je verwachtingen en of jij de juiste maat hebt voor jouw fixatie.

Waarom Coverflex buisverband?

Coverflex grip is een elastisch buisverband dat zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Of je het nu wilt gebruiken voor secundaire fixatie, als bescherming onder gips, of voor de ondersteuning van gewrichten en ligamenten, Coverflex grip staat voor je klaar.

Geschikt voor intacte huid

Een van de belangrijkste voordelen van Coverflex buisverband is dat het geschikt is voor gebruik op intacte huid. Dit betekent dat je het veilig kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over huidirritatie of ongemak. Het zachte en elastische materiaal zorgt voor comfort, zelfs bij langdurig gebruik.

Geen compressietherapie, wel Compressie-effect

Het compressie-effect van het product wordt veroorzaakt door het unieke materiaal en productontwerp. Het is belangrijk op te merken dat Coverflex buisverband niet is bedoeld voor compressietherapie, maar eerder voor secundaire fixatie en ondersteuning. Het biedt de juiste hoeveelheid druk om jouw behoeften te vervullen zonder overmatige compressie.

Voordelen van Coverflex G 10 m x 12 cm

Laten we nu eens kijken naar de specifieke voordelen van de Coverflex G 10 m x 12 cm variant:

  • Geschikt voor grote dijen: Met een pleisterbreedte van 12 cm en een lengte van 10 meter is dit buisverband ideaal geschikt voor het omwikkelen van grote dijen. Dit zorgt voor een stevige en veilige fixatie, of je nu herstellende bent van een blessure of gewoon extra ondersteuning nodig hebt.

  • Lange lengte voor langdurig gebruik: Met 10 meter buisverband in één rol, hoef je je geen zorgen te maken over tekorten. Dit maakt het ideaal voor langdurig gebruik, waardoor je minder vaak hoeft bij te bestellen en kosten bespaart.

  • Elastisch en comfortabel: Het elastische materiaal van Coverflex G zorgt voor een uitstekende pasvorm en comfort. Het past zich aan de contouren van je lichaam aan zonder te knellen, waardoor je je vrij kunt bewegen terwijl je profiteert van de ondersteuning die je nodig hebt.

  • Veilige secundaire fixatie: Als secundair fixatiemiddel biedt Coverflex G een betrouwbare en veilige manier om verbanden en wondverzorgingsproducten op hun plaats te houden. Dit is essentieel voor een effectieve genezing en comfort van de patiënt.

  • Handige dispenserdoos: De rol van Coverflex G wordt geleverd in een handige dispenserdoos, waardoor het eenvoudig is om het buisverband af te rollen en te snijden op de gewenste lengte. Dit bespaart tijd en maakt het gebruiksvriendelijk.

  • Hartmann kwaliteit: Coverflex buisverband is een product van Hartmann, een toonaangevend merk in medische hulpmiddelen en verbandmaterialen. Met Hartmann weet je dat je een product van topkwaliteit krijgt dat aan de hoogste normen voldoet.

Wanneer Coverflex buisverband gebruiken?

Nu je bekend bent met de voordelen van Coverflex buisverband, laten we eens kijken naar enkele situaties waarin je dit product kunt gebruiken:

Secundaire fixatie

Coverflex buisverband is uitermate geschikt voor secundaire fixatie. Dit betekent dat je het kunt gebruiken om verbanden, gaasjes en andere wondverzorgingsproducten op hun plaats te houden. De elastische eigenschappen zorgen ervoor dat het stevig blijft zitten zonder ongemak te veroorzaken voor de patiënt.

Huidbescherming onder gips

Wanneer gips wordt aangebracht om een fractuur of letsel te immobiliseren, is het essentieel om de huid te beschermen tegen irritatie en schuren. Coverflex buisverband kan dienen als een uitstekende laag tussen de huid en het gips, waardoor wrijving wordt verminderd en de huid wordt beschermd tegen mogelijke problemen.

Ondersteuning van gewrichten en ligamenten

Als je extra ondersteuning nodig hebt voor gewrichten en ligamenten, is Coverflex buisverband een handige keuze. Het elastische materiaal past zich aan de bewegingen van het lichaam aan en biedt stabiliteit en compressie waar nodig.

Postoperatieve toepassingen

Na een operatie is het vaak nodig om verbanden en wondverzorgingsproducten op hun plaats te houden. Coverflex buisverband kan ook in deze situaties worden gebruikt, waarbij het zowel comfort als fixatie biedt voor een succesvolle herstelperiode.

Hoe Coverflex buisverband te gebruiken?

Het gebruik van Coverflex buisverband is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Hier zijn de stappen voor correct gebruik:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is voordat je het buisverband aanbrengt.

  2. Selecteer de juiste maat: Kies de juiste breedte en lengte van het buisverband op basis van je behoeften. Voor grote dijen is de Coverflex G 10 m x 12 cm een uitstekende keuze.

  3. Aanbrengen: Plaats het buisverband voorzichtig over het gebied dat je wilt ondersteunen of fixeren. Zorg ervoor dat het gelijkmatig wordt verdeeld en niet te strak wordt aangetrokken om de bloedcirculatie niet te belemmeren.

  4. Knippen en bevestigen: Snijd het buisverband af op de gewenste lengte en bevestig het stevig. Je kunt het eenvoudig vastzetten met behulp van medische tape of zelfklevende verbanden.

  5. Controleer regelmatig: Het is belangrijk om het buisverband regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat het nog steeds goed zit en niet is verschoven.

  6. Verwijderen: Verwijder het buisverband voorzichtig wanneer het niet langer nodig is. Dit kan meestal worden gedaan door het simpelweg af te rollen.

Als je op zoek bent naar buisverband om grote dijen te ondersteunen, te fixeren of te beschermen, dan is Coverflex buisverband van Hartmann de juiste keuze voor jou. Met zijn elastische eigenschappen, comfort en veelzijdigheid, biedt het de perfecte oplossing voor verschillende medische en ondersteunende behoeften.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Coverflex G 10 m x 12 cm en ervaar de voordelen van dit hoogwaardige buisverband. Je zult niet teleurgesteld zijn in de resultaten en het gemak dat het biedt.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Coverflex buisverband of andere Hartmann-producten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij al je vragen en behoeften. Kies voor Hartmann, kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid in medische hulpmiddelen.

Productspecificaties Coverflex grip 9310710

  • Hartmann artikelnummer: 9310710
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 10 m x 12 cm
  • Materiaal: 82% katoen, 9% elastaan, 9% polyamide
  • Geschikt voor: Grote dijen  
Merk
Coverflex
Kleur
Wit
Materiaal
Katoen
Polyamide
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks
4999 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: